Horoscopul săptămânii 5 – 12 iunie 2022

Berbec

Sunteți agitat din punct de vedere financiar? Chestiunile legate de bani vor fi mult mai clare acum, permițându-vă să luați decizii ferme. Cu răbdarea și reținerea potrivite, vă veți putea permite o achiziție de lux. Asigură-te că faci cumpărături.

Taur

V-ați simțit neînțeles în ultimele trei săptămâni? Din fericire, cu Mercur direct și guvernatorul Venus în semnul tău, acel farmec tipic Taurean este acum în funcțiune pe toți cilindrii. Nu vă fie teamă să luați deciziile atunci când vine vorba de viața dvs. amoroasă.

Gemeni

Dacă între tine și un prieten a existat o tensiune care mocnește, lucrurile vor ajunge la punctul de fierbere. Ușor-ușor, așa cum sunt majoritatea Gemenilor, cu Marte care îți afectează țesătura socială, vei pune piciorul în prag. Scăpați de legături vechi, dar toxice.

FOLLOW ME

3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice  1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres.
2. primele simptome care apar sunt:  roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces.
3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea  factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată.  Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene.  Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților.  Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns.  🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort
🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii
🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni
🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor
🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece
3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice 1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres. 2. primele simptome care apar sunt: roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces. 3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată. Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene. Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților. Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns. 🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort 🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii 🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni 🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor 🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece

Rac

Un mister va fi rezolvat în această săptămână. Probabil că nu este mare lucru, dar faptul că știi că aveai motive întemeiate să fii suspicios va fi satisfăcător. Dacă ai păstrat un secret, să te destăinuiești va fi o ușurare.

Leu

Ajungi la o răscruce de drumuri în ceea ce privește direcția sau cariera ta. Planurile și aspirațiile devin mai clare pe măsură ce o nouă pasiune, în special una de natură creativă, îți aprinde focul în stomac.

Fecioară

Atmosfera emotivă și pasională din această săptămână te-ar putea determina să fii conflictual, mai ales cu cei pe care îi iubești. În loc să îi folosești ca țintă de antrenament, cere-le sfaturi.

Balanță

Venus, guvernator în sectorul tău de intimitate, te încurajează să devii serios. Vorbiți despre planuri, valori comune și următorii pași. Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a obține un împrumut sau pentru a atrage investitori pentru o activitate secundară.

Scorpion

Când a fost ultima dată când v-ați curtat (sau v-ați uimit!) partenerul? Astrele îndrăgostite vă inspiră să uimiți cu un romantism dezlănțuit. Carisma dvs. personală este ieșită din comun, așa că și atragerea unui nou interes amoros va fi floare la ureche.

Săgetător

În calitate de Săgetător care vorbește direct, poate fi dificil să vă îndulciți cuvintele. Cu toate acestea, totul stă în exprimare, așa că fii sincer, nu brutal. Discutați cu calm despre elefantul din cameră. Vei fi plăcut surprins de rezultat.

Capricorn

Nu fiți timid – luați inițiativa. Dacă romantismul lipsește, folosiți atmosfera încărcată pentru a restabili picanteria. Cu astrele care îți sporesc creativitatea, vei tânji după o ieșire artistică. Gătitul unei mese romantice este un loc minunat pentru a începe.

Vărsător

Săptămâna aceasta, cel mai bine este să adopți o politică de a trăi și a lăsa să trăiască. Încearcă să nu vezi o diferență de opinie cu un prieten ca pe un atac personal sau să nu simți că trebuie să îți aperi punctul de vedere. În schimb, fii deschis la minte și acceptă să nu fii de acord.

Pești

Vă simțiți reprimat? Dacă da, întreabă-te dacă este circumstanțial sau autoprovocat; probabil vei ajunge la concluzia că este vorba de cea de-a doua variantă. Cu toate acestea, nu ar trebui să-ți monitorizezi cuvintele sau să-i faci pe ceilalți să ghicească. Spuneți ceea ce gândiți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.