Horoscopul săptămânii 7 – 13 noiembrie 2022. Ce zodii au noroc în următoarele zile

Horoscopul săptămânii 7 - 13 noiembrie 2022. Ce zodii au noroc în următoarele zile

Horoscopul săptămânal al fiecărui semn zodiacal este aici pentru perioada 7 – 13 noiembrie 2022, în timpul Soarelui în Scorpion și a unei viitoare eclipse în Taur.

Este amuzant cum simțim cu toții vibrațiile de „sfârșit de an” și cumva, din această cauză, credem că nu este un loc real pentru vibrația „viața continuă” care va domina cu siguranță în timpul săptămânii.

Dintre toate tranzitele planetare care ne oferă o perspectivă în această săptămână, ne uităm la modul în care Luna Plină din semnul zodiacal al Taurului ar putea fi cel mai mare aliat al nostru.

Tranzitele de Lună Plină nu sunt întotdeauna cel mai bun prieten al nostru, de fapt, uneori pot fi puțin „prea” stimulante, ceea ce ar putea provoca drame sau interacțiuni nedorite cu persoane cu care poate nu dorim să coincidem.

Această săptămână va atinge tot ceea ce ne dorim să realizăm, în timp ce ne va aduce înapoi pentru a finaliza aceste lucruri. Ne grăbim să ajungem la final și, în schimb, trebuie să o luăm zi de zi.

Jucătorii majori din această săptămână includ Soarele în conjuncție cu Mercur, care ne-ar putea face să ne concentrăm asupra viitorului, mai degrabă decât asupra prezentului, și Mercur în cuadratură cu Saturn, care ar putea foarte bine să fie motivul pentru care ne simțim înăbușiți sau reținuți atunci când vine vorba de progresul personal.

FOLLOW ME

Per total, este o săptămână bună, dar depinde de modul în care traducem influențele cosmice. Cu alte cuvinte, nimic nu trebuie să fie niciodată atât de rău pe cât „presupunem” că este. Avem această putere!

♈ BERBEC

Săptămâna aceasta promite conflicte la locul de muncă și câteva întrebări fără răspuns lăsate să atârne în vânt. Acest lucru implică faptul că săptămâna aceasta vei rămâne ferm pe un subiect, unul de la care nu te vei clinti ușor. Vei lupta și te vei lupta, iar principalul motiv pentru care te implici în ceea ce te-a pus să lupți este scopul de a primi un răspuns la această întrebare.

Ai nevoie să știi ceva și, din orice motive cosmice ar exista, nu reușești să convingi pe nimeni din viața ta să-ți răspundă. Frustrarea și resemnarea te însoțesc pe parcursul săptămânii.

♉ TAUR

Vei descoperi că cel mai bine te-ai lăsat pe cont propriu în această săptămână, Taur, deoarece ai ajuns să ai încredere în propriul instinct mult, mult mai mult decât în sfaturile oamenilor în care ai încetat să mai crezi. Săptămâna aceasta îți aduce o mare hotărâre, iar o mare parte din această hotărâre constă în faptul că tu crezi în TINE, și nu în alții. Tu ești sursa supremă de cunoaștere și ai început să vezi cum lucruri precum meditația și contemplația funcționează bine în viața ta. Spiritualitatea și încrederea în sine stau alături de tine, în această săptămână.

♊ GEMENI

Te simți incredibil de puternic în această săptămână, atât în corp, cât și în minte, deși încă nu ai înțeles anumite lucruri care îți cer să îți păstrezi această forță. Cu alte cuvinte, pentru toată forța și rezistența ta, ți se va cere să o menții, iar acest lucru te-ar putea obosi potențial. Vei recunoaște nevoia de a rezista și vei reuși. Acest lucru vă va oferi atât satisfacția împlinirii, cât și oboseala care vine odată cu îndurările.

♋ RAC

Săptămâna aceasta îți merge bine, știi asta… și îți place. Foarte mult. Ai dus ceva la bun sfârșit, Racule, iar acest lucru îți permite un moment de faimă sau de recunoaștere. Vei fi lăudat pentru munca și eforturile tale în această perioadă și vei fi, de asemenea, suficient de înțelept pentru a recunoaște că astfel de săptămâni nu durează. Sunteți umil și acceptați. Este o săptămână bună și ai încredere că mai multe ca aceasta se îndreaptă spre tine.

