Horoscopul saptamanii 3-9 octombrie 2022. Un inceput de luna fabulos

♈ BERBEC

Săptămâna aceasta, îți turezi motorul și ești nerăbdător să pleci.

Săptămâna începe duminică, 2 octombrie, cu Mercur în Fecioară care intră în mers direct. Există, de asemenea, un al doilea sfert de Lună în Capricorn și în casa ta de carieră. Ești ca un pilot de curse care așteaptă steagul de start. Ești ocupat să faci planuri și să numeri minutele pentru a pune în aplicare ceea ce vrei să faci. Oricine îți stă în cale s-ar putea să fie călcat de entuziasmul și concentrarea ta unică. Este o zi bună pentru a te ocupa de detalii și pentru a bifa lucruri de pe o listă care are un singur scop. Berbec, s-ar putea să vrei să te grăbești cu pașii de început pentru că tot ce ai în minte este să vezi steagul în carouri la finalul cursei.

Joi, 6 octombrie, Soarele din Balanță și casa ta a relațiilor face un quinconcurs cu Nodul Nord din Taur și casa ta a banilor. Este posibil ca tu și iubitul tău să aveți o neînțelegere legată de finanțe. Este posibil ca partenerul tău să fie mult mai precaut decât tine (după standardele curajosului Berbec, toată lumea poate părea mai precaută decât tine). Ai putea fi tentat să te ocupi singur de o investiție sau de o oportunitate de afaceri. Și aici ar putea să apară dezacordul, pentru că acest individ vrea să se implice.

♉ TAUR

Săptămâna aceasta, restrângi lucrurile.

Săptămâna începe duminică, 2 octombrie, cu Mercur în Fecioară care intră în mers direct. Există, de asemenea, un al doilea sfert de Lună în Capricorn și în casa educației tale. Astăzi, totul se referă la planuri. S-ar putea să vă puneți obiectivele într-o platformă de gestionare a fluxurilor de lucru care să vă permită să colaborați online cu un tablou de bord personalizat și elegant, sau ați putea merge pe școala veche și să le puneți într-o foaie de calcul. Sunteți aproape gata să vă aruncați în acțiune (odată ce aveți toți pașii conturați cu termene limită legate de calendar). Taur, acest lucru îți va permite să abordezi un proiect mai mare decât ai făcut-o de ceva vreme.

Joi, 6 octombrie, Soarele din Balanță și din casa sănătății și a bunăstării tale face un quinconcurs cu Nodul Nord din propriul tău semn, Taurul. Nodul Nord călătorește prin semnul tău din ianuarie, aducându-ți oportunități și lecții despre cum să ai grijă de sinele tău fizic. Cu acest aspect, ai putea schimba puțin lucrurile. Taur, acest lucru ar putea însemna că încerci o nouă rutină de exerciții fizice, introduci un nou plan alimentar sau te uiți la programul tău de somn. Există unele provocări cu acest aspect, așa că abordează încet orice activitate fizică nouă, astfel încât să nu ajungi să îți întinzi un mușchi.

FOLLOW ME

♊ GEMENI

Săptămâna aceasta, depășiți convențiile.

Săptămâna începe duminică, 2 octombrie, cu Mercur în Fecioară care intră în mers direct. Există, de asemenea, un al doilea sfert de Lună în Capricorn și în casa ta a resurselor. S-ar putea să te concentrezi pe punerea în ordine a casei tale, inclusiv reparații precum reducerea la tăcere a ușilor care scârțâie, înlocuirea filtrelor de aer și evaluarea conținutului pe care l-ai acumulat de-a lungul timpului. S-ar putea să împachetezi pentru o mutare sau să despachetezi în sfârșit ultima cutie de la mutarea de acum doi ani. Gemeni, ați putea lua în considerare organizarea unei vânzări de vechituri sau împachetarea lucrurilor pentru un magazin de caritate. Poți face progrese uriașe acum când vine vorba de toate proiectele legate de casa ta.

Joi, 6 octombrie, Soarele din Balanță și casa romantismului face un quinconcurs cu Nodul Nord din Taur și casa secretelor. Gemeni, s-ar putea să primești o ofertă fascinantă de la cineva care este interesat de o legătură romantică cu tine. Este posibil ca unul dintre voi să nu fie complet disponibil pentru o relație interesantă. Sau s-ar putea să fie împotriva regulilor companiei. De asemenea, este posibil ca această persoană să fie foarte diferită de oricine cu care te-ai mai întâlnit până acum. Aceasta ar putea fi o relație de dragoste captivantă pentru tine.

