Horoscopul dragostei pentru luna martie

Horoscopul dragostei pentru luna martie

Noaptea întunecată face loc primelor raze ale zorilor. Numai după ce toate frunzele au căzut, natura poate să ne cheme din nou primăvara. Gemeni, este timpul să accepți dualitatea care este sinonimă cu planul uman al existenței și cu natura trecătoare a tot ceea ce există în viața ta. În această lună ești încurajat să faci această călătorie de întoarcere către tine însuți. Să onorezi acest moment ca pe o perioadă de regăsire a adevărului și a libertății tale. Vărsătorule, te afli pe o traiectorie similară în acest moment. Nu te sfii să-ți urmezi instinctul sau să ai acea conversație pe care ai evitat-o. Berbec, ești pe cale să fii martor la faptul că relația ta va căpăta o nouă formă, una extrem de diferită de ceea ce era înainte. Renunță la orice rezistență. Acest lucru te va ajuta să faci pace cu locul în care te afli.

Așadar, ce rezervă luna martie pentru restul semnelor în ceea ce privește dragostea și relațiile? Haideți să ne aruncăm și să aflăm!

Horoscop de dragoste pentru Berbec în luna martie

Totul se schimbă, evoluează și se transformă – aceasta este doar natura vieții pe tărâmul pământesc. În această lună, este posibil să fii martoră la faptul că relația ta va lua o nouă formă, una care este destul de diferită de ceea ce era înainte. Renunță la orice rezistență, Berbec. Darul acceptării te va ajuta să te ridici deasupra. Este posibil ca unii dintre voi să ajungeți la concluzia că este puțin probabil ca lucrurile să se întoarcă vreodată la cum erau. Dacă acesta este cazul, despărțiți-vă în termeni amiabili. Aveți încredere că Universul a plănuit ceva frumos pentru voi, care se va manifesta în realitatea voastră la momentul potrivit.

Cristalul de putere: Rodocrositul roșu-roz va ajuta să onorați lecțiile sufletești care vi se cer și să rămâneți în energia iubirii, în ciuda fluctuațiilor din peisajul vostru emoțional.

Horoscop de dragoste Taur pentru luna martie

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Eșecul este pur și simplu o oportunitate de a învăța. Repetăm: eșecul este pur și simplu o oportunitate de a învăța. În această lună, te uiți înapoi la rănile pe care le-ai putut provoca în mod intenționat sau neintenționat, în timp ce te angajezi să te vindeci pe tine și relația ta. De asemenea, te angajezi să aduci darurile adevărului și onestității în spațiul tău sacru. Dacă există ceva ce te-a învățat trecutul tău, este că secretele cu siguranță nu servesc nimănui. Pe de altă parte, cei care au construit o fundație stabilă vor descoperi că acesta este un moment oportun pentru a trece la nivelul următor. PS: Ce-ar fi să facem schimb de chei pentru început?

Cristal de putere: Asociată cu divinul feminin, piatra lunii îți va oferi confortul de care ai nevoie și te va inspira să aduci un pic mai multă blândețe în ecuație.

Horoscopul dragostei în Gemeni pentru luna martie

Noaptea întunecată face loc primelor raze ale zorilor. Abia după ce toate frunzele s-au desprins, natura poate face din nou apel la primăvară. Acceptă dualitatea care este sinonimă cu planul uman al existenței. Acceptă caracterul trecător al tuturor lucrurilor din viața ta. Este timpul să spui adio unei anumite relații, Gemeni. Cel mai bine este să faci asta cu zâmbetul pe buze. Nu uita că teama de a fi singur nu este niciodată un motiv suficient de bun pentru a te agăța de o legătură care este în detrimentul bunăstării tale. Așadar, fă această călătorie înapoi către tine. Profită de această ocazie pentru a-ți găsi propriul adevăr și libertatea.

Cristalul de putere: Malachitul se va dovedi a fi aliatul tău fidel în această călătorie a iubirii de sine, a vindecării și a transformării.

