Horoscopul săptămânii 20 – 26 decembrie 2021. Vezi cum îți merge de sărbători

Horoscop până duminică. Ce se întâmplă cu zodiile în această săptămână

Este penultima săptămână din decembrie și din anul 2021. Iată cum îți va merge între 20 – 26 decembrie, chiar de Ajun și de Crăciun!

♈ BERBEC

În următoarele două luni, aveți șansa de a vă lărgi orizontul și aveți și impulsul de a o face. Conducerea eficientă și împărtășirea cunoștințelor tale sunt esențiale, așa că îmbrățișează-ți magnetismul natural. O nevoie de timp pentru familie este evidențiată în această săptămână – conectați-vă cu cei mai apropiați înainte de a începe aglomerația de sărbători.

♉ TAUR

Zona ta de intimitate este activă acum și va rămâne așa până la sfârșitul lunii ianuarie. Rămâi cu discernământ, deoarece ai putea fi puțin impulsiv în această perioadă. Săptămâna aceasta, banii sunt în mintea ta, așa că verifică-ți valorile și notează cât de mult se aliniază cu câștigurile, cheltuielile și economiile. Discuțiile financiare sunt benefice, fie că este vorba de un expert, de prieteni de succes sau de mentori, fie că te conectezi la un podcast sau o platformă financiară dedicată.

♊ GEMENI

Această săptămână se construiește până la o lună plină în semnul tău sâmbătă. Atmosfera este ocupată, socială și vorbăreață, așa că fii pregătit pentru spontaneitate. Notează temele care apar sau care declanșează o reacție emoțională puternică, în special în jurul direcției și identității tale. Dacă vă simțiți în sus și în jos din punct de vedere emoțional sau un pic în derivă, încetiniți, respirați adânc și hrăniți-vă sistemul nervos cu mese calde și consistente.

♋ RAC

Tu ce faci pentru a te relaxa și a te lăsa în apele tale interioare, Racule? Săptămâna aceasta, notează-ți când ai nevoie să te retragi în versiunea ta de bârlog zen, poate o baie cu aburi, o nouă carte sau un nou serial. În timp ce zona ta de muncă și de fitness domină în această lună, spațiul pentru a te reîncărca este esențial. Privește simbolurile din visele tale pe măsură ce săptămâna avansează, mai ales în weekend. Dacă ai o enigmă și ți-ar prinde bine o direcție, scrie-o într-un jurnal, lasă-l deschis lângă pat și stabilește-ți intențiile de a găsi răspunsul. La trezire, în fiecare zi, scrieți în jurnal și vedeți ce apare.

♌ LEU

Zona ta de recreere este activată în continuare până la sfârșitul lunii ianuarie, așa că acționează asupra unei viziuni care te inspiră din punct de vedere creativ sau romantic. Stabiliți un obiectiv în jurul învățării a ceva nou sau a unei provocări fizice în această perioadă. Poate că este vorba de perfecționarea unei rutine de yoga sau chiar de obținerea unei certificări. Păstrați-l cu inima ușoară și urmăriți să vă bucurați de călătorie, nu să vă simțiți ca și cum ați avea o datorie. Dacă aveți copii pe care îi puteți include, cu atât mai bine. Planificați un weekend super-social, făcând cunoștință cu prietenii, rămânând în același timp pregătită pentru orice.

FOLLOW ME

♍ FECIOARĂ

Săptămâna aceasta se construiește până la un vârf sâmbătă în zona ta de carieră și imagine publică. Ce s-a concretizat ceea ce ai planificat acum șase luni? Sau poate că ai reușit să stăpânești ceva ce ți-ai asumat la începutul anului. Observă cu cine te simți conectat și poate împărtășești și o conexiune emoțională. Dacă te simți inspirat să împărtășești mai mult din tine pe rețelele de socializare sau să vorbești despre un anumit subiect, fă-o din inimă. Echilibrează-ți lumea ta privată de acasă cu ceea ce ești chemat să exprimi în lumea largă.