♋ RAC

Săptămâna aceasta, s-ar putea să navighezi în brațele iubirii.

Săptămâna începe duminică, 2 octombrie, cu Mercur în Fecioară care intră în mers direct. Există, de asemenea, un al doilea sfert de Lună în Capricorn și în casa ta de relații. Acum s-ar putea să fiți gata să avansați într-o relație de dragoste. Rac, este posibil să te întâlnești cu această persoană de ceva timp. Dar în ultimele două săptămâni s-ar putea să fi găsit motive pentru a fi mai sigur că ar putea fi cu adevărat ceva. Ești gata să te afli pe barca dragostei care merge cu toată viteza înainte. S-ar putea să discutați să locuiți împreună sau chiar să vă logodiți. Chiar acum, ai curajul de a prelua cârma și de a conduce această barcă spre apusul romantic.

Joi, 6 octombrie, Soarele din Balanță și casa ta de casă și familie face un quinconcurs cu Nodul Nord din Taur și casa ta de comunitate. Ești un pic împărțit între a sta acasă și a te uita la desene animate vechi cu câinele tău sau a fi în lume, întâlnind oameni și făcând conexiuni. Rac, s-ar putea să te întâlnești cu prieteni la o cafenea pentru câini sau să te joci cu cei pe care îi cunoști într-un parc pentru câini. Este bine să echilibrezi timpul petrecut acasă cu timpul petrecut cu prietenii tăi.

♌ LEU

Săptămâna aceasta, ești gata să riști.

Săptămâna începe duminică, 2 octombrie, cu Mercur în Fecioară care intră în mers direct. Există, de asemenea, un al doilea sfert de lună în Capricorn și în casa ta a muncii și a rutinei. Dacă ai de gând să-ți schimbi viața, ai putea la fel de bine să te arunci cu ambele picioare. Leu, asta este exact ceea ce ai putea face astăzi când devii brusc vegan (sau fruitarian, ceea ce sună delicios). Sau poate că te înscrii la un antrenor personal sau la un pachet complet de lecții de arte marțiale la o academie locală. În timp ce unii oameni te-ar putea avertiza în legătură cu o schimbare atât de radicală, tu știi cine ești. Aceasta este o modalitate excelentă de a face progrese rapide.

Joi, 6 octombrie, Soarele din Balanță și casa ta de comunicare face un quinconcurs cu Nodul Nord din Taur și casa ta de carieră. Leu, ai putea lua în considerare o nouă carieră care se află în afara zonei tale de confort. S-ar putea să nu vă simțiți calificat să depuneți o cerere, dar aici ar putea fi cazul să riscați. Ar fi bine să te concentrezi asupra entuziasmului pe care l-ai simți pășind într-un domeniu nou. Faceți câteva modificări la CV-ul dvs. în funcție de ceea ce caută potențialii angajatori și aruncați zarurile.

♍ FECIOARĂ

Săptămâna aceasta, ai putea să te scufunzi în dragoste.

Săptămâna începe duminică, 2 octombrie, cu Mercur care intră direct în semnul tău, Fecioara. Există, de asemenea, un al doilea sfert de lună în Capricorn și în casa ta de romantism. Ultimele două săptămâni de Mercur retrograd ar fi putut să vă mute relația la punctul de inflexiune. Fecioară, este posibil ca tu și iubitul tău să fiți gata să faceți pasul cel mare. S-ar putea să vă aruncați cu capul înainte într-un parteneriat angajat, posibil să locuiți împreună sau chiar să vă logodiți.

Joi, 6 octombrie, Soarele din Balanță și casa banilor face un quinconcurs cu Nodul Nord din Taur și casa filozofiei personale. S-ar putea să vă luptați să mențineți un stil de viață minimalist, frugal și cu o amprentă de carbon redusă. Fecioară, este posibil să încerci să faci prea multe. Când încerci să cumperi legume organice, acestea vin cu etichete de plastic. Sau îți iei niște haine de la magazinul de vechituri, dar pur și simplu nu-ți vin prea bine. Luați în considerare posibilitatea de a vă lăsa mai moale. Este grozav să ai cauze, dar trebuie, de asemenea, să îți acorzi credit pentru că încerci să faci tot ce poți.

