Horoscopul săptămânii 31 ianuarie – 6 februarie 2022

Horoscopul săptămânii 31 ianuarie - 6 februarie 2022

Luni seara târziu, o lună nouă în idealistul Vărsător ne oferă posibilitatea de a schimba cursul vieții, dacă ai nevoie. Dacă ți-ai neglijat legăturile cu comunitatea, aceasta este o șansă de a le consolida din nou. Sau dacă te-ai neglijat pe tine însuți – tot ceea ce este singular și ciudat la tine, ceea ce te face unic – poți să te angajezi din nou să ai încredere în tine, să te îngrijești și să te prețuiești, cu ciudățenii cu tot. Apoi, joi seară, Mercur retrograd se termină, iar tu poți să respiri un pic mai ușor. Poți în sfârșit să spui ceea ce ți-ai ascuns și să-ți asumi riscurile pe care le-ai tot amânat. Vei trece prin zilele tale cu mai multă lejeritate și ușurință și fără să te mai îngrijorezi atât de mult pentru fiecare mic pas.

♈ BERBEC

În mod normal, curajul îți vine atât de natural încât abia îl apreciezi sau chiar îl observi. Nu este ușor să te intimideze sau să te facă să te îndoiești de tine însuți. Curajul nu este un atu pe care, de obicei, trebuie să muncești pentru a-l dezvolta. Dar încrederea în sine a tuturor se clatină uneori, chiar și a ta. Asta nu înseamnă că va dispărea pentru totdeauna. Iar deocamdată, poți exersa să trăiești cu îndrăzneală și încredere chiar și atunci când nu te simți așa. Îndrăzneala pe care a trebuit să o cultivi, să muncești din greu pentru ea, nu este mai puțin puternică sau reală decât cea înnăscută.

♉ TAUR

Este dificil să fii deschis la minte atunci când pământul de sub picioarele tale continuă să se miște. Când nu te simți în siguranță, este atrăgător să te agăți de certitudini, de lucrurile pe care le știi ca fiind adevărate. Îți oferă un sentiment de control foarte necesar asupra vieții tale. Săptămâna aceasta, totuși, încearcă să rămâi curios. Refuzul de a absorbi informații noi, de a te lăsa schimbat de părere, nu va face ca lumea să nu se mai schimbe. Așa că ar fi bine să-ți oferi spațiul necesar pentru a fi jucăuș, pentru a fi receptiv, pentru a-ți lăsa ideile să crească în direcții noi, ciudate și pline de satisfacții.

♊ GEMENI

Ai tendința de a fi bun în a vedea oamenii așa cum sunt ei cu adevărat. Nu îi judeci în funcție de etalonul propriilor tale idealuri, nu îi învinovățești atunci când nu se comportă exact așa cum ai face-o tu în locul lor, ci le oferi spațiul necesar pentru a fi ei înșiși. Chiar și așa, este important să vă amintiți că aveți voie să vă formați opinii, să aveți propriile afinități și aversiuni private, iraționale. Săptămâna aceasta, nu te forța să investești timp și energie în relații cu persoane pe care nici măcar nu le placi cu adevărat. Nu ai nevoie de un motiv pentru a-ți urma instinctele. Pur și simplu fă-o.

♋ RAC

Este mult prea ușor să te izolezi de lumea din jurul tău fără să-ți dai seama că o faci. Nu este vorba de faptul că intenționezi să îi excluzi pe oameni, ci doar că o mare parte din analiza, procesarea și visarea ta se întâmplă în liniște în interiorul propriului tău cap, unde nimeni altcineva nu poate vedea sau răspunde. Săptămâna aceasta, propuneți-vă să vă gândiți cu voce tare, în conversații. Împărtășește-ți ideile înainte de a le gândi până la capăt. S-ar putea să vă faceți griji că ceilalți vor considera acest lucru o impunere, dar în realitate, oamenii care vă iubesc îl vor lua ca pe un act de încredere și generozitate.

♌ LEU

De cele mai multe ori, vă simțiți confortabil să fiți în mijlocul lucrurilor. Conversația cu alți oameni vă aduce la viață; faptul că vă vedeți prin ochii altora vă reamintește – poate mai eficient decât orice altceva – că sunteți special și prețuit. Dar, din când în când, clamarea lumii sociale poate începe să te sufoce chiar și pe tine. Așa că în această săptămână, dacă ai nevoie, îndepărtează-te de opiniile, certurile și micile drame ale celorlalți. Oamenii nu vor uita de tine. Ești la fel de extraordinar de unul singur ca și atunci când ești alături de alții.

