Horoscopul săptămânii 18-24 iulie 2022 – vești proaste la început de săptămână, surprize spre finalul ei

♈ BERBEC

Dă glas poveștilor tale de rușine, Berbec. Chiron devine retrograd în semnul tău marți și vrea să eviți tăcerea, secretul și judecata atunci când suferi. Împărtășește-ți durerea în empatie. Mercur intră marți în Leu și te ajută să îți exprimi emoțiile. Începutul sezonului Leului, vineri, te fundamentează în și mai multă încredere, curaj și carismă.

♉ TAUR

Chiron devine retrograd marți și te ajută să finalizezi, să termini și/sau să pleci într-un mod care nu pare a fi o renunțare. Mercur intră marți în zona IQ-ului tău emoțional guvernat de Leu, ajutându-te să îți comunici sentimentele. Sezonul Leului începe vineri și te ajută să găsești oamenii și locurile care îți oferă siguranță emoțională.

♊ GEMENI

Fă un pas înainte și un pas înapoi, Gemeni. Chiron Retrograd începe marți și te ajută să știi când este timpul să fii un lider și când este timpul să urmezi direcția. Mercur intră în zona ta de limbaj guvernată de Leu și îți întărește punctele tale forte în comunicare. Sezonul Leului începe vineri și vrea să-ți urmezi curiozitatea spre locuri și conversații noi și revigorante.

♋ RAC

Cum ar fi dacă „munca” ta te-ar vindeca, Rac? Chiron devine retrograd marți în zona ta de muncă și vrea să găsești experiențe profesionale care să te afirme. Mercur intră în zona ta de întrupare guvernată de Leu, ajutându-te să îți dezvolți conștiința somatică. Începutul sezonului Leului, vineri, oferă spații pentru educație financiară și oportunități de a dezvolta libertatea financiară.

♌ LEU

Nu te mai teme atât de mult de necunoscut, Leule. Marți, Chiron devine retrograd în sectorul tău de descoperire, dându-ți puterea de a explora cu încredere necunoscutul. Mercur intră marți în semnul tău și îți oferă o gândire și un limbaj clar. Apoi, este sezonul zilelor tale de naștere! Soarele intră în Leu vineri și vrea să se asigure că dorințele tale devin realitate!

♍ FECIOARĂ

Care sunt problemele tale de intimitate, Fecioară? Chiron devine retrograd marți, inspirându-te să găsești barierele pe care le pui între tine și relațiile tale cele mai semnificative. Mercur intră în zona ta de închidere guvernată de Leu, ajutându-te să te eliberezi cu o practică spirituală. Începutul sezonului Leului, vineri, te motivează să îți iei timp pentru tine să te vindeci.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Conflictul poate crea legături, Balanță! Chiron devine retrograd marți, ajutându-te să îți declari limitele, să te împaci și să îi înțelegi pe ceilalți prin intermediul unui conflict sănătos. Mercur intră în zona ta de prietenie guvernată de Leu și te reunește cu comunitatea ta. Sezonul Leului începe vineri și te ajută să te deconectezi de la serviciu și să socializezi cu plăcere mult mai mult!

♏ SCORPION

Începeți cu lucruri mărunte, Scorpionule. Chiron devine retrograd marți și vrea să faci mai întâi un pas mic spre marele tău obiectiv pentru a crea un impuls și o energie sustenabilă. Mercur intră marți în zona ta de carieră guvernată de Leu, oferindu-ți o perspectivă creativă și ambiție! Începutul sezonului Leului, vineri, te ajută să te ridici la un nivel profesional superior, pe măsură ce faci un pas spre leadership și curaj.

♐ SĂGETĂTOR

Împărtășește-ți sentimentele! Chiron devine retrograd marți și are un mesaj pentru tine: Vulnerabilitatea este nașpa, dar trebuie să o faci oricum pentru încredere și sinceritate. Mercur intră marți în Leu și vrea să afli mai multe despre acea idee/tema pe care ai vrut să o cercetezi. Începutul sezonului Leului, vineri, vrea să călătorești și să înveți profund despre tine pe parcurs!

♑ CAPRICORN

Acasă este locul în care învățăm prima dată despre dragoste. Chiron se întoarce retrograd în zona familiei tale marți, ajutându-te să vezi cum felul în care iubești ca adult a crescut din felul în care ai fost iubit ca și copil. Mercur intră marți și el în zona ta de intimitate guvernată de Leu, inspirându-te să dezvălui, nu să ascunzi. Începutul sezonului Leului, vineri, te împuternicește să îți însușești dorințele și să le urmărești și tu!

♒ VĂRSĂTOR

Multă lipsă de comunicare, Vărsătorule? Chiron devine retrograd în zona ta de comunicare marți, ajutându-te să vindeci orice probleme de încredere pe care le ai în legătură cu cunoașterea și limbajul clar. Mercur intră marți în zona ta de negociere, guvernată de Leu, inspirându-te să găsești câștigul/împreună. Cea mai romantică perioadă a anului începe vineri, când sezonul Leului pune în aerul verii chimia în stil opus-atractiv.

♓ PEȘTI

Ce înseamnă „siguranță” pentru tine, Pești? Chiron se întoarce retrograd în zona ta de siguranță marți și te întemeiază în întruchipare și în înțelepciunea corpului tău. În aceeași zi, Mercur intră în zona ta de bunăstare guvernată de Leu și te ajută să faci microajustări care duc la schimbări macro de încredere. Începutul sezonului Leului, vineri, susține aceste obiective și te ajută să îți vindeci mintea, corpul și spiritul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.