Horoscop dragoste Rac pentru luna martie

Ferește-te să faci din cineva întreaga ta lume. Ferește-te să dai atât de mult din tine unei relații încât să nu mai știi cine ești în afara ei. Te așteaptă un drum anevoios, Rac, unul care va scoate la lumină înșelăciunea și trădarea. Ar putea fi timpul să renunți? Amintește-ți cine ești și ce valorezi te va ajuta să iei decizii care sunt în concordanță cu binele tău suprem. Având în vedere circumstanțele în care te afli, îți va fi ușor să-ți reprimi sentimentele. Mergi împotriva instinctului tău natural și spune-ți totuși adevărul. PS: Spiritul vă apără!

Cristalul de putere: Celestite, care este conectat cu tărâmurile angelice, îți va oferi confortul de care ai nevoie în această perioadă.

Horoscop dragoste Leu pentru luna martie

Martie este o lună cu răsturnări de situație neașteptate. O perioadă în care devii martor la tot ceea ce este fals. O perioadă în care să vezi cum se prăbușesc fundațiile slabe. Nu, nu va fi ușor, Leu. Vor fi momente în care vei simți că inima ta este sfâșiată. Fă-ți o conștiință să te ridici deasupra fluctuațiilor și recunoaște cine și ce nu este al tău. Nevoia de a te izola va fi puternică într-un astfel de moment. Amintește-ți să rămâi conectat la tribul tău de suflet, chiar dacă în anumite zile ți se pare că este un efort. Sprijinul lor vă va înălța într-o multitudine de moduri.

Cristal de putere: Asociat cu elementul apă, acvamarinul te va ajuta să elimini traumele din trecut și să revii la o stare de echilibru.

Horoscop dragoste Fecioară pentru luna martie

Viața dvs. sentimentală este posibil să ia o turnură neașteptată în această lună, partenerul dvs. dându-și prioritate obiectivelor personale. În unele cazuri, acest lucru ar putea duce la o separare fizică, ceea ce ar putea declanșa apoi probleme de abandon în interiorul tău. Amintește-ți semnul distinctiv al unei relații sănătoase care este să fii și să lași pe celălalt să fie. Cu cât îi respectați mai mult alegerile, cu atât mai multă încredere veți construi în relația voastră. În ciuda modului în care situația pare în acest moment, lucrurile se vor rezolva în favoarea ta. Aveți încredere că partenerul dvs. va găsi o modalitate de a echilibra partea personală alături de cea profesională.

Cristalul puterii: Opalul cu nuanțe de curcubeu, care este cunoscut pentru a șterge rănile, temerile și resentimentele din trecut, vă va ajuta să adoptați pozitivitatea ca stil de viață.

Horoscop de dragoste Balanță pentru luna martie

Balanță, ești o persoană care dăruiește în inima ta. Un suflet bun, plin de compasiune, care aproape că poate anticipa modul în care cealaltă persoană este posibil să se simtă într-o anumită situație. Drept urmare, ajungi să îți reprimi propriile emoții. Ia-ți un moment pentru a reflecta asupra modului în care te trădezi pe tine însuți zi de zi. Este timpul să găsiți un echilibru între cap și inimă. Este timpul să vă spuneți adevărul, indiferent de circumstanțe. În ceea ce îi privește pe oamenii din viața ta, ai încredere că te vor iubi și respecta mult mai mult atunci când vor vedea că aduci darul autenticității la masă.

Cristalul puterii: Una dintre cele mai vechi pietre cunoscute de om, turcoazul magic promite să vă anime spiritele în această perioadă și să vă ajute în comunicarea clară.

Horoscop de dragoste Scorpion pentru luna martie

Scorpion, ceea ce împărtășiți este o iubire rară și prețioasă – una care este în egală măsură plină de suflet și senzualitate. Tu și partenerul tău vă păstrați spațiu pentru ca celălalt să crească. Transformarea este inevitabilă atunci când sunteți împreună. Trecerea la următorul nivel al relației tale este cu siguranță în cărți pentru tine în această lună – și, da, asta ar putea însemna să spui „Da” în prezența celor pe care îi iubești. Pentru cuplurile care și-au schimbat deja jurămintele, aceasta poate fi o perioadă în care să vă întemeiați o familie sau să vă mutați împreună într-un apartament nou și elegant.