FOLLOW ME

♍ FECIOARĂ

Poți vedea atât de clar imperfecțiunile lumii: Privirea ta ascuțită sesizează toate fisurile care trebuie reparate, structurile sociale și politice care trebuie demontate și reconstruite complet. Dar poate fi frustrant, chiar descurajant, să fii foarte conștient de tot ceea ce trebuie reparat. Cheia în această săptămână este să respingi ideea că trebuie să schimbi cine ești în adâncul tău, să îți demontezi și să îți reconstruiești cumva propriul caracter. Există o mulțime de sisteme împotriva cărora merită să lupți; nu este nevoie să lupți și împotriva propriei tale naturi. Ești deja bun. Universul are nevoie de tine exact așa cum ești.

♎ BALANȚĂ

Se poate simți egoist, în ultima vreme, să ceri ceva de la alții. Ești conștient de felul în care suferă toți cei din jurul tău, de felul în care încearcă să se descurce cu mai puțin sprijin și mai puține resurse decât au nevoie. Și, știind acest lucru, s-ar putea să vă imaginați că cel mai bun mod de a fi un bun membru al comunității – o persoană bună, chiar – este să dați, și să continuați să dați, atât cât puteți. Dar acest lucru este doar parțial adevărat. Generozitatea nu se poate deplasa într-o singură direcție. Săptămâna aceasta, ai datoria de a da ceea ce poți, dar și de a cere ceea ce ai nevoie.

♏ SCORPION

De multe ori ți se spune să nu iei personal comportamentul celorlalți, dar, uneori, are sens. Aceasta este viața ta, până la urmă, nu o narațiune fictivă pe care o poți privi cu obiectivitate. Tratamentul nechibzuit al altora față de tine poate că nu li se pare personal pentru ei, dar cu siguranță este pentru tine, și nu este nimic greșit să nu vrei să dai din umeri. Chiar și așa, în această săptămână poți avea parte de o pauză neașteptată de la a interioriza totul. Nu va dura o veșnicie și nici nu trebuie să dureze. Dar, pentru moment, puțină distanță poate fi remarcabil de eliberatoare.

♐ SĂGETĂTOR

Doar pentru că te confrunți cu bariere externe, asta nu înseamnă că nu este posibil să nu-ți stai în cale uneori. Acest lucru nu este vina ta; este o parte naturală a fi în viață. Dar, în această săptămână, este posibil să fii puțin mai ușor cu tine însuți. Nu trebuie să te gândești negativ la eforturile tale, la alegerile tale, la personalitatea ta însăși. Nu trebuie să-ți găsești defecte pentru simplul fapt că ești o ființă umană normală și imperfectă. Lucrurile sunt destul de dificile în acest moment, iar faptul că ești dur cu tine însuți nu va schimba acest lucru. Cel puțin, meriți bunătatea ta.

♑ CAPRICORN

Uneori poate fi o provocare să faci diferența între a învăța din trecut – lăsându-l în mod înțelept să continue să îți influențeze deciziile – și a te bloca în el. Amintirile de rușine pot exercita o influență puternică asupra ta; vechile resentimente te pot trage înapoi. Dar în această săptămână, este important să privești spre viitor cu convingerea că într-o zi, lucrurile vor fi altfel decât sunt acum, chiar mai bine. Nu este vorba de a ignora lecțiile pe care le-ai învățat, ci de a fi suficient de curajos pentru a te elibera de vechile temeri și amărăciuni și de a merge înainte, spre ceva minunat și nou.

♒ VĂRSĂTOR

De cele mai multe ori, mintea ta vie și inventivă este unul dintre cele mai mari atuuri ale tale. Ea luminează lumea din jurul tău și face ca viața ta interioară să strălucească. Problema este că intelectul tău este suficient de rapid și de ascuțit încât poți gândi astfel încât să crezi aproape orice: că nu ești demn de viitorul pe care ți-l dorești, că nu meriți să fii iubit, că ești condamnat la eșec. Așadar, în această săptămână, încearcă să nu analizezi prea mult. Există unele fapte care sunt de necontestat: Ești om, meriți fericirea și aparții aici pe Pământ la fel de mult ca oricine altcineva.

♓ PEȘTI

Ești suficient de înțelept să știi că doar intelectul nu este totul, că uneori adevărul poate fi accesat doar prin emoție sau intuiție sau printr-o străfulgerare inexplicabilă de intuiție. Dar este important să-ți amintești din când în când că nici intelectul tău nu contează degeaba. Nu-ți ignora mintea rațională în această săptămână și nici nu-ți spune că tot ceea ce este valabil și bun trebuie să fie instinctual. Aceasta este o săptămână pentru a pune întrebări, pentru a deveni curios și pentru a te gândi cu atenție la problemele care te-au pus în dificultate până acum. Dacă vei încerca, vei găsi răspunsurile pe care le cauți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.