Horoscopul lunii August 2019

Berbec

Te-ai străduit destul de mult pentru a ajunge până în acest punct. Ai făcut pași mici, dar siguri. Acum profită de marea oportunitate care ți-a apărut în fața ochilor pentru că o meriți. Perioada aceasta ți-o dedici și partenerului tău pentru că romantismul este la el acasă. Nu forțați norocul cu decizii luate pe grabă. Nativii singuri trebuie să ia atitudine mai repede și să aibă încredere mai multă în propriile forțe.

Taur

Fii atent la detalii și informațiile aparent fără importanță pentru că s-ar putea să-ți fie folositoare. Ai un plan și nu trebuie să te abați de la el. Luna August este cea mai potrivită pentru schimbarea locului de muncă. Nu fi dependent de alte persoane și vezi-ți de treabă așa cum știi tu mai bine. Nativii singuri își pot găsi partenerul pe care îl așteaptă de mult timp, iar nativii deja implicați într-o relație nu se mai simt confortabil. Simți că monotonia a intervenit și îți trebuie o schimbare care să te zdruncine puțin de la rădăcini.

Gemeni

Ambiția este punctul tău forte în această lună. Nu te lăsa mai prejos, mai ales în fața superiorilor. Arată că știi foarte bine ceea ce faci. Nu te lăsa până nu îți planurile la capăt. Vei avea o satisfacție enormă. Fii atent la gesturile și atitudinea ta față de persoana pe care o placi. Însă, nu te da ceea ce nu ești. Mai mult o vei îndepărta și nu este convenabil pentru tine.

FOLLOW ME

Rac

Ia-ți inima în dinți și acționează. Ai curajul să spui că poți și faci. Este perioada când ai cele mai mari șanse de reușită, dar ia totuși în calcul varianta unui aliat. Altfel, ți-ar fi destul de dificil să te descurci singur, dar nu imposibil. Pe plan sentimental, fă curățenie și elimină persoanele care îți fac mai mult rău decât bine. Ai încredere în tine, știi cât meriți, deci nu accepți să fii călcat în picioare.

Leu

Munca nu este totul în viață, așa că este momentul să ieși din aerul închis din birou la aerul proaspăt de afară. Și chiar dacă muncești mult, nu spune nimănui ce și cum faci, pentru că șansele ca tu să eșuezi sunt foarte mari. Pe plan sentimenta, nu vrei să-ți asumi nicio responsabilitate.

Fecioară

Este momentul să lași trecutul în urmă și să începi să trăiești din nou. Dacă ai de gând să îți deschizi o afacere, fii foarte calculată și nu te duce cu capul în față. Eșecul te pândește la cea mai mică greșeală pe care o faci. Viața de cuplu este una destul de liniștită, dar ai tu grijă să te odihnești astfel încât să nu apară tensiuni nedorite.

Balanță

Afacerile pot merge foarte bine dacă nu te grăbești să acționezi. Analizează piața și apoi fă ceva în privința asta. Nu îți permiți sub nicio formă să pierzi în fața concurenței. Încearcă totuși să-ți menții calmul și în sânul familiei. Nu are rost să-ți verși supărările pe persoane care nu ți-au greșit cu nimic. Petrece mai mult timp cu membrii familiei tale.

Scorpion

Învață să lași pesimismul deoparte măcar pentru puțin timp și totul va căpăta o culoare mai frumoasă. Nu ai probleme cu banii. Produci mulți bani zilnic, dar ai grijă la oamenii care ți se dau prea fideli. Te duci cu capul înainte doar pentru că ai impresia că te-ai îndrăgostit. Asigură-te că este ceea ce trebuie, iar apoi ai liber la distracție.

Săgetător

Acum este momentul oportun pentru a pune capăt proiectelor începute de ceva timp și făcute cu mult drag. Ai grijă pentru că ochii din umbră sunt peste tot și te pândesc. Întâmpini unele probleme în relația de cuplu pe care ești în stare să le rezolvi.Sunt probleme izbucnite din lucruri minore și nu își au locul la tine în relație.

Capricorn

Dacă până acum te-ai ținut mare și tare că tu nu accepți ajutor, acum este momentul să accepți. Există oameni care chiar te pot ajuta și trebuie să te dai de partea lor. Ai grijă, însă, să nu pari ipocrit și un profitor. Îți poți găsi persoana mult visată sau înveți să asculți și părerile membrilor familiei tale. Nu poți lua doar tu decizii.

Vărsător

Muncești suficient în această lună cât să fii apreciat pentru devotamentul de care dai dovadă. Sentimental vorbind, ai grijă să nu te joci cu focul și să te arzi. Poate fi o pasiune trecătoare de care nu-ți vei mai aminti peste ceva timp.

Pești

În domeniul afacerilor stai destul de bine pentru că profitul crește și vrei să investești. Pe plan sentimental, trebuie să înveți să fii mai calm ca să nu ai probleme. Ai parte de multe momente romantice și frumoase în această lună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.