Horoscopul săptămânii 4 – 11 aprilie 2022. 3 zodii vor da lovitura

♈ BERBEC

S-au spus și s-au scris multe despre schimbările profesionale recurente care îți domină existența în acest moment. Astfel de tendințe urmează să se intensifice în următoarele trei luni; a spune că viața ta trece printr-o serie de îmbunătățiri majore ar putea fi un eufemism clasic.

♉ TAUR

Condițiile din harta ta solară sunt destul de speciale în acest moment. Privind retrospectiv la trecutul recent, puteți fi mândru de modul în care ați tratat asociații și colegii care au încercat să vă ia peste picior sau au presupus că pot sări în cârca dvs.

♊ GEMENI

Foarte convenabil, Jupiter își trimite acum puterile binevoitoare în direcția ta. Asta înseamnă că ai la dispoziție exact șapte luni pentru a îndeplini promisiunea pe care ți-a adus-o această planetă generoasă. Dacă sunteți un Gemeni tipic, s-ar putea să vă simțiți încă neliniștit, dar este de așteptat.

♋ RAC

Ultimul lucru pe care trebuie să îl faci este să îți imaginezi că planetele au ceva cu tine. Ele sunt ferm de partea ta, iar fiecare hazard pe care îl întâlnești, fiecare dificultate pe care o întâmpini, este un mesaj pentru tine de a-ți modifica abordarea sau chiar de a-ți schimba direcția. De asemenea, este vital să conștientizați că voi aveți ultimul cuvânt.

♌ LEU

La prima vedere, pare că nu prea ai cum să greșești, cu Venus și Marte atât de bine plasate în harta ta solară. Să uităm de ramificațiile psihologice și de complexitățile emoționale și să ne limităm la previziuni simple. Aceasta este o lună excelentă pentru toate asocierile romantice.

♍ FECIOARĂ

Indicațiile din harta ta solară sunt destul de greu de decodificat în acest moment. Pe de o parte, ești clar determinat să îți asiguri respectul pentru realizările tale profesionale și publice și să te asiguri neapărat că ești remarcat.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Se pare că s-ar putea să fi ajuns într-o poziție în care aspirațiile tale de a reuși în carieră intră în conflict cu dorința ta de a avea un cămin fericit și sigur. Din astfel de sentimente ar putea ieși resentimente fie față de obligațiile profesionale, fie față de angajamentele de acasă, pentru că te țin pe loc.

♏ SCORPION

Ar putea exista o urmă de justiție aspră în faptul că pierderea altcuiva va fi în curând câștigul tău. Cu toate acestea, acest lucru îți va oferi o ocazie excelentă de a lăsa deoparte propriile interese și de a veni în ajutorul celor mai puțin norocoși decât tine.

♐ SĂGETĂTOR

Cei mai mulți dintre voi au simțit acum beneficiile unei anumite relații în domenii considerabile din viața voastră. Cu toate acestea, acum vă îndreptați spre o perioadă în care trebuie să fiți din nou pe propriile picioare, de data aceasta ocupându-vă de afacerile voastre cu mai multă maturitate și înțelepciune decât în trecut.

♑ CAPRICORN

Tendințele pe termen lung din viața ta în acest an și anul viitor sunt considerabil mai importante decât suișurile și coborâșurile de zi cu zi. Asta nu înseamnă că evenimentele marcante din această lună nu vor avea consecințe majore atât în afacerile personale, cât și în cele profesionale.

♒ VĂRSĂTOR

Marte și Venus, perechea responsabilă de pasiunile tale, îți stârnesc cele mai profunde sentimente. Și era și timpul! Dacă uiți de orgoliu și ignori orice jigniri sau insulte, ai șanse să te distrezi de minune, să savurezi întâlnirile sentimentale și romantice și să te răsfeți ca niciodată.
De obicei, preferi să faci lucrurile discret și să lucrezi în spatele scenei pentru a-i face pe ceilalți să-și îndeplinească promisiunile și obligațiile. Cu toate acestea, singurul mod în care vei merge mai departe cu planurile personale este să faci echipă cu persoane care îți pot oferi sprijin și îndrumare practică.

♓ PEȘTI

Este o săptămână complicată în care te vei lovi de diverse critici ale celor din jur. Nu băga în seama intențiile rău voitoare și vei avea parte de surprize și schimbările majore în viața ta. E o perioadă bună pentru a lua decizii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.