Horoscopul SĂPTĂMÂNII: Capricornii au neînțelegeri în cuplu, Racii reaprind flacăra iubirii

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII: Capricornii pot avea câteva neînțelegeri în cuplu, pe când Racii se pot îndrăgosti sau pot reaprinde flacăra iubirii.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII: Berbec

Luna Plină de la începutul săptămânii își pune amprenta asupra sferei financiare, care este în plină ascensiune. Se anunță câștiguri suplimentare. Apar și noi provocări pe care o să le depășești cu bine.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII: Taur

Luna Plină are un impact destul de mare asupra ta. Trecutul intervine din nou și îți poate influența deciziile. Ești încă sensibil în legătură cu ce s-a întâmplat în viața ta.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII: Gemeni

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Vine o perioadă bună pentru a lua decizii. Îți dai seama de tot ce ai făcut bine și de ce ai făcut rău până acum și ești mai pregătit ca niciodată.Te poți implica într-un parteneriat și să nu fie tocmai alegerea ta, ci mai degrabă să o faci obligat de circumstanțe.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII: Rac

Luna Plină își lasă amprenta mai ales pe plan emoțional. Dacă nu ai cunoscut încă pe nimeni pe placul tău, săptămâna aceasta te poți îndrăgosti. Dacă ești într-o relație în care s-a instalat rutina, săptămâna aceasta poți reaprinde flacăra pasiunii.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII:Leu

Vei sta mai mult timp retras săptămâna aceasta și vei privi din mai multe perspective situația ta profesională sau sentimentală. E un moment bun să îți reorganizezi planurile pentru viitor.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII: Fecioară

Săptămâna aceasta e prielnică pentru a-ți pune în valoare calitățile și pentru a te dezvolta. Ai șanse mari de reușită în ceea ce îți propui, trebuie doar să îți exploatezi talentul.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII: Balanță

Situația ta financiară va fi prioritară pentru tine în această săptămână. Apare o nouă nevoie de bani, pe care nu îi vei obține fără niciun efort. Trebuie să depui puțin efort și vei reuși.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII: Scorpion

Săptămâna aceasta vei fi nevoit să faci eforturi suplimentare