HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII (5-11 Martie): VĂRSĂTORII așteaptă un cadou, BERBECII au o săptămână prosperă


Horoscop săptămânal 5-11 Martie 2018: Pentru nativii Balanță urmează o perioadă prosperă, iar Vărsătorii vor aștepta un cadou în această săptămână.

Berbec (21 martie-20 aprilie)

Ți se vor ivi multe oportunități care te vor ajuta să te dezvolți atât personal cât și profesional. Tot ce îți lipsește este încrederea de sine și ar trebui să lucrezi la asta. În plus, săptămâna aceasta se anunță niște probleme de sănătate care îți vor mai strica din planuri.

Taur (21 aprilie-21 mai)


Săptămâna aceasta vrei neapărat să plănuiești o întâlnire de afaceri. Ai așteptat mult timp momentul acesta și nu mai ai răbdare. Ai nevoie însă de cât mai multă liniște, dar nu poți evita discuțiile în contradictoriu.

Gemeni (21 mai-21 iunie)

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Săptămâna va începe foarte bine pentru tine pentru că vei primi niște vești bune- poate să fie vorba despre problemele din ultima perioadă ale unui prieten. Săptămâna va continua la fel de bine, întrucât îți vei face niște prieteni noi.

Rac (22 iunie-22 iulie)

Vei fi foarte stresat la locul de muncă, dar faci tot posibilul să ieși din această stare. Spre sfârșitul săptămânii vei organiza o întâlnire cu cei dragi care te vor ajuta să îți mai ridici moralul.

Leu (23 iulie-22 august)

Familia ta va avea nevoie de ajutorul tău, iar tu vei fi dispus să îi ajuți cu tot ce este nevoie. În aceste momente ai ocazia să te întâlnești și cu o cunoștință cu care vei avea niște discuții care te vor pune pe gânduri.

Fecioară (23 august-22 septembrie)

Ești nevoit să iei niște decizii, dar nu ești foarte hotărât. Așa că faci alegerea bună și te lași ajutat de sfaturile familiei. Tot apropiații te vor ajuta și să îți rezolvi problemele financiare deși nu erai neapărat într-un impas pe planul acesta.

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

Această săptămână va fi prielnică pentru evoluția pe plan profesional. De asemenea, niște proiecte noi îți pot genera venituri suplimentare.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

Spre sfârșitul săptămânii vei reconsidera decizia pe care ai luat-o în legătură cu fosta ta relație. Se anunță deci o împăcare!

Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)

În plan sentimental, cineva din anturajul tău își va dezvălui dragostea pentru tine. Pe plan financiar, ar fi mai bine să eviți achizițiile costisitoare și să îți organizezi bugetul mai bine.

Capricorn (22 decembrie-20 ianuarie)

Această săptămână e marcată de emoțiile unui examen important sau a unui interviu. Vei fi foarte preocupat deci, de studiu.

Vărsător (21 ianuarie-19 februarie)

Spre sfârșitul săptămânii vei primi un cadou pe care îl așteptai din partea unui apropiat. De asemenea, ai niște nemulțumiri și gânduri care te macină dar pe care ai vrea să le discuți cu un apropiat care te va neglija însă.

 

Pești (20 februarie-20 martie)

Se anunță o creștere a bugetului- fie că e vorba de numărarea economiilor sau primirea unui bonus de la locul de muncă, reușești să strângi o sumă considerabilă de bani. Spre sfârșitul săptămânii vei avea nevoie de ajutorul unui apropiat pentru a-ți pune ordine în idei.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.