Horoscopul saptamanii 4-10 decembrie 2023

Berbec (21 martie – 19 aprilie):
În această săptămână, fii atent la oportunitățile care se ivesc în calea ta. Ai potențialul de a obține succese în planul profesional sau de a începe proiecte noi. Fiind energic și hotărât, vei reuși să depășești orice obstacol.

Taur (20 aprilie – 20 mai):
Săptămâna aceasta se concentrează pe relații și parteneriate. Comunicarea deschisă și onestă va întări legăturile tale. Fii deschis la compromisuri și ascultă cu atenție nevoile celor din jurul tău.

Gemeni (21 mai – 20 iunie):
Este o perioadă potrivită pentru a-ți dedica timpul resurselor interne. Reflectează asupra obiectivelor tale și alegerilor de viață. Găsește un echilibru între munca ta și activitățile de relaxare pentru a-ți încărca bateriile.

Rac (21 iunie – 22 iulie):
Săptămâna aceasta, fii atent la starea ta de bine și la echilibrul emoțional. Oferă-ți timp pentru activități care te relaxează și te fac fericit. Poate fi momentul ideal pentru a începe să-ți pui în practică planurile de fitness sau de îngrijire personală.

Leu (23 iulie – 22 august):
Ești în centrul atenției în această săptămână. Ai ocazia să strălucești în activitățile tale și să obții recunoaștere. Folosește-ți carisma pentru a-ți atinge obiectivele profesionale și pentru a-ți consolida poziția în echipă.

Fecioară (23 august – 22 septembrie):
Săptămâna aceasta este potrivită pentru a-ți consolida bazele materiale și financiare. Fii atent la gestionarea resurselor tale și caută oportunități de economisire sau investiții inteligente. Planificarea financiară îți va aduce stabilitate.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie):
Focusul săptămânii este pe relații și parteneriate. Fii deschis la colaborare și ascultă cu atenție nevoile celor din jur. O discuție onestă poate clarifica multe lucruri și poate consolida legăturile tale.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie):
În această săptămână, acordă atenție dezvoltării personale și spirituale. Începe să explorezi noi idei și filozofii de viață. Prin auto-reflecție și meditație, poți găsi răspunsuri la întrebările tale interioare.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie):
Este momentul să-ți canalizezi energia în proiecte creative și sociale. Săptămâna aceasta aduce oportunități de a-ți exprima talentele și de a te conecta cu oameni care împărtășesc aceleași interese. Bucură-te de momentele de creativitate și distracție.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie):
Acordă atenție relațiilor cu familia și cei dragi în această săptămână. Poți rezolva neînțelegeri și consolida legăturile afective. Fiind un lider natural, poți oferi sprijin și orientare celor din jur.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie):
Săptămâna aceasta este favorabilă pentru a explora noi medii și a face noi conexiuni. Participă la evenimente sociale sau întâlniri cu oameni din domeniul tău de interes. Networking-ul poate aduce oportunități inedite.

Pești (19 februarie – 20 martie):
Acordă atenție carierei și obiectivelor tale profesionale în această săptămână. Ai ocazia să faci progrese semnificative în planul carierei și să primești recunoaștere pentru eforturile tale. Fii deschis la noi responsabilități și provocări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.