Horoscopul săptămânii 17 – 23 ianuarie 2022. Surprize mari pentru 4 zodii

Horoscop 4 mai 2022. O zi de Miercuri foarte norocoasă

O Lună plină în Rac, pe 17, care ne va tulbura sufletul, ne face să ne simțim reflexivi, nostalgici și să nu vrem să renunțăm la trecut. Dar apoi, pe 19, începe sezonul Vărsătorului și este timpul să canalizăm energiile. Deși încă lucrăm la sentimentele noastre, emoțiile noastre nu trebuie să ne definească.

♈ BERBEC

Luna plină în Rac de pe 17 aduce în centrul atenției unele chestiuni legate de casă sau de familie pe care le-ai evitat și pe care le-ai evitat, în mod inevitabil. Să-ți urmărești visele este grozav și toate cele, dar ce rost are să ai succes dacă nu ești ancorat în nimic? Întinde mâna unui prieten apropiat, nu pentru sfaturi, ci pentru un umăr pe care să plângi. Este în regulă să stai în tăcere și să aștepți înainte de a împărtăși ceva nou. Încercați să vă păstrați planurile mari în secret măcar o dată.

♉ TAUR

Luna plină în Rac de pe 17 luminează partea din harta ta care se referă la ceea ce este familiar: plimbările tale zilnice, discuțiile în grup și iubita ta întâlnire săptămânală la cafea cu sora ta. Tot ceea ce ții aproape devine mai aproape în această săptămână și, deși în unele privințe este minunat, în altele este sufocant. Nu suntem făcuți să procesăm în mod constant atât de multe informații. Lucrează la eliberarea nevoii tale de a verifica fiecare notificare.

♊ GEMENI

Luna plină în Rac de pe 17 luminează sectorul tău de bani și, fie că primești o mărire de salariu, rezolvi o moștenire sau îți modernizezi în sfârșit mobila din dormitor, valoarea ta netă și stima de sine sunt în creștere. Dar nu uitați: Acea mărire de salariu vine cu mai multă responsabilitate; acea moștenire vine cu dinamica puterii în familie; și acea mobilă de dormitor necesită întreținere. Tot ceea ce prețuiți necesită îngrijire.

♋ RAC

Luna plină de săptămâna aceasta, pe 17, se află în semnul tău și este strălucirea cosmică pe care o așteptai! Toată creșterea personală în care ai investit din iulie 2020 – fie că este vorba de o rutină regulată de îngrijire a pielii, o descoperire terapeutică sau o îmbunătățire a garderobei – dă roade acum. Deși, bineînțeles, te bucuri să primești feedback pozitiv din partea celorlalți, această lunare se referă în special la a fi mai amabil cu tine însuți. Ieși în oraș pentru o băutură de sărbătoare și continuă să mergi mai departe.

♌ LEU

Pe măsură ce Luna plină din 17 atinge sectorul tău inconștient, te simți cu energie scăzută și perfect mulțumit să hibernezi pe canapea. Înfrățiți-vă cu o carte bună și cu telefonul pe Nu deranjați. Nu pierzi nimic dacă alegi să petreci timp cu tine însuți. Odată ce începe sezonul Vărsătorului, pe 19, parteneriatele de toate felurile sunt în centrul atenției, așa că încearcă să absorbi tot timpul disponibil pentru singurătate cât mai poți!

FOLLOW ME

♍ FECIOARĂ

Luna plină de pe 17 evidențiază partea din harta ta care se referă la comunitate și alianțe, atrăgându-ți atenția asupra celor care îți susțin cele mai nebunești ambiții. Dacă ți-a lipsit direcția până acum în acest an, această lunare îți oferă imboldul de care ai nevoie pentru a continua să îți urmezi visele. Odată ce sezonul Vărsătorului începe pe 19, ești entuziasmat să te întorci la muncă și concentrat pe pașii pe care trebuie să-i faci pentru a obține ceea ce îți dorești.

♎ BALANȚĂ

Luna plină în Rac de pe 17 luminează partea din harta ta care se referă la carieră, imaginea publică și relația cu succesul. Fie că ești la început de drum în carieră, fie că te acomodezi la pensie, acesta este un moment de recunoaștere și respect, care îți amintește că vocea ta contează. Faptul că primești un bilet dulce de la un fost elev sau o mărturie inspirată de la un client recent îți dă încredere că impactul tău va rezona mult în viitor.

♏ SCORPION

În iulie 2020, o mică scânteie de idee a pus stăpânire pe dumneavoastră. Fie că v-ați întors la școală pentru a vă schimba cariera sau ați dezvoltat o practică de mindfulness pentru a face față stresului, acum vedeți că efortul a meritat. Pe măsură ce te aliniezi și mai mult la valorile tale și te conectezi la convingerile tale de bază, reușești să găsești mai mult calm interior și mai mult scop. Luna plină de pe 17 îți stârnește, de asemenea, pofta de călătorii. Chiar dacă este doar în imaginația ta, unde vrei să mergi?

♐ SĂGETĂTOR

Toate facturile tale sunt scadente la luna plină din 17. Această lunare vine ca o verificare dură a realității cu privire la datorii, taxe și tot felul de resurse comune. Poate că partenerul tău trebuie să își reducă salariul sau taxele școlare ale copiilor tăi au crescut vertiginos. Acum este momentul să vă gândiți cum puteți face reduceri fără a renunța la lucrurile care vă aduc bucurie. Cum sezonul Vărsătorului începe pe 19, o discuție cu un prieten te ajută să-ți ordonezi prioritățile.

♑ CAPRICORN

Luna plină de pe 17 cade în sectorul relațiilor tale și, fie că îți duci parteneriatul la nivelul următor, fie că te desparți definitiv, este o perioadă în care trebuie să fii foarte delicat în jurul nevoilor altcuiva. Emoțiile sunt la cote înalte, dar asigură-te că îți pui pe masă toate preocupările (pozitive și negative). Odată ce începe sezonul Vărsătorului, pe 19, atenția ta se mută pe bani. Ai fost foarte atent cu banii în ultimii ani, iar acum ar putea fi momentul să slăbești unele dintre bugetele tale.

♒ VĂRSĂTOR

Am depășit cu mult perioada sărbătorilor, dar încă simțiți energia de canapea de cartofi din săptămâna de după Crăciun. Din fericire, luna plină de pe 17 te inspiră să revii la o rutină sustenabilă și hrănitoare. Acum este momentul să te întorci la Pilates, să pui telefonul deoparte înainte de culcare și să te asiguri că mănânci legume. Sezonul tău începe pe 19, ceea ce îți pune accentul atât pe imagine, cât și pe sănătate. Meritați să străluciți!

♓ PEȘTI

Luna plină în Rac de pe 17 cade în partea din harta ta care guvernează romantismul, creativitatea și copiii. Fie că mergi la o întâlnire fierbinte, începi un proiect incitant sau petreci timp de calitate cu copilul tău, nu-ți fie rușine să faci exact ceea ce îți dorești în această săptămână. Sezonul Vărsătorului începe pe 19, ceea ce te pune mai mult pe tușă. Ia-o înaintea jocului și nu-ți mai pasă de ceea ce cred ceilalți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.