Horoscopul SĂNĂTĂȚII pentru luna decembrie: Semnal de ALARMĂ pentru 2 zodii!

Horoscopul sănătății luna decembrie – Citește în fiecare zi horoscopul pe elacraciun.ro!

BERBEC:
În decembrie, berbecii sunt predispuși la migrene, dar nici durerile de dinți sau petele apărute pe față nu ar trebui neglijate.

TAUR:
În această lună, taurii se pot confrunta cu răceli, chiar dacă în general au un sistem imunitar excelent. Ar trebui să fie foarte atenți la durerile de gât pentru că pot apărea infecții.

GEMENI:
Problemele la nivelul sistemului respirator care pot apărea în această lună la gemeni pot aduce cu sine și atragerea răcelilor.

RAC:
Problemele cu care se pot confrunta racii în perioada urmatoare au legătură cu sistemul digestiv. Aceștia vor fi încărcați emotional pentru că au tendința să se panicheze.

LEU:
Inima este cea care ii va da bătăi de cap leului în această lună. Chiar daca este o zodie puternică s-ar putea ca aceste probleme să-l puna la pământ.

FOLLOW ME

FECIOARĂ:
Neglijența regimului alimentar va aduce după sine probleme cu stomacul și intestinele. Fecioarele trebuie să fie foarte atente pentru ca sunt predispuse la ulcer sau constipații.

BALANȚĂ:
Neglijența din ultima perioadă vor aduce pentru balanță probleme renale sau cu vezica.

SCORPION:
Gelozia și negativismul vor afecta starea de spirit a scorpionului, dar și acțiunile acestuia, lucur care va aduce după sine probleme ale sistemului reproducător sau hormonale.

SĂGETĂTOR:
Statul jos la birou poate aduce probleme la nivelul coloanei, dar pentru săgetător mai pot apărea și probleme cu ficatul sau cu vederea.

CAPRICORN:
Ambiția și efortul depus de către capricornu nu va trece neobservat, dar incăpățânarea lui dusă la extrem îi poate aduce probleme cu articulațiile și la nivelul oaselor.

VĂRSĂTOR:
Mai multă atenție la el și mai multă mișcare îl pot face pe vărsător să evite problemele cu circulția și impulsurile nervoase.

PEȘTI:
Sistemul imunitar le va da bătăi de cap peștilor. Vitaminele vor fi de mare ajutor, dar trbuie să aibă grijă pentru că sunt predispuși și la apariția bolilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.