Horoscopul săptămânii 16 – 22 ianuarie 2023

Horoscop săptămânal

Prezentare generală: Și acum începe noua energie! Mercur retrograd se încheie miercuri, așa că în sfârșit putem merge mai departe. Vineri, începe sezonul Vărsătorului care ne reunește cu prietenii noștri. Luna Nouă în Vărsător de sâmbătă ne reînnoiește angajamentul de a ne folosi timpul, talentul și comorile pentru a face lumea un loc mai bun. Uranus Retrograd se încheie duminică, oferindu-ne stabilitatea de care avem nevoie.

Berbec

Continuă să încerci, Berbec! Mercur se mișcă direct în zona ta de carieră guvernată de Capricorn0 miercuri, ajutându-te să rămâi perseverent cu obiectivele tale. Începutul sezonului Vărsătorului de vineri și Luna Nouă de sâmbătă vor să te reconectezi cu oamenii și politica ta. Uranus Retrograd se încheie duminică, ajutându-vă să dezvoltați mai multă cultură financiară și întruchipare.

Taur

Aplică învățătura, Taur! Mercur se mișcă direct în sectorul tău educațional guvernat de Capricorn miercuri, inspirându-te să faci mai bine pentru că știi mai bine. Sezonul Vărsătorului începe vineri, iar Luna Nouă de sâmbătă vrea ca intențiile tale să se concentreze pe cele mai bune scenarii profesionale. Uranus retrograd în semnul tău se încheie duminică, ajutându-te să mergi mai departe.

Gemeni

FOLLOW ME

Îmbrățișează umorul, Gemeni! Mercur se mișcă direct în zona ta de intimitate guvernată de Capricorn miercuri, ajutându-te să comunici discuții dificile. Începutul sezonului Vărsătorului, vineri, și Luna Nouă de sâmbătă te inspiră să explorezi noi țări și campusuri pentru a-ți extinde orizonturile. Uranus Retrograd se încheie duminică, motivându-vă să găsiți o încheiere în diferite moduri.

Rac

Menține-ți limitele, Rac! Mercur se mișcă direct în zona ta de negociere guvernată de Capricorn miercuri, ajutându-te să folosești limbajul pentru protecție ȘI conexiune. Începutul sezonului Vărsătorului de vineri și Luna Nouă de sâmbătă vrea să îți dorești intențiile privind intimitatea și modul în care te dezvălui, nu te ascunzi. Uranus Retrograd se termină duminică, reconectându-te cu călătoria ta.

Leo

Începe cu ceva mic, Leu! Mercur se mișcă direct în sectorul tău de bunăstare guvernat de Capricorn miercuri, ajutându-te să faci pași mici spre dezvoltarea personală. Debutul sezonului Vărsătorului vineri și Luna Nouă de sâmbătă vrea ca intențiile tale să se îndrepte spre romantismul care atrage opusul. Uranus se mișcă direct duminică, oferindu-ți în carieră stabilitatea pe care ți-o doreai de mult timp.

Fecioară

Ce ai pe inimă, Fecioară? Mercur se mișcă direct în zona ta de curaj, guvernată de Capricorn, miercuri, ajutându-te să îți împărtășești adevărul oamenilor care au nevoie să știe. Debutul sezonului Vărsătorului de vineri și Luna Nouă de sâmbătă vor intențiile tale de dezvoltare personală. Uranus se mișcă direct duminică și te ajută să trăiești în schimbările mentale pe care le-ai făcut.

Balanță

Numește-l pentru a-l încadra, Balanță! Mercur se mișcă direct în zona ta de inteligență emoțională guvernată de Capricorn miercuri, ajutându-te să dai glas sentimentelor tale. Debutul sezonului Vărsător, vineri, și Luna Nouă de sâmbătă vor ca actul de curaj să fie consecvent pe tot parcursul lunii. Uranus se mișcă direct duminică și te inspiră să ai mai multă blândețe și autocompătimire.

Scorpion

Spune ce vrei să spui, Scorpionule! Mercur se mișcă direct în zona ta de comunicare guvernată de Capricorn miercuri, inspirându-te să vorbești cât mai clar. Începutul sezonului Vărsătorului de vineri și Luna Nouă de sâmbătă îți doresc intenții legate de casă, familie și siguranță. Uranus se mișcă direct duminică, centrându-ți relațiile cu mai multă consistență.

Săgetător

Rămâi centrat, Sagetatorule! Mercur se mișcă direct în zona ta de întrupare guvernată de Capricorn miercuri, motivându-te să îți asculți corpul. Începutul sezonului Vărsătorului de vineri și Luna Nouă de sâmbătă vor să îți urmezi curiozitățile în locuri incredibile care îți extind viața. Uranus se mișcă direct duminică și te inspiră să îți respecți angajamentele pe care ți le-ai luat față de tine însuți.

Capricorn

La mulți ani, Capricorn! Mercur se mișcă direct în semnul tău miercuri, oferindu-ți abilitățile de a-ți comunica noua identitate, dorințele și visele. Debutul sezonului Vărsător de vineri și Luna Nouă de sâmbătă îți doresc intenții privind securitatea financiară și siguranța în toate contextele. Uranus se mișcă direct duminică și te ajută să găsești o mai mare încredere.

Vărsător

Dă-i drumul, Vărsătorule! Mercur se mișcă direct în zona ta de închidere guvernată de Capricorn miercuri, ajutându-te să te predai pentru închidere. Sezonul Vărsătorului începe vineri, iar Luna Nouă de sâmbătă vrea toate dorințele tale de ziua ta de naștere, astfel încât universul să te susțină în a deveni cel mai bun și mai strălucitor sine al tău. Uranus se mută direct duminică, dându-ți puterea de a revendica siguranța emoțională.

Pești

Fă o ofertă de pace, Pești! Mercur se mișcă direct în zona ta de prietenie guvernată de Capricorn miercuri, ajutându-te să clarifici neînțelegerile dintre prieteni. Începutul sezonului Vărsătorului vineri și Luna Nouă de sâmbătă îți oferă un sabat pentru o perioadă de autoîngrijire înainte de sezonul aniversar. Uranus trece direct duminică și îți întărește abilitățile de comunicare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.