♎ BALANȚĂ

Zona ta de învățare este încărcată în următoarele două luni, așa că apucă-te de un subiect despre care vrei să înveți mai multe. Predarea poate fi o învățare de nivel următor, așa că luați în considerare posibilitatea de a împărtăși pe măsură ce avansați. Considerați social media ca pe o platformă cu presiune redusă și priviți-o ca pe o aventură care vă poate extinde lumea în foarte multe feluri. Poate faceți echipă cu un mentor pentru încredere sau cu cineva de nivelul dvs. pentru sprijin și pentru a adăuga un element social și motivațional.

♏ SCORPION

Acționați pentru a vă lărgi orizonturile financiare în următoarele două luni. Poate că sunteți gata să vă luați mai multe ore de lucru sau să le investiți într-un proiect personal. Cheltuielile sunt prea ușoare în această perioadă, așa că respectați un buget convenit pentru a rămâne pe drumul cel bun. În timp ce săptămâna este despre împingerea acului înainte, zona ta de intimitate se luminează în weekend. Privește peisajul dezvăluit, sunt nevoile tale satisfăcute? Te simți ascultat? Aveți conversații deschise sau discuțiile reale au nevoie de facilitare? Aceasta este o ocazie excelentă de a lega o legătură cu un iubit sau cu un prieten de încredere, așa că fă-ți o întâlnire.

♐ SĂGETĂTOR

Acesta este sezonul tău, așa că îmbrățișează energia suplimentară care intră în vigoare pentru semnul tău de luni până pe 24 ianuarie. Dacă vă simțiți motivat și impulsionat, direcționați-o către un proiect sau un obiectiv și asigurați-vă că vă mențineți rutina de fitness. Luna plină de sâmbătă îți luminează zona de relații, așa că pregătește-te pentru un weekend social și plin de discuții. Rețineți temele dominante pe parcursul săptămânii și începeți conversația în jurul nevoilor emoționale, așteptărilor și securității.

♑ CAPRICORN

Următoarele câteva săptămâni sunt perfecte pentru a face conexiuni practice și pentru a șlefui modul în care te prezinți în fața celorlalți. Gândiți-vă la modul în care vă prezentați, poate perfecționați acel elevator pitch și gândiți-vă la ce fel de primă impresie faceți sau doriți să faceți. Deschideți-vă potențialul. Sâmbăta inaugurează un sfârșit de săptămână ocupat și social; cu toate acestea, accentul este pus pe zona ta de lucru, așa că nu te simți prost dacă faci ore suplimentare dacă te simți inspirat. Stați de vorbă cu colegii și planificați băuturi sociale după muncă mai târziu în cursul săptămânii.

♒ VĂRSĂTOR

În următoarele două luni, fie că este vorba de a vă întâlni cu prietenii și de a fi activi alături de aceștia sau de a conduce în cadrul unui grup, păstrați spontaneitatea. Pentru a vă concentra energia, alegeți un obiectiv de atins până la sfârșitul lunii ianuarie și propuneți-vă să-l atingeți. Sâmbătă, un vârf în zona ta de romantism și de distracții te îndreptățește să planifici din timp pentru a prinde momentul. Participă la o discuție sau mergi undeva de unde poți culege informații noi și fascinante sau te poți bucura de ceva inedit. Dacă ești gata să împărtășești ceea ce ai lucrat, acesta este un weekend excelent pentru a debuta.

♓ PEȘTI

S-ar putea să te bucuri să hoinărești în sfera ta profesională. Nu aștepta ca cineva să-ți pună ștampila pe visele tale – fă munca, fă lansarea sau începe propria ta afacere. Până la sfârșitul lunii ianuarie, dorința de a vă elibera poate fi substanțială. Sâmbătă, un reflector pe zona ta de casă și familie este perfect pentru o reuniune socială. Schimbările în zona ta de confort pot provoca tensiuni, dar folosește-le pentru a te propulsa înainte, mai degrabă decât pentru a pune frână.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.