HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII (5-11 Martie): VĂRSĂTORII așteaptă un cadou, BERBECII au o săptămână prosperă

Horoscop săptămânal 5-11 Martie 2018: Pentru nativii Balanță urmează o perioadă prosperă, iar Vărsătorii vor aștepta un cadou în această săptămână.

Berbec (21 martie-20 aprilie)

Ți se vor ivi multe oportunități care te vor ajuta să te dezvolți atât personal cât și profesional. Tot ce îți lipsește este încrederea de sine și ar trebui să lucrezi la asta. În plus, săptămâna aceasta se anunță niște probleme de sănătate care îți vor mai strica din planuri.

Taur (21 aprilie-21 mai)

Săptămâna aceasta vrei neapărat să plănuiești o întâlnire de afaceri. Ai așteptat mult timp momentul acesta și nu mai ai răbdare. Ai nevoie însă de cât mai multă liniște, dar nu poți evita discuțiile în contradictoriu.

Gemeni (21 mai-21 iunie)

FOLLOW ME

Săptămâna va începe foarte bine pentru tine pentru că vei primi niște vești bune- poate să fie vorba despre problemele din ultima perioadă ale unui prieten. Săptămâna va continua la fel de bine, întrucât îți vei face niște prieteni noi.

Rac (22 iunie-22 iulie)

Vei fi foarte stresat la locul de muncă, dar faci tot posibilul să ieși din această stare. Spre sfârșitul săptămânii vei organiza o întâlnire cu cei dragi care te vor ajuta să îți mai ridici moralul.

Leu (23 iulie-22 august)

Familia ta va avea nevoie de ajutorul tău, iar tu vei fi dispus să îi ajuți cu tot ce este nevoie. În aceste momente ai ocazia să te întâlnești și cu o cunoștință cu care vei avea niște discuții care te vor pune pe gânduri.

Fecioară (23 august-22 septembrie)

Ești nevoit să iei niște decizii, dar nu ești foarte hotărât. Așa că faci alegerea bună și te lași ajutat de sfaturile familiei. Tot apropiații te vor ajuta și să îți rezolvi problemele financiare deși nu erai neapărat într-un impas pe planul acesta.

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

Această săptămână va fi prielnică pentru evoluția pe plan profesional. De asemenea, niște proiecte noi îți pot genera venituri suplimentare.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

Spre sfârșitul săptămânii vei reconsidera decizia pe care ai luat-o în legătură cu fosta ta relație. Se anunță deci o împăcare!

Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)

În plan sentimental, cineva din anturajul tău își va dezvălui dragostea pentru tine. Pe plan financiar, ar fi mai bine să eviți achizițiile costisitoare și să îți organizezi bugetul mai bine.

Capricorn (22 decembrie-20 ianuarie)

Această săptămână e marcată de emoțiile unui examen important sau a unui interviu. Vei fi foarte preocupat deci, de studiu.

Vărsător (21 ianuarie-19 februarie)

Spre sfârșitul săptămânii vei primi un cadou pe care îl așteptai din partea unui apropiat. De asemenea, ai niște nemulțumiri și gânduri care te macină dar pe care ai vrea să le discuți cu un apropiat care te va neglija însă.

 

Pești (20 februarie-20 martie)

Se anunță o creștere a bugetului- fie că e vorba de numărarea economiilor sau primirea unui bonus de la locul de muncă, reușești să strângi o sumă considerabilă de bani. Spre sfârșitul săptămânii vei avea nevoie de ajutorul unui apropiat pentru a-ți pune ordine în idei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.