♌ LEU

Pentru că această săptămână arată și se simte bine pentru tine, s-ar putea să vrei să te „odihnești pe lauri” pentru a nu răsturna ordinea. Săptămâna aceasta te simți bine în legătură cu viața și cu realizările tale. Nu te simți presat să faci nimic, iar ceea ce ai realizat deja lucrează acum pentru tine. Deși nu este chiar o săptămână de odihnă pentru tine, este un moment bun pentru tine să apreciezi ceea ce ai.

♍ FECIOARĂ

Această săptămână este pentru tine să faci legea cu cineva sau ceva care crezi că a scăpat de sub control. Este o săptămână bună, atenție, iar atunci când „faci legea” nu o faci pentru a controla oamenii, ci pentru că trebuie să îi scutești pe anumiți oameni de durerea judecăților lor. Ești destul de înțelept și capabil să dai sfaturi bune în această săptămână și sperăm că oamenii vor asculta cuvintele tale înțelepte.

♎ BALANȚĂ

S-ar putea să ai chef să te prostești în această săptămână, deoarece nu pare că ești prea presat să te implici în ceva important. Totul este bine și frumos în ceea ce te privește, deoarece s-ar părea că această săptămână oferă un anumit tip de „timp de joacă” și, ca adult, numai tu știi la ce se referă „joaca”. Vei petrece timp de calitate atât pe cont propriu, cât și alături de persoanele care înseamnă cel mai mult pentru tine. Este o săptămână bună, plăcută și care cere foarte puțin de la tine.

♏ SCORPION

Săptămâna aceasta îți va aduce o încheiere și va veni sub forma unei respingeri. Deși s-ar putea să nu sune optimist, este de fapt foarte bun pentru tine. Ai avut nevoie ca această „chestie” să se termine, iar această săptămână aduce sfârșitul ei total.

S-ar putea să nu fi anticipat cum va avea loc acest final și se pare că vei fi respins; așa se ajunge la final. Cu toate acestea ai fi rămas pe loc pentru totdeauna, fără să știi, dacă această respingere nu ar fi avut loc… deci este un lucru bun.

♐ SĂGETĂTOR

Săptămâna aceasta îți oferă binecuvântări și fericire în ceea ce privește familia și dragostea pe care o porți față de o persoană anume. Lasă lumea să ardă, atâta timp cât ai persoana ta specială… și, deși nu ești atât de nihilist ca toate astea, în realitate, tot ce ai nevoie este această persoană din viața ta, iar tu o vei vedea în această săptămână.

Ei te fac să te simți invincibil, ca și cum, indiferent ce ți se întâmplă în această viață, te ridici victorios. Îi ai pe ei, așa că ce ar mai putea conta altceva?

♑ CAPRICORN

Te vei regăsi sărbătorind în această săptămână, fie că este vorba de ziua de naștere a unei rude sau de un prânz lung petrecut cu un coleg de serviciu prietenos. Vibrația săptămânii este simplitatea și ușurința; nimeni din lumea ta nu vrea să se certe sau să se certe.

Te simți generos, de asemenea, și dacă va fi vorba de petreceri, sunt șanse mari să fii tu „binefăcătorul” acestor momente de distracție. „E din partea mea!” Acesta este cântecul tău pentru această săptămână. Distracție plăcută… o vei face.

♒ VĂRSĂTOR

În mod normal, nu vă place să fiți ținut în așteptare, dar în această săptămână vă va face să așteptați pe margine să se întâmple ceva. Ceea ce este bine în acest caz este că îți dă timp să te pregătești și să te gândești; știi că ceva „se pregătește”, o simți în oase și știi că, la momentul potrivit, vei fi alertat și adus în prim plan.

Jocul așteptării este cel care îți pune la încercare răbdarea și îți lucrează nervii. Cu toate acestea, săptămâna aceasta este despre dezvoltare personală, răbdare și încredere în univers.

♓ PEȘTI

Vei face ceea ce trebuie să faci în această săptămână și, da, va fi o muncă grea, plictisitoare și soarta ta inevitabilă… pentru săptămâna aceasta. Se pare că cineva este în oraș și tu ai fost ales ca șoferul său personal.

Totul este să te ocupi de nevoile acestei persoane – pentru că este „invitatul special” – și, firește, nu știe cum să se deplaseze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.