Horoscopul săptămânii 12 – 18 februarie 2024

Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Această săptămână este despre noi începuturi și asumarea riscurilor calculate. Energie este de partea ta, așa că profită de ea pentru a începe noi proiecte sau pentru a face schimbări semnificative în viața ta. Relațiile cu prietenii pot juca un rol important.

Taur (20 aprilie – 20 mai)
Este momentul să te concentrezi pe stabilitate financiară și pe consolidarea resurselor. Poate fi o bună ocazie să reevaluezi bugetul și să faci planuri de economii pe termen lung. În dragoste, comunicarea este cheia.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)
Săptămâna aceasta este despre conexiuni sociale și comunicare. Ești mai deschis ca niciodată să întâlnești oameni noi sau să îți extinzi rețeaua. Fii atent la mesajele pe care le primești; unele pot conține oportunități neașteptate.

Rac (21 iunie – 22 iulie)
Este un moment bun pentru introspecție și găsirea unui echilibru emoțional. Acordă-ți timp pentru a te ocupa de nevoile tale interioare. Sănătatea și bunăstarea ar trebui să fie o prioritate.

Leu (23 iulie – 22 august)
Creativitatea și expresia personală sunt în centrul atenției acestei săptămâni. Ești încurajat să îți urmezi pasiunile și să împărtășești talentul cu ceilalți. În relații, caută armonia și înțelegerea.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Săptămâna aceasta te concentrezi pe casă și familie. Este un moment excelent pentru a rezolva orice probleme domestice sau pentru a petrece timp de calitate cu cei dragi. Organizarea și detaliile contează mai mult ca oricând.

FOLLOW ME

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)
Comunicarea este esențială în această săptămână. Fie că este vorba despre clarificarea unor neînțelegeri sau despre împărtășirea ideilor, expresia ta verbală este puternică. Călătoriile scurte pot aduce surprize plăcute.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Săptămâna se concentrează pe valoarea de sine și pe finanțe. Este un moment bun pentru a evalua ce îți aduce satisfacție și cum poți îmbunătăți situația ta financiară. În dragoste, pasiunea se aprinde.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)
Te simți revigorat și gata de acțiune. Încrederea în sine este la cote maxime, așa că folosește-o pentru a avansa în direcțiile dorite. Aventurile și explorările sunt favorizate.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Este un moment pentru reflecție și reevaluare. Poate fi benefic să te retragi temporar din forfota cotidiană pentru a te concentra pe creșterea personală și pe obiectivele pe termen lung.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Socializarea și implicarea în grupuri sau comunități sunt accentuate. Visele și speranțele tale pot fi împărtășite cu prietenii, care te pot susține în realizarea lor. Fii deschis la noi idei.

Pești (19 februarie – 20 martie)
Săptămâna aceasta aduce focalizare pe carieră și obiective profesionale. Este un moment excelent pentru a face impresie bună asupra superiorilor sau pentru a căuta noi oportunități de avansare. Ascultă-ți intuiția.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.