Horoscopul lunii octombrie – vin zile foarte bune în această toamnă. 4 zodii vor da lovitura

Evenimente astrologice importante din luna octombrie 2022 și ce trebuie să știi despre ele

Berbec

Sfârșitul în sine este un nou început. Închizi o ușă și, în cele din urmă, deschizi și treci prin alta. În luna care urmează, acordă-ți mult spațiu pentru introspecție și pentru integrarea schimbărilor prin care treci. Și, în consecință, acordă-ți mult timp pentru a hrăni noile semințe care germinează în viața ta. La fel ca plantele, trebuie să tunzi și să tai constant dacă dorești ca noile tulpini să crească.

Taur

Conexiunea cu ceilalți este una dintre cele mai satisfăcătoare părți ale vieții. Poate fi, de asemenea, una dintre cele mai provocatoare. O parte a deschiderii necesită munca grea de a fi vulnerabil – de a te dezveli în fața celuilalt în speranța de a aparține. Te afli în pragul de a face alegeri diferite în relațiile tale. Să sperăm că te vor aduce mai aproape de idealul tău. Dar, mai întâi, trebuie să te angajezi să deprinzi toate modurile în care te îndepărtezi de modul în care vrei să trăiești de fapt.

Gemeni

FOLLOW ME

Asumarea responsabilității poate arăta ca și cum ai spune nu unor lucruri care ar putea avea nevoie de expertiza ta specifică, dar pe care nu ai nici timpul, nici interesul să le faci. Doar pentru că „cineva” trebuie să o facă, și chiar dacă cel mai capabil cineva ești tu, nu înseamnă că trebuie să o faci tu. De fapt, a spune continuu da unor lucruri pe care le-ai refuza, dacă ți s-ar fi oferit resurse și sprijin, este o modalitate de a fi nemulțumit în mod cronic de viața ta. Fiți responsabil și spuneți nu, dacă asta vreți să spuneți.

Rac

Dacă cineva cunoaște miza mare a împărtășirii dorințelor tale cele mai intime, aceea ești cu siguranță tu. Poate că o temă de casă utilă pentru luna care urmează este să te confrunți și să despachetezi rușinea pe care o asociezi cu dorințele tale. (Reține că dorința înseamnă aici ceea ce îți dorești cu adevărat și este aplicabilă în orice context). Desprindeți straturile de rușine care vă țin ascunși și vă mulțumesc.

Leu

Dacă acasă trăiești într-o relativă siguranță și bucurie, ce parametri facilitează această realitate? Cum ar fi să faci ca acest lucru să se întâmple dacă nu ai acest spațiu sigur și plin de bucurie? Această lună care urmează te propulsează să iei în considerare crearea unui sanctuar care să te primească și să te hrănească. Un loc în care vă puteți odihni și crea în siguranță. Un spațiu de liniște și, de asemenea, de conectare. Sculptează-ți un colț special în casa ta care emană energia relaxantă și hrănitoare de care ai nevoie.

Fecioară

Ești cu siguranță o persoană care prețuiește și ia în serios impactul cuvintelor. Sunteți invitat să vă evaluați critic instrumentele de povestire și relaționare în această lună. Primul tău impuls este să subliniezi ce este greșit? Ai tendința de a fi de acord înainte de a înțelege complet? Îți place sentimentul de a fi adorat pentru inteligența ta? Prețuiești conversațiile productive în perioadele de conflict? Oricare ar fi, analizează modul în care comunici și descoperă povestea mai mare pe care ți-o spune despre cum te vezi pe tine însuți.

Balanță

Atât din motive de mediu, cât și financiare, renunțarea la achiziționarea mai multor lucruri este în atenția multora în ultima vreme. În această lună, este posibil să devii mai conștient de instrumentele necesare pentru a-ți susține stabilitatea materială. Există un nou început paradoxal care se simte ca un sfârșit de eră atunci când vine vorba de modul în care te întreții. Aceasta este o oportunitate de a-ți interoga și transforma relația cu banii. Dacă te simți nesigur, acesta este un moment excelent pentru a studia și a-ți spori cunoștințele, astfel încât să te poți susține mai bine.

Scorpion

De ceva vreme, s-ar putea să te simți ca o persoană nouă, trăind o viață complet diferită față de anul trecut. Și chiar dacă viața ta nu este complet diferită, probabil că ești încă în pragul unei metamorfoze extraordinare de la omidă la fluture. O parte din faptul de a-ți permite capacitatea de a fi prezent în valurile schimbătoare ale vieții tale constă în a-ți acorda spațiu pentru a procesa durerea pierderilor tale. Durerea și bucuria ta sunt legate.

Săgetător

Luna aceasta, mai mult ca oricând, este despre a te ocupa de nevoile tale neglijate, evazive și greu de accesat. O modalitate de a înțelege care sunt acestea ar putea fi să acorzi atenție la orice vis pe care îl ai (notează-le dacă poți). Subconștientul tău poate procesa informații care au nevoie de timp pentru a se integra în realitatea ta conștientă. Intenția de a căuta lumina adevărului poate necesita o singurătate semnificativă. Ia-ți un timp pentru a reflecta și a liniști zgomotul.

Capricorn

Să-ți faci prieteni, mai ales ca adult, fără ca școala sau locul de muncă să fie locuri de contact, poate fi foarte dificil. Cu toate acestea, idealurile comune care se pot manifesta ca activități comune pot facilita înflorirea prieteniilor. Tema ta astrologică pentru luna care urmează este să te prezinți în lume pentru a găsi oameni care împărtășesc un interes similar. Acest lucru poate părea ciudat sau ciudat, dar eliberează-te de aceste judecăți și cultivă semințele unor prietenii care pot crește în conexiuni frumoase.

Vărsător

Un îndemn la reflecție pentru dvs. în această lună este să vă imaginați cum ar fi să porniți într-o nouă direcție. Să visezi un nou vis. Este ușor să te blochezi în păstrarea unei identități, a unei viziuni asupra lumii, a unui loc de muncă, a unei relații sau a oricărui context sau situație, pur și simplu pentru că ai investit foarte mult timp în ea. Cu toate acestea, a rămâne de dragul timpului care a trecut este o modalitate sigură de a trăi cu regrete. Să o iei de la capăt poate fi înfricoșător, dar la fel este și să trăiești viața fără un sens mai profund.

Pești

Ce viziuni asupra lumii, filozofii și credințe ți-au zdruncinat realitatea până în punctul în care nu mai poți desluși paradigma anterioară sub care ai trăit? De exemplu, cât de mult vă hrănește și vă susține viața relația cu sisteme precum astrologia? Sau poate că, dimpotrivă, astrologia cu care vă implicați vă exacerbează îngrijorarea? Luna care urmează este despre a discerne convingerile pe care le întruchipezi și care îți generează creșterea, în locul celor care îți permit o concepție negativă despre tine însuți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.