Horoscopul lunii IULIE: Leii au parte de multe aventuri

Horoscopul lunii iulie

Berbec

Situaţia financiară îţi permite să te distrezi aşa cum ţi-ai dorit dintotdeauna în ultimii ani. Vara aceasta te prinde pe faleză, la răsărit, cu prietenii, profitând din plin de briza mării. Vei avea parte de zile şi nopţi de poveste alături de oamenii cei mai apropiaţi ţie.

Taur

Nu te prinde vara nemuncind, dar vei avea timp şi de distracţie. Îţi dedici timpul concertelor şi marilor festivaluri muzicale. Vei călători, vei râde şi te vei distra cu prietenii tăi.

Gemeni

FOLLOW ME

Personalitatea ta este cel mai important aspect al acestei veri. Te dedici în totalitate comportamentului tău şi relaxarea are loc de cinste în programul tău.

Rac

Totul este despre o schimbare în bine. Viaţa ta ia un curs care îţi place foarte mult şi te face să-ţi foloseşti imaginaţia şi îndemânarea.

Leu

Activitatea ta preferată în aceste luni este relaxarea. Eşti mare fan piscină şi n-o să te dai înapoi de la o băutură alcoolică rece. Consideri că a venit momentul oportun să te recompensezi după atâtea zile pline de muncă.

Fecioară

Ar trebui să iei în calcul şi varianta unui loc de muncă part-time. Te va ajuta să-ţi organizezi timpul mai bine pentru a te împărţi între familie, prieteni, vacanţă şi timpul dedicat ţie.

Balanţă

Pentru tine, vara este benefică din punct de vedere profesional. Ai un nivel mai înalt de concentrare şi poţi lua decizii mai potrivite pentru tine. Profită din plin de oportunităţile care se ivesc.

Scorpion

Cuvântul cheie al verii tale este călătorie. Vei merge în multe locuri noi pentru tine şi te vei bucura din plin de ele. Nu vei pleca singur, prietenii cei mai buni te vor însoţi în noi experienţe.

Săgetător

Este timpul să te gândeşti mai serios la viaţa de familie. Dacă eşti încă singur, ia în calcul varianta unei relaţii. Dacă eşti într-o relaţie, casătoria sau chiar un copil v-ar consolida relaţia. Ai curajul să faci o schimbare pe acest plan.

Capricorn

Ai fost atât de prins în proiectele profesionale încât ai uitat să-ţi mai dedici timp. Ai ajuns la limită, a venit momentul să tragi o gură de aer şi să te relaxezi. Aerul curat al serilor de vară îţi va oxigena creierul care a rulat prea mult până acum.

Vărsător

Aventura îţi stă în sânge, deci nici în această vară nu vei sta departe de adrenalină. Locurile tale preferate sunt zonele montane şi te fascinează necunoscutul. Astfel vei avea grijă să nu te duci în locuri în care ai fost deja.

Peşti

Vei ieşi puţin din monotonia ta. Oamenii din jurul tău îţi vor da un avânt şi vei fi invitat la diverse evenimente unde vei cunoaşte mai mulţi oameni cu care vei avea o interacţiune destul de bună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.