♎ BALANȚĂ

Săptămâna aceasta, găsești limitele dintre tine și ceilalți.

Săptămâna începe duminică, 2 octombrie, cu Mercur care intră direct în Fecioară. Există, de asemenea, un al doilea sfert de Lună în Capricorn și în casa ta a casei și a familiei. Este timpul să faci o mică cercetare sufletească. S-ar putea să fie nevoie să te uiți dacă îți trăiești viața pentru tine sau pentru a-ți mulțumi familia. Și s-ar putea să crezi că aceasta este o întrebare de tipul „ori una, ori alta”. Dar este posibil să existe o cale de mijloc în acest caz, cum ar fi să lucrezi în paralel la arta ta, până când afacerea ta face destui bani pentru a deveni cariera ta principală.

Joi, 6 octombrie, Soarele din Balanță (la mulți ani!) și casa încrederii tale face un quinconcurs cu Nodul Nord din Taur și casa resurselor tale. Ceea ce ai nevoie este acolo pentru a cere, așa că de ce nu ceri? Balanță, s-ar putea să eziți pentru că nu vrei să auzi un refuz. Sau poate că îți pui toate ouăle într-un singur coș și aștepți ca o anumită persoană să spună da, când există o întreagă lume de resurse acolo. Dacă bateți la o ușă de ceva timp și nu se deschide, este timpul să încercați o altă ușă.

♏ SCORPION

Săptămâna aceasta, te întâlnești cu oameni cu aceleași idei.

Săptămâna începe duminică, 2 octombrie, cu Mercur care intră direct în Fecioară. Există, de asemenea, un al doilea sfert de lună în Capricorn și în casa ta a contractelor și acordurilor. Acum, că Mercur a început să avanseze, s-ar putea să te mănânce să semnezi un acord. Acesta ar putea fi pentru un loc de muncă, o achiziție mare sau poate o afiliere la o organizație profesională. Scorpion, acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a vă uita la dosare financiare complexe și prospecte. Ceva din care nu puteai să faci cap sau coadă înainte pare acum simplu și direct.

Joi, 6 octombrie, Soarele din Balanță și din casa ta a romantismului secret face un quinconcurs cu Nodul Nord din casa ta a relațiilor. S-ar putea să vrei să adaugi un element de intrigă în viața ta amoroasă. Scorpion, ai putea fugi cu iubitul tău la un restaurant retras și să pretinzi că este vorba de o aventură ilicită. Un mic joc de rol ar putea fi destul de amuzant în acest moment. Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru un masaj de cuplu, mai ales pentru cel senzual, cu mult ulei încins. Acest aspect poate ajuta să aducă puțină magie în viața ta amoroasă.

♐ SĂGETĂTOR

Săptămâna aceasta, veniturile încep să se îmbunătățească.

Săptămâna începe duminică, 2 octombrie, cu Mercur care intră direct în Fecioară. Există, de asemenea, un al doilea sfert de lună în Capricorn și în casa ta a banilor și a finanțelor. Acum că Mercur se mișcă în sfârșit înainte, o oportunitate de afaceri ar putea începe să vă plătească niște bani reali. Săgetător, ar putea fi ceva la care lucrezi de ceva vreme. Fluxul inițial ar putea fi doar un firicel, dar ar putea fi o gură de apă într-o zi în viitor. Este un moment foarte bun pentru tine să te concentrezi asupra veniturilor care vin și cum să le ajustezi pentru a le crește. De asemenea, este înțelept să analizați orice bani suplimentari care intră și să direcționați fondurile către obiective pe termen lung, cum ar fi economisirea pentru pensie.

Joi, 6 octombrie, Soarele din Balanță și din casa prieteniei tale face un quinconcurs cu Nodul Nord din casa muncii tale. S-ar putea să începeți să vă vedeți cu un coleg în afara locului de muncă. Această persoană ar putea deveni un prieten (sau chiar un partener romantic). Ați putea descoperi că aveți multe în comun și că aveți multe de admirat unul la celălalt. Săgetător, ar putea fi o prietenie pe care o păstrezi în privat, fără a-i lăsa pe ceilalți de la serviciu să știe că voi doi vă întâlniți.

♑ CAPRICORN

Săptămâna aceasta, sunteți la mare căutare.

