Horoscopul săptămânii 12 – 18 decembrie 2023. Vin mari surprize pentru toate zodiile!

Horoscopul săptămânii 12 - 18 decembrie 2023. Vin mari surprize pentru toate zodiile!

Berbec
Ești atât de pasional uneori, Berbec, încât atunci când te confrunți cu un conflict, ai tendința de a vrea să distrugi tot ce te înconjoară. Săptămâna aceasta te simți prea pasionat de ceva – sau de cineva. Faci o criză majoră atunci când descoperi că nu va funcționa în favoarea ta. Ești feroce și înfricoșător, și nimeni nu vrea să fie absorbit în vârtejul tău de frustrare, dar asta nu înseamnă că nu vei fi oricum împărtășit.

Taur
Acum ești total hotărâtă să-ți pui viața la punct, iar ultimele săptămâni au fost nimic mai puțin decât un iad pentru tine. Ești una dintre acele persoane care cred în energia pozitivă pură și ești super dezamăgită de felul în care au decurs lucrurile. Cu toate acestea, tu ești SINGURUL care va schimba totul, iar dacă trebuie să faci totul pe cont propriu, atunci așa să fie. Ești puternic și NU există NICI O VOIE să te scufunzi odată cu nava.

Gemeni
S-ar putea să nu vrei să recunoști acest lucru oamenilor din viața ta, dar ai nevoie de o pauză. Te simți suprasolicitat, frustrat și incapabil să mergi mai departe. Viața nu-ți face provizii, ți se pare aspră și rece. Poate doar că ai muncit incredibil de mult în acest an și vrei o pauză, dar nu ți se permite nicio pauză. Acest lucru vă dă ideea de a vă lua o rezoluție de Anul Nou: Voi face pauze pentru mine!

Rac
Prietenia conduce săptămâna ta, Rac, deoarece tu și cineva pe care îl iubești în sfârșit puteți să vă petreceți timpul și să vă apucați de viață. Te simți bine să faci ceva care nu este serios, deoarece ai depășit cu mult seriozitatea din acest an. Este oficial sezonul sărbătorilor pentru tine, iar tu vrei să petreci în lumea ta. Dacă este complexă și intensă, ești OUT. Păstrează-l ușor cu Racul; acesta este numele jocului în această săptămână.

Leu
Încă câteva săptămâni, aceasta este mantra ta pentru această săptămână. Abia aștepți să se termine deja acest an, iar entropia lunii decembrie începe să ți se pară o tortură lentă. Ceea ce te frământă săptămâna aceasta este viitorul; abia aștepți să pășești deja în el, și cum acesta nu este niciodată aici și acum, te afli într-o dilemă, Leu. Prețuiește tot ce poți acum și să știi că viitorul poate fi luminos, dar nici nu este aici.

Fecioară
Ai vești bunet în această săptămână, Fecioară, deoarece se pare că o oportunitate este pe cale să bată la ușă și, odată ce vei vedea ce oferă, nu vei putea refuza. Vei fi surprins de ceva care este atât de vesel, cât și înfricoșător în această săptămână. Este o șansă de a percepe ceva ca fiind bun și benefic, în loc de terifiant și necunoscut. Te vei simți puternic și curajos în timpul săptămânii și poți avea încredere în intuiția și instinctul tău.

FOLLOW ME

Balanță
Frustrarea lovește puternic în această săptămână și te face să te simți ca și cum ai pierde totul. Simți că ai făcut un viraj greșit undeva, iar acum ești atât de pierdut încât nu-ți mai poți găsi calea inițială. Ești nervos și tensionat în această săptămână pentru că nu știi care ar trebui să fie următoarea mișcare, iar această frustrare te va face să ratezi orice oportunitate care ți-ar putea apărea în cale. Retrage-te și devino martor, Balanță. Nu te înnebuni prea tare din cauza lucrurilor mărunte.

Scorpion
Ai reușit să scapi de aspectul frustrant al acestei săptămâni prin faptul că te-ai turnat în dragoste și pasiune. Este o săptămână bună pentru tine, deoarece nu ești dispus să te implici în dramele celorlalți, ci le păstrezi aproape de casă. Până acum, asta înseamnă iubire, entuziasm, conversații înălțătoare și îmbrățișări calde. Săptămâna aceasta te concentrezi doar pe dragoste, iar dacă mai sunt și alte probleme, le vei aborda săptămâna viitoare.

Săgetător
Vrei să te confrunți cu cineva din viața ta, deoarece crezi că această persoană nu se ține de cuvânt și ai nevoie ca ea să vină în ajutorul tău. De cele mai multe ori, această persoană este o încântare, dar începi să vezi prin vălul ei, iar ceea ce vezi este o persoană bună care este pierdută; asta nu va fi de ajuns. Simți compasiune și răbdare față de ei, dar, de asemenea, nu ai de gând să lași jocul lor să continue prea mult timp.

Capricorn
Singurul lucru care te deranjează în această săptămână este că nu te poți concentra pe toată melancolia și tristețea pe care ți le-ai concentrat din cauza apelurilor de la serviciu. Tot trebuie să urmezi această chemare. Așadar, frustrarea ta provine din faptul că trebuie să alegi munca în locul depresiei, ceea ce sună ca și cum ar fi o distracție excelentă, totuși, tu nu vezi lucrurile așa. Ai vrut ca timpul tău să se simtă așa cum te-ai simțit; nu ai vrut să „muncești prin ea”.

Vărsător
Tot ce vrei să faci este să te eliberezi în această săptămână, iar acest gând s-ar putea să te facă să faci exact asta. Nu fiți surprins dacă plecați de la o întâlnire sau vă treziți brusc că vă rezervați o călătorie spre o destinație îndepărtată. Totul în această săptămână îți strigă „Ieși afară”, deoarece realitatea începe să ți se pară plictisitoare și imposibilă. Vei avea ceea ce îți dorești, dar să știi asta, poți scăpa de realitate doar pentru o perioadă lungă de timp înainte ca aceasta să devină o problemă.

Pești
Cu toată dragostea familiei și a prietenilor din inima ta, există o persoană pe care o prețuiești mai presus de toate celelalte, și aceea ești tu, Pești. Ești cu totul acolo, crezând că trebuie să ai grijă de tine înainte de a te gândi să ai grijă de ceilalți. Săptămâna aceasta, vei descoperi că singura modalitate de a face acest lucru cu adevărat este să o faci singur. Așadar, numără-te printre pustnici în această săptămână; ai nevoie de timp pentru a fi singur, și asta vei primi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.