Horoscopul SĂNĂTĂȚII pentru luna decembrie: Semnal de ALARMĂ pentru 2 zodii!

Horoscopul sănătății luna decembrie – Citește în fiecare zi horoscopul pe elacraciun.ro!

BERBEC:
În decembrie, berbecii sunt predispuși la migrene, dar nici durerile de dinți sau petele apărute pe față nu ar trebui neglijate.

TAUR:
În această lună, taurii se pot confrunta cu răceli, chiar dacă în general au un sistem imunitar excelent. Ar trebui să fie foarte atenți la durerile de gât pentru că pot apărea infecții.

GEMENI:
Problemele la nivelul sistemului respirator care pot apărea în această lună la gemeni pot aduce cu sine și atragerea răcelilor.

RAC:
Problemele cu care se pot confrunta racii în perioada urmatoare au legătură cu sistemul digestiv. Aceștia vor fi încărcați emotional pentru că au tendința să se panicheze.

LEU:
Inima este cea care ii va da bătăi de cap leului în această lună. Chiar daca este o zodie puternică s-ar putea ca aceste probleme să-l puna la pământ.

FOLLOW ME

3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice  1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres.
2. primele simptome care apar sunt:  roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces.
3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea  factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată.  Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene.  Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților.  Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns.  🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort
🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii
🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni
🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor
🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece
3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice 1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres. 2. primele simptome care apar sunt: roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces. 3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată. Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene. Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților. Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns. 🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort 🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii 🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni 🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor 🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece

FECIOARĂ:
Neglijența regimului alimentar va aduce după sine probleme cu stomacul și intestinele. Fecioarele trebuie să fie foarte atente pentru ca sunt predispuse la ulcer sau constipații.

BALANȚĂ:
Neglijența din ultima perioadă vor aduce pentru balanță probleme renale sau cu vezica.

SCORPION:
Gelozia și negativismul vor afecta starea de spirit a scorpionului, dar și acțiunile acestuia, lucur care va aduce după sine probleme ale sistemului reproducător sau hormonale.

SĂGETĂTOR:
Statul jos la birou poate aduce probleme la nivelul coloanei, dar pentru săgetător mai pot apărea și probleme cu ficatul sau cu vederea.

CAPRICORN:
Ambiția și efortul depus de către capricornu nu va trece neobservat, dar incăpățânarea lui dusă la extrem îi poate aduce probleme cu articulațiile și la nivelul oaselor.

VĂRSĂTOR:
Mai multă atenție la el și mai multă mișcare îl pot face pe vărsător să evite problemele cu circulția și impulsurile nervoase.

PEȘTI:
Sistemul imunitar le va da bătăi de cap peștilor. Vitaminele vor fi de mare ajutor, dar trbuie să aibă grijă pentru că sunt predispuși și la apariția bolilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.