Săptămâna începe duminică, 2 octombrie, cu Mercur care intră direct în Fecioară. Există, de asemenea, un al doilea sfert de lună în semnul tău de Capricorn și în casa carismei personale. Astăzi, ești mai orbitor decât de obicei, iar cei din jurul tău observă. Capricorn, este posibil să fii în centrul atenției (chiar dacă nu vrei să fii). Un prieten ar putea să te prezinte unui om de influență sau să-ți aranjeze o întâlnire pe nevăzute. Sau ai putea să îți prezinți partenerul de întâlnire prietenilor și familiei pentru prima dată. Toți ochii sunt ațintiți asupra ta. Astăzi, comandați atenția camerei.

Joi, 6 octombrie, Soarele din Balanță și din casa carierei tale face un quinconcurs cu Nodul Nord din casa creativității tale. Astăzi, ai putea fi plictisit la locul de muncă, deoarece te concentrezi pe aceleași proiecte vechi și pe presiunea termenelor limită. Capricorn, ai putea dori să schimbi lucrurile, analizând cum poți automatiza un sistem sau eficientiza un proces pentru a-l face să meargă mai repede. Dacă ești foarte plictisit, ai putea să-ți actualizezi CV-ul, să-ți reîmprospătezi profilul de angajare și să iei legătura cu colegii care s-au mutat la alte companii.

♒ VĂRSĂTOR

Săptămâna aceasta, ai grijă de tine.

Săptămâna începe duminică, 2 octombrie, cu Mercur care intră direct în Fecioară. Există, de asemenea, un al doilea sfert de lună în Capricorn și în casa ta de odihnă și recuperare. Aceasta este o zi în care trebuie să te concentrezi cu adevărat pe îngrijirea de sine. Permiteți-vă să stați în pat și să faceți puzzle-uri de cuvinte. Sau urmăriți o nouă emisiune de succes la televizor în timp ce stați pe canapea și mâncați ceva delicios. În unele zile este bine să vă rupeți rutina și să vă îndepărtați de vârtejul care este lista zilnică de treburi și sarcini nesfârșite. Vărsător, aceasta este, de asemenea, o zi bună pentru a merge într-un parc și a hrăni păsările, a explora un nou traseu de drumeție sau a te plimba în cartier în timp ce asculți foșnetul frunzelor căzute sub picioarele tale.

Joi, 6 octombrie, Soarele din Balanță și din casa educației tale face un concurs cu Nodul Nord din Taur. Vărsătorule, s-ar putea să pleci în vizită la unul dintre copiii tăi care este plecat la facultate. Sau s-ar putea să fiți la școala copilului dvs. mai mic, să le vedeți cele mai recente proiecte artistice și să vă întâlniți cu profesorii. Dacă ești tu însuți la școală, s-ar putea să te obișnuiești cu noile rutine, să întâlnești prieteni noi și să mergi la evenimente școlare. Acum ați trecut în modul de educație în toată regula.

♓ PEȘTI

Săptămâna aceasta, legăturile sociale se întăresc.

Săptămâna începe duminică, 2 octombrie, cu Mercur care intră direct în Fecioară. Există, de asemenea, un al doilea sfert de Lună în Capricorn și în casa ta a prieteniilor și a comunității. S-ar putea să te întâlnești cu un grup mare de prieteni ai tăi. Pești, aceasta ar putea fi o întâlnire specială pentru cineva care a fost onorat cu un premiu sau o aniversare importantă. Sau ar putea fi o strângere de fonduri pentru comunitate sau un eveniment caritabil unde ești cu mulți vecini și cunoștințe. Ai putea face o cursă de caritate sau să bați la uși pentru a vorbi despre candidații politici. Astăzi, te implici cu adevărat.

Joi, 6 octombrie, Soarele din Balanță și din casa ta de intimitate face un quinconcurs cu Nodul Nord din casa ta de comunicare. Astăzi, poți face un pas mare în relația ta de dragoste, fiind clar cu privire la ceea ce îți dorești și la ceea ce te face să te simți cu adevărat iubit și apreciat. Pești, acest lucru ar putea fi legat de modul în care cealaltă persoană te întâmpină sau dacă îți trimite mesaje în fiecare zi pentru a vedea cum te simți. Sau această conversație ar putea deveni mai intimă și ați putea intra cu adevărat în profunzime în ceea ce vă menține pe amândoi interesați, excitați și stimulați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.