Horoscopul săptămânii 27 februarie – 5 martie 2023

Prezentare generală: Totul este despre dragoste! Conjuncția anuală și optimistă Venus-Jupiter în Berbec de miercuri vrea să ne îndrăgostim din nou ca și cum ar fi prima dată. Dacă ești singur, vrea să te întorci la mintea de începător. Dacă ești complicat și/sau cuplat, vrea să vezi doar prezentul, nu și trecutul. Mercur intră în Pești joi și rămâne acolo până pe 19 martie, oferindu-i gândirii tale mai multă compasiune, empatie și creativitate.

♈ BERBEC

Resetare romantică, Berbec? Conjuncția Venus-Jupiter de miercuri se află în semnul tău pentru prima dată din 2011. Îți oferă o oportunitate puternică de a-ți relansa succesul relațional dacă rămâi în prezent și devii încrezător în viitor. Mercur intră joi în zona ta de închidere guvernată de Pești, ajutându-te să te eliberezi de tipare, obiceiuri și persoane nefolositoare din trecut.

♉ TAUR

Trecutul s-a dus, Taur! Conjuncția Venus-Jupiter de miercuri în Berbec te motivează să rămâi concentrat pe prezent cu speranță, optimism și viziune pentru relații mai luminoase și mai satisfăcătoare. Răspunde la viziunea ta, nu la circumstanțe. Mercur intră joi în zona ta de prietenie, guvernată de Pești, reconectându-te cu prietenii care te susțin emoțional.

♊ GEMENI

Prieten, iubit, ambele, Gemeni? Conjuncția Venus-Jupiter de miercuri în Berbec vrea să aduci ce e mai bun din prietenie în romantism și un sentiment de romantism în prietenia ta, pentru că nu sunt atât de separate pe cât crezi. Mercur intră joi în zona ta de carieră guvernată de Pești, oferindu-ți o perspectivă intuitivă și creativă pentru a-ți avansa succesul profesional.

♋ RAC

Conexiuni ȘI competență, Rac! Conjuncția Venus-Jupiter de miercuri în Berbec te ajută să vezi cum calitatea relațiilor tale determină o mare parte din succesul tău profesional. Conectează-le pe cele două și apoi acționează în consecință! Mercur intră joi în zona ta de înțelepciune guvernată de Pești, inspirându-te să aplici noile învățături utile oriunde ai nevoie.

♌ LEU

Dragoste la distanță, Leu? Conjuncția Venus-Jupiter de miercuri în Berbec îți oferă romantism cu o persoană care este foarte diferită de tine și/sau nu este genul tău obișnuit. Chimia din acest contrast te va înnebuni! Mercur intră joi în zona ta de intimitate și transformare, guvernată de Pești, ceea ce te inspiră să îți reformulezi abordarea sexualității și a discursului de sine.

FOLLOW ME

♍ FECIOARĂ

Arată, nu ascunde, Fecioară! Conjuncția Venus-Jupiter de miercuri, în Berbec, te inspiră să împărtășești ceva substanțial despre dorințele și/sau speranțele, temerile și emoțiile tale cu persoanele care doresc și au nevoie să știe cu adevărat. Fii curajos și îndrăzneț! Mercur intră joi în zona ta romantică guvernată de Pești, ajutându-te să comunici și să asculți mai clar în relații.

♎ BALANȚĂ

Opusele se atrag, Balanță! Conjuncția Venus-Jupiter de miercuri în Berbec te ajută să vezi cum cu cât cineva este mai diferit de tine, cu atât mai mult o relație te poate ajuta să devii o persoană mai bună – și viceversa. Mercur intră joi în zona ta de bunăstare guvernată de Pești, motivându-te să îți schimbi puțin obiceiurile pentru a-ți transforma rezultatele în mare măsură.

♏ SCORPION

Fă un pas mic, Scorpionule. Conjuncția Venus-Jupiter de miercuri în Berbec vrea să faci un lucru mic care te ajută să-ți păstrezi mintea și inima deschise la iubire. Poate fi un risc, dar te poate ajuta să înțelegi adevărata încredere, dată ȘI primită. Mercur intră joi în zona ta de încredere guvernată de Pești, dându-ți un mare impuls la stima de sine, în timp ce continui să te îndrepți spre bucurie și curaj.

♐ SĂGETĂTOR

Exprimă-te, Săgetătorule! Conjuncția Venus-Jupiter de miercuri în Berbec te motivează să spui un lucru, să numești sentimentul, să ceri ceea ce vrei și/sau să declari granița într-un mod mare și curajos. Vei fi răsplătit pentru asta! Mercur intră joi în zona ta de casă/familie, guvernată de Pești, ajutându-te să te conectezi cu cei mai apropiați prin conversație și curiozitate.

♑ CAPRICORN

Îți vindeci familia, Capricorn? Conjuncția Venus-Jupiter de miercuri în Berbec te ajută să aplanezi conflictele de acasă, ceea ce are efecte incredibil de pozitive asupra dorinței tale de a te conecta mai semnificativ cu ceilalți. Mercur intră joi în zona ta de comunicare guvernată de Pești, inspirându-te să devii mai fluent în subtext, tonuri, limbajul corpului și alte indicii nonverbale!

♒ VĂRSĂTOR

Folosește-ți cuvintele, Vărsătorule! Conjuncția Venus-Jupiter de miercuri în Berbec te ajută să valorifici limbajul și ascultarea într-un mod care îți oferă rezultate incredibil de pozitive în toate relațiile tale. Mercur intră joi în zona ta de siguranță guvernată de Pești, motivându-te să îți clarifici valorile, să le pui în practică și să dezvolți un sentiment de siguranță motivat intrinsec, dar nu întotdeauna definit din exterior.

♓ PEȘTI

La mulți ani, Pești! Conjuncția Venus-Jupiter de miercuri în Berbec îți consolidează succesul financiar, mai ales că ești proprietarul dorinței tale. Gândește-te la vindecarea relației tale cu dorința ca fiind calea spre o mai mare libertate financiară. Mercur intră în semnul tău joi, transformându-ți relația cu atenția, cunoașterea, ascultarea, rezolvarea problemelor și limbajul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.