Horoscopul săptămânii 8 – 14 august. Ce este bine să facă zodiile

Horoscop 14 decembrie. Vești bune cu 10 zile înainte de Crăciun

Predicțiile astrologice din această săptămână seamănă mult cu curățenia de după un cutremur. Pe măsură ce sortăm dărâmăturile, sentimentele ies la suprafață în legătură cu ceea ce s-a întâmplat. Energia atinge punctul culminant pe 11, cu o Lună plină în Vărsător, care ne testează răbdarea în mijlocul acestui proces de transformare. S-ar putea ca lucrurile să nu devină mai ușoare, dar până la sfârșitul săptămânii, lucrurile vor fi mai clare. Vezi Horoscopul săptămânii 8 – 14 august pentru toate zodiile.

♈ BERBEC

Luna plină în Vărsător de pe 11 pentru tine este despre apartenență. Grupul tău de prieteni, comunitatea și chiar relațiile cu colegii de muncă s-au schimbat atât de mult în ultimii ani, iar în ultima vreme ai impresia că nu-ți poți găsi un ritm social. Agitațiile recente te împing să te implici mai mult în ajutorul reciproc și în alte cauze la care ții. Mergi acolo unde crezi că poți face o diferență în această săptămână, chiar dacă este ceva ce vechiul tău grup nu ar înțelege.

♉ TAUR

Luna plină în Vărsător de pe 11 aduce un moment important pentru cariera sau viața ta publică. Fie că primești o promovare, mergi înainte cu o nouă etapă în afacerea ta sau pur și simplu te angajezi să ieși mai mult din casă, această vizibilitate bruscă este o gură de aer proaspăt! Dar aduce la suprafață și niște sentimente mari care te fac să vrei să te ascunzi în schimb. În loc să te întrebi dacă ești sau nu pregătit, sau dacă meriți acest lucru, încearcă să rămâi prezent și să respiri prin această mare schimbare.

♊ GEMENI

Luna plină în Vărsător îți luminează sectorul călătoriilor, al învățământului superior și al spiritualității. Acest lucru îți alimentează dorința de a te muta cu ușurință într-o altă țară, de a aplica la școala de absolvire sau (cel mai realist) de a petrece tot weekendul cufundat în cărțile din bibliotecă. O mare parte din munca pe care o faci acum este internă și se referă la extinderea minții tale, așa că nu te mai îngrijora atât de mult cu privire la ceea ce pierzi pe chat-ul de grup sau la cafenea. Poți să te pui la curent cu bârfele după următoarea ta aventură.

♋ RAC

Luna plină în Vărsător de pe 11 îți luminează sectorul resurselor comune, aducând în prim plan o problemă în curs de desfășurare cu datorii, împrumuturi sau negocieri contractuale în această săptămână. Chiar dacă veștile sunt bune – acordul de divorț îți este favorabil, rata de liber-profesioniști crește sau problema cu testamentul bunicilor tăi este în sfârșit rezolvată – orice se întâmplă este solicitant din punct de vedere emoțional. Fă-ți timp pentru a avea grijă de tine (mai ales pe 9), fie că este vorba de o tunsoare sau de câteva ore pierdute într-un roman de dragoste aburit pentru a te relaxa.

♌ LEU

Luna plină în Vărsător de pe 11 pune în evidență cele mai apropiate relații ale tale și este un moment de descoperire pentru unul dintre angajamentele tale majore. Aceasta este o energie de „go big or breakup”, așa că, dacă un parteneriat nu funcționează – mai ales un parteneriat de afaceri!- acesta ar putea fi momentul în care trebuie să rupi în sfârșit un contract și să te îndepărtezi. Ceea ce urmează acum este predestinat și greu, așa că asigură-te că îți iei ceva timp pentru tine pentru a te ocupa de corpul și sistemul tău nervos. Venus intră și ea în semnul tău pe 11, dând startul la câteva săptămâni de îngrijire de sine suplimentară.

