Horoscopul iubirii pentru luna iulie. Cine se îndrăgostește!

Horoscopul iubirii pentru luna iulie. Cine se îndrăgostește!

Află care sunt previziunile pentru zodia ta, pe plan amoros, pentru luna iulie 2021. Vezi cine se va îndrăgosti, cine se desparte și cine are o perioadă bună în iubire!

♈ BERBEC

Horoscopul anului 2021 pentru relațiile amoroase ale Berbecilor prevestește că Marte și Venus sunt extrem de favorabile. Veți intra în relații amoroase în primele trei săptămâni ale lunii. Dacă sunteți deja într-o relație, dragostea va fi foarte pasională. Alianțele amoroase vor deveni mai puternice cu o bună comunicare între parteneri. Aceasta este o lună bună pentru a planifica o sarcină. Venus și Marte vor facilita confirmarea relațiilor existente.

Viața amoroasă poate fi bună acum datorită impactului pozitiv al planetelor. Veți fi romantici și dulci, iar acest lucru vă va impresiona iubitul sau soțul/soția, dar pot exista unele neînțelegeri, deoarece planetele vă pot face să spuneți cuvinte dure iubitului sau soțului/soției.

♉ TAUR

Horoscopul lunii iulie 2021 Horoscopul previziunilor pentru relațiile amoroase Taur indică faptul că dragostea va fi foarte dorită și egoistă până în ultima săptămână a lunii. Marte va influența relațiile în această perioadă. În ultima săptămână, relațiile vor fi pline de fericire, realism și blândețe datorită aspectelor lui Marte.

Persoanele singure vor fi perseverente, după 22, în formarea alianțelor amoroase. Până atunci, veți atrage persoane cu personalitatea dvs. magnetică. Marte vă va oferi motivație pe parcursul lunii.

♊ GEMENI

Zodia iulie 2021 pentru Gemeni relații de dragoste prezice o lună plină de încântare. Va exista atât romantism, cât și pasiune datorită influențelor lui Venus și Marte. Viața amoroasă va fi foarte activă până în ultima săptămână a lunii. Intensitatea poate scădea puțin în ultima săptămână a lunii.

FOLLOW ME

Persoanele singure își vor găsi perechea iubită probabil în ultima săptămână a lunii. Va exista un număr mare de demersuri romantice în cercul tău social sau în timpul ieșirilor cu prietenii. Marte vă va da impulsul și motivația necesară.

♋ RAC

Horoscopul lunii iulie 2021 pentru relațiile amoroase ale subiecților Rac prezice că ultima săptămână a lunii este benefică. Vă place să dominați relația până pe 23 și acest lucru va crea probleme în relații. Comunicarea între cupluri este importantă pentru a menține armonia.

Compatibilitatea Racului va fi foarte romantică în ultima săptămână a lunii. Va exista o bună comunicare cu partenerul tău după a doua săptămână a lunii. Persoanele singure au oportunități foarte bune de a face relații amoroase în ultima săptămână a lunii.

♌ LEU

Horoscopul lunii iulie 2021 prezice că dragostea va fi foarte expresivă, dar și senzuală pentru persoanele Leu. Venus vă va oferi grație și magnetism până în ultima săptămână a lunii. Relațiile vor fi foarte afectuoase, precum și emoționale.

Jupiter va avea grijă de pasiuni, în timp ce Mercur va promova buna înțelegere între cupluri. Viața amoroasă nu va fi demonstrativă înainte de data de 23 a lunii. Persoanele singure vor avea mari oportunități de a intra în parteneriate amoroase înainte de data de 23. Marte vă va oferi energia necesară.

♍ FECIOARĂ

Horoscopul lunii iulie 2021 pentru persoanele Fecioară indică faptul că Venus îți va influența relațiile amoroase. Dragostea va fi uneori expresivă, iar în alte momente foarte senzuală. Marte va aduce dinamism în afacerile voastre. În general, dragostea va fi foarte mult emoțională împotriva caracterului tău natural.

Compatibilitatea Fecioarelor ar trebui să fie mai inovatoare în exprimarea sentimentelor față de partenerii lor. Ar trebui să fiți mai convingător cu soțul/soția dacă sunteți proaspăt căsătoriți. Persoanele singure ar trebui să se gândească de două ori înainte de a se îndrăgosti în această lună

♎ BALANȚĂ

Horoscopul lunii iulie 2021 pentru relațiile amoroase ale subiecților Balanță sugerează că Venus și Marte vor avea o influență majoră. Dragostea va fi atât afectuoasă, cât și pasională. În ultima săptămână a lunii, senzualitatea va fi dominantă.