Cristal de putere: Asociat cu inima, opalul roz promite să vă aducă toate sentimentele și să vă ajute în călătoria pe care urmează să o începeți acum.

Horoscop de dragoste Săgetător pentru luna martie

Ce-ar fi dacă am spune că planul universal este mai bun decât cel pe care l-am putea concepe noi doi? Ce-ar fi dacă am spune că povestea ta a fost scenarizată la perfecție? Ai încredere în ceea ce are loc chiar acum, chiar dacă este extrem de diferit de ceea ce ți-ai imaginat anterior. Fii recunoscător pentru întârzierile și dificultățile care îți oferă șansa de a lucra asupra ta. Atunci când aveți îndoieli, amintiți-vă mantra „și asta va trece”. Tu și iubitul tău veți găsi o modalitate de a face ca lucrurile să funcționeze din nou.

Cristalul puterii: Dacă răbdarea este superputerea de care ai nevoie în acest moment, apelează la agata dantelată albastră. Asociată cu chakrele superioare, această piatră este, de asemenea, cunoscută pentru a ne activa înțelepciunea superioară.

Horoscop de dragoste Capricorn pentru luna martie

Cu toții am avut inimile sfâșiate. Cu toții am fost trădați de persoane pe care le iubim. Nu lăsa ca acest lucru să devină motivul pentru care adopți o atitudine cinică, Capricorn. Ceea ce ți se oferă în acest moment este rar și prețios – o iubire pe care doar cei binecuvântați au șansa să o experimenteze. Așadar, renunță la nevoia de a-ți controla circumstanțele și de a fi „practic” în legătură cu fiecare decizie. Încrede-te pe deplin în Soartă și, în schimb, profită de o șansă. Nu vei regreta nimic – îți promitem!

Cristal de putere: Asociat cu chakra inimii, rodocrositul te va ajuta să faci față fluctuațiilor peisajului emoțional și să rămâi în energia iubirii

Horoscop de dragoste Vărsător pentru luna martie

Ai două opțiuni în acest moment: să continui să îți trăiești viața așa cum ai făcut-o până acum sau să asculți ce îți spune instinctul. Este timpul să îți onorezi propria călătorie și să urmezi calea libertății, Vărsătorule. Da, acest lucru va necesita să ai o conversație destul de dificilă cu iubitul tău. Ai încredere că ești pregătit să păstrezi spațiu pentru acest lucru. Amintiți-vă că este normal să fiți neliniștiți de modul în care deciziile voastre vor afecta parteneriatul vostru. Fundația pe care ați pus-o este puternică și va supraviețui schimbărilor care sunt în curs de a fi puse în mișcare.

Cristalul puterii: Cunoscut ca fiind păstrătorul înțelepciunii, ametistul vă va ajuta să găsiți curajul de care aveți nevoie pentru a vă urma scopul sufletului.

Horoscop dragoste Pești pentru luna martie

De multe ori, atunci când vrem ca oamenii să se îndrăgostească de noi, le arătăm o latură a noastră despre care știm că ne va aduce cu siguranță aprobarea. S-ar putea ca pretendentul la îndemână să joace acest joc cu tine? Adevărul este că spun și fac toate lucrurile corecte. Cu toate acestea, există un sentiment sâcâitor în interiorul tău că lucrurile nu sunt ceea ce par a fi. Nu te îndoi de intuiția ta nici măcar o secundă, Pești. Să știi că singura modalitate de a supraviețui este să joci jocul fără să fii jucat.

Cristalul puterii: Asociat atât cu gâtul, cât și cu al treilea ochi, apatitul albastru te va ajuta să vezi (și să ai încredere!) adevărul în

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.