FOLLOW ME

♍ FECIOARĂ

Luna plină în Vărsător de pe 11 îți evidențiază responsabilitățile și obligațiile, făcând foarte clar ce funcționează și ce nu funcționează în ceea ce privește rutina ta zilnică. Cu planeta care te guvernează, Mercur, încă în semnul tău, te simți mult mai articulat și mai productiv decât de obicei, dar totuși te lovești de tone de obstacole când vine vorba de a avansa în proiecte mari. Deocamdată, concentrează-te pe munca ce trebuie făcută în spatele scenei, înainte de a fi prea ocupat pentru a te ocupa de micile detalii peste câteva săptămâni.

♎ BALANȚĂ

Luna plină în Vărsător de pe 11 este un moment crucial pentru viața ta sentimentală. Ți-a fost greu să te conectezi cu cineva din punct de vedere romantic – fie că ești singur sau în parteneriat – în ultimii ani. Opțiunile au fost mai puține, iar serile tale obișnuite de întâlnire pur și simplu nu mai sunt la fel. Dar această lună plină aduce puțină bucurie, chiar dacă mai există provocări pe parcurs. Planeta care te guvernează, Venus, se mută în Leu în aceeași zi, încurajându-te să ocupi mai mult spațiu și să fii îndrăzneț în viața ta socială.

♏ SCORPION

Luna plină în Vărsător de pe 11 aduce o verificare a realității în ceea ce privește situația ta familială și casnică, Scorpionule. În ultimele luni (sau chiar în ultimii ani), te-ai simțit un pic izolat sau îndepărtat de oamenii pe care îi iubești cel mai mult. Poate că perspectiva unei conversații dificile cu un părinte te-a împiedicat să te conectezi, sau o mutare pentru muncă te-a ținut departe de orașul pe care ți-ar plăcea să-l numești acasă. Această lună plină vine ca un memento că conexiunea este întotdeauna la un telefon distanță. Lucrurile încep să se miște odată ce ai întins mâna.

♐ SĂGETĂTOR

Luna plină în Vărsător de pe 11 aduce unele dificultăți neașteptate în programul tău de lucru sau în rutina zilnică. După zguduirile de săptămâna trecută, sperai că săptămâna aceasta va fi despre restabilirea fluxului tău, dar dormi în timpul alarmei, sari peste alergările de dimineață și cheltuiești prea mulți bani pe cafea după ce ți-ai stricat presa franceză. Încetinește și gândește-te la ceea ce este cu adevărat necesar pentru a te face fericit în fiecare zi, apoi lucrează la eliminarea din mediul și rutina ta a ceea ce nu stârnește bucurie.

♑ CAPRICORN

Luna plină în Vărsător de pe 11 este o verificare a realității cu privire la obiceiurile tale de a cheltui. Ai reușit să faci multe progrese financiare în acest an și ți-ai crescut valoarea netă prin frugalitate. Dar, după ce ai rulat cifrele în această săptămână, îți dai seama că o cheltuială neașteptată ar putea să-ți șteargă toate economiile într-o clipă! Cât de dezamăgitor! Totuși, în loc să vă gândiți la o strategie pentru o activitate secundară, de ce nu cereți o mărire de salariu? Problema este mai puțin legată de stilul tău de viață și mai mult de subestimarea ta.

♒ VĂRSĂTOR

Luna plină de pe 11 se află în semnul tău, iar această lunare probabil că te face să te simți ultra-sensibil. Preferi să rămâi calm, calm și liniștit în orice moment, dar după zguduirile de săptămâna trecută de acasă sau din familie, ți-ar prinde bine un plâns bun. Venus intră în Leu și în sectorul tău partenerial în aceeași zi, aducându-ți un sprijin suplimentar din partea partenerului, BFF și a soției de la serviciu pentru a trece peste marile sentimente. Lucrezi la limite, dar asta nu înseamnă că trebuie să ții permanent zidurile ridicate.

♓ PEȘTI

Luna plină în Vărsător de pe 11 cade în sectorul tău inconștient. Acesta este un moment ideal pentru tine să faci un pas înapoi și să observi. Descarcă o aplicație de meditație, citește acea carte despre mindfulness sau pur și simplu pune-ți telefonul pe „Do Not Disturb” pentru tot weekendul și atinge iarba. Ceea ce lucrezi acum nu este menit să fie transmis tuturor. Este menit să vă aducă liniște sufletească. Așa că păstrează lucrurile simple și bucură-te de a avea ceva care este al tău și numai al tău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.