Horoscopul săptămânii 28 martie – 4 aprilie. Ce aduce Luna în Balanță pentru zodii

Horoscopul săptămânii 28 martie - 4 aprilie. Ce aduce Luna în Balanță pentru zodii

Începe o nouă săptămână, așa că trebuie să aflăm ce aduc astrele pentru zodii. Horoscop 28 martie – 4 aprilie, influențat puternic de luna plină în Balanță. Vezi ce îți aduce acest nou început, în funcție de zodia ta!

♈ BERBEC

Va exista o atracție distinctă a energiilor, deoarece Luna plină de luni, în sectorul relațiilor, se opune Soarelui din semnul tău. Pot apărea drame, dar fiți siguri că până la sfârșitul săptămânii veți fi aplanat problemele.

♉ TAUR

Muncește din greu, joacă mai mult! Luna plină vă dă puterea și impulsul de a face progrese reale. Recompensele muncii tale vor fi făcute și mai dulci de compania prietenilor care te susțin.

♊ GEMINI

Un obiectiv creativ de lungă durată va ajunge la final. Această etapă importantă va fi și mai ușor de atins dacă vă împărtășiți ideile cu prietenii și îi folosiți ca o cutie de rezonanță.

♋ RAC

Luna plină poate provoca provocări pe plan familial. Acestea pot fi rezolvate acordând familiei și căminului prioritate maximă. La locul de muncă, folosiți-vă imaginația și fiți pregătiți să împărtășiți idei neortodoxe.

♌ LEU

Veștile bune pe care le-ați tot transpirat vor sosi în sfârșit. Cererile vor fi, de asemenea, îndeplinite, așa că nu ezitați să le cereți. Dacă voiai să te întâlnești cu un prieten apropiat sau cu un frate sau o soră, se va întâmpla.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Citește și: Horoscop 28 martie 2021. La noapte se schimbă tot: Luna plină aduce transformare

♍ FECIOARA

O veste bună pe care ai primit-o E timpul să îți pui șapca de gândire, Fecioară. Sunteți într-o poziție excelentă pentru a fi autonomă atât în carieră, cât și în domeniul financiar. Cu toate acestea, unirea forțelor cu un partener inteligent, scrupulos și cu aceeași mentalitate ar putea fi și mai benefică!

♎ BALANȚĂ

Luni, Luna plină în semnul tău ar putea să te facă să te simți sensibil. În loc să așteptați ca alții să vă satisfacă nevoile, faceți-le cunoscute. Adoptați o abordare mai asertivă și nu vă bazați pe faptul că oamenii vă citesc gândurile.

♏ SCORPION

Vei avea o nevoie copleșitoare de a fi singur la începutul săptămânii. Adună-ți gândurile, scrutează-ți sufletul și oferă-ți puțină dragoste. Apoi veți fi într-o stare de spirit mai bună pentru a socializa și colabora.

♐ SĂGETĂTOR

Tensiunea cu un prieten a început să fiarbă la foc mic și ar putea ajunge la un nivel febril dacă nu înăbușiți lucrurile de la rădăcină într-un mod civilizat. Spune-ți părerea, dar asigură-te și că asculți. Este un moment bun pentru a-ți reevalua obiectivele personale.

♑ CAPRICORN

Cuvântătorul Mercur se află în sectorul tău de comunicare, ceea ce te va inspira să te exprimi cu compasiune. Cu cât ești mai empatic, cu atât mai multă iubire vei primi și cu atât mai profunde vor fi conexiunile pe care le vei forma.

♒ VĂRSĂTOR

Dolari și sens! Inteligentul Mercur vă vizitează sectorul banilor, dându-vă inspirația și capacitatea de a vă reface finanțele. Acțiunea este mai bună decât inerția, dar ia-ți timp să cântărești bine lucrurile înainte de a lua decizii.

♓ PEȘTI

Săptămâna aceasta este despre găsirea unui echilibru fin între a da și a primi. Dacă ai dat prea multă putere, aceasta este o șansă de a o lua înapoi. Este, de asemenea, momentul perfect pentru a te ocupa de datorii, atât cele datorate, cât și cele datorate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.