Evenimente astrologice importante din luna octombrie 2022 și ce trebuie să știi despre ele

Octombrie este toamnă deplină, sezonul eclipselor și Halloween, toate la un loc. Pe scurt, este o lună a tranzițiilor, a finalurilor și a începuturilor. Mercur în Fecioară începe să avanseze pe 2 octombrie și reintră în Balanță pe 10 octombrie. Acest lucru semnifică mersul înainte în situații care ar fi putut fi amânate.

O lună plină în Berbec are loc pe 9 octombrie, la jumătatea a ceea ce a început pe 1 aprilie. Toamna este în plină desfășurare cu intrarea Soarelui și a lui Venus în Scorpion pe 23 octombrie. Nopțile devin mai lungi pe măsură ce se apropie sezonul bântuit. Există o dorință generală de a-ți explora adâncimile interioare și de a fi introspectiv.

O eclipsă parțială de soare în Scorpion are loc pe 25 octombrie, ceea ce înseamnă un nou început puternic care face parte dintr-un ciclu mai mare de tranziții care a început în toamna anului 2021. Jupiter retrogradează înapoi în Pești pe 27 octombrie și încheie orice expansiune și vindecare care a avut loc în zonele Pești din hărțile voastre pentru următoarele două luni.

Mercur se alătură și intră în Scorpion pentru a încuraja și mai mult tendințele de investigație pentru a vă ajuta la înțelegere. Și, în cele din urmă, Marte în Gemeni, planeta acțiunii, își începe călătoria retrogradă pe 30 octombrie și nu va deveni direct până pe 11 ianuarie 2023. Citiți horoscopul lunii octombrie 2022 pentru o sinteză a astrologiei aglomerate care vă așteaptă.

Horoscopul lunii octombrie – vin zile foarte bune în această toamnă. 4 zodii vor da lovitura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.