Compatibilitatea Balanță nu va avea de suferit din cauza obligațiilor tale profesionale în această lună. Este timpul să vă bucurați până pe 23 ale lunii. După aceea, permiteți o oarecare răcorire în escapadele voastre romantice. Persoanele singure vor avea parte de încurajări din partea lui Marte în căutarea unor parteneriate amoroase. Vă puteți fermeca potențialii parteneri și vor exista oportunități foarte bune pentru dragoste și copii pe tot parcursul lunii.

♏ SCORPION

Prognoza lunii iulie 2021 prezice că Venus va induce pasiune în relațiile amoroase pe parcursul lunii. În plus, va exista o cantitate bună de grație asociată cu aceste relații. Marte va da motivația și dorința necesară.

Persoanele singure vor avea mari oportunități de a intra în relații amoroase în timpul lunii. Jupiter va facilita întâlniri fascinante cu partenerul tău pe parcursul lunii. Veți putea găsi un partener în timpul acestor întâlniri.

Citește și: Evenimente astrale în luna iulie și ce zodii sunt afectate de acestea

♐ SĂGETĂTOR

Dragostea poate veni la tine în mod natural și spiritual în această lună. Planetele vă fac, de asemenea, foarte pasională și responsabilă, o trăsătură pe care iubitul sau soțul/soția dvs. și-ar dori-o la dvs. Vă veți simți foarte iubit și romantic și veți transmite sentimentele dvs. iubitului/soțului. Planetele vor să gândești cu maturitate și să găsești pe cineva care să fie sincer în relații. Această lună poate fi bună pentru viața ta amoroasă. Atât tu cât și partenerul tău veți deveni spirituali și puteți merge în pelerinaje.

Compatibilitatea Săgetătorului se poate confrunta cu o oarecare volatilitate în timpul lunii și ar trebui să faceți eforturi pentru a o menține vie. Marte vă va susține senzualitatea după data de 23. Ultima săptămână a lunii va fi foarte pasională. Persoanele singure se pot aștepta să găsească dragostea în timpul călătoriilor sau vacanțelor de sărbători. Veți avea parte de o persoană la alegere și depinde de voi să dezvoltați relația.

♑ CAPRICORN

Horoscopul lunii iulie 2021 prezice că dragostea va fi dominată de partenerul tău până pe 22. Senzualitatea ta va fi intensă, cuplată cu emoții puternice. În ultima săptămână a lunii, puteți spera la o poveste de dragoste blândă și grațioasă în parteneriat.

Compatibilitatea Capricornilor va fi guvernată de influența planetelor Venus și Marte în această lună. Trebuie să te ghidezi după dorințele soțului/soției tale și să atingi un sentiment de stabilitate în relația voastră. Dragostea poate fi făcută destul de încântătoare prin planificarea unei sarcini. A doua jumătate a lunii este favorabilă pentru a intra în relații amoroase pentru cei singuri. Vei avea destul de multe oportunități și nu trebuie să te grăbești să te arunci în relații.

♒ VĂRSĂTOR

Horoscopul lunii iulie 2021 pentru relația de iubire Vărsător prezice că atât Venus, cât și Marte vor fi susținute cu afecțiune și senzualitate pe parcursul lunii. Aveți tendința de a fi colorat în relațiile amoroase și vă puteți aștepta la schimbări majore în modul în care iubiți și planificați un copil.

Compatibilitatea Vărsătorilor ar trebui să lase în urmă afacerile de familie și să se concentreze pe relațiile personale. Viața amoroasă va fi foarte armonioasă și vă puteți bucura mai mult petrecând timp împreună prin participarea la funcții și activități sportive. Persoanele singure vor avea sprijinul atât al lui Marte, cât și al lui Venus pentru a forma relații amoroase. Este posibil să găsiți dragostea în cadrul festivităților sau al reuniunilor de familie. Cu toate acestea, Saturn le poate face însă parteneriate trecătoare.

♓ PEȘTI

Horoscopul lunii iulie 2021 pentru relații de dragoste pentru Pești indică faptul că dragostea va fi interesantă, inovatoare și emoțională în timpul lunii. Va fi blândă și afectuoasă după a doua săptămână a lunii. Va exista atât romantism cât și pasiune până în ultima săptămână. În ultima săptămână, va fi sobră.

Cei căsătoriți se pot bucura de multă armonie în legătura lor și pot duce o viață plăcută. Unii dintre voi pot dezvolta noi prietenii și pot primi ajutor financiar prin intermediul lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.