Horoscopul lunii DECEMBRIE

Berbec (21 martie – 19 aprilie):
Luna decembrie aduce pentru tine oportunități de a-ți pune în valoare abilitățile de lider. Fii pregătit să iei inițiativa în proiecte importante la locul de muncă. În plan personal, explorează noi activități care să-ți aducă satisfacție și bucurie.

Taur (20 aprilie – 20 mai):
Pentru Taur, luna decembrie se concentrează pe aspectele financiare. Este momentul să analizezi bugetul și să iei decizii înțelepte privind cheltuielile. În plan sentimental, acordă atenție partenerului și consolidează legăturile afective.

Gemeni (21 mai – 20 iunie):
Luna decembrie aduce pentru tine o energie vibrantă și o dorință de socializare. Explorează noi cercuri sociale și fii deschis la întâlniri cu prieteni vechi și noi. În plan profesional, comunicarea este cheia succesului.

Rac (21 iunie – 22 iulie):
Pentru Rac, luna decembrie aduce o perioadă de reflexie și concentrare asupra obiectivelor personale. Este momentul să-ți stabilești intenții clare pentru noul an. În relații, fii deschis la comunicare și exprimă-ți sentimentele.

Leu (23 iulie – 22 august):
Leul strălucește în luna decembrie, atrăgând atenția în plan profesional. Este momentul să te evidențiezi prin abilitățile tale remarcabile. În plan personal, gândește-te la obiectivele tale pe termen lung și cum poți să le atingi.

Fecioară (23 august – 22 septembrie):
Pentru Fecioară, luna decembrie aduce o perioadă de conexiune emoțională și intimitate în relații. Este momentul să împărtășești gândurile tale cu cei dragi și să construiești legături mai puternice. În plan profesional, fii deschis la colaborare și schimbări constructive.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie):
Balanța se concentrează în luna decembrie pe echilibru și armonie în toate aspectele vieții. Găsește timp pentru relaxare și introspecție. În plan social, acordă atenție relațiilor cu prietenii și colegii.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie):
Pentru Scorpion, luna decembrie aduce oportunități de creștere personală și profesională. Fii deschis la noi experiențe și explorează noi domenii de interes. În plan sentimental, exprimă-ți sincer sentimentele și consolidează legăturile.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie):
Luna decembrie aduce pentru Săgetător o perioadă de socializare și conexiuni. Este momentul să-ți extinzi rețeaua socială și să împărtășești ideile tale cu ceilalți. În plan profesional, fii deschis la colaborare și schimbări pozitive.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie):
Pentru Capricorn, luna decembrie se axează pe stabilitate și planificare. Este momentul să-ți evaluezi obiectivele și să-ți organizezi planurile pentru noul an. În relații, acordă atenție partenerului și consolidează legăturile afective.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie):
Vărsătorul se bucură în luna decembrie de momente de creativitate și inspirație. Este momentul să îți pui în practică ideile și să explorezi noi pasiuni. În plan social, fii deschis la interacțiune și la cunoașterea oamenilor noi.

Pești (19 februarie – 20 martie):
Pentru Pești, luna decembrie aduce o perioadă de introspecție și autocunoaștere. Fii atent la nevoile tale interioare și acordă timp pentru reflecție. În plan sentimental, exprimă-ți sincer sentimentele și construiește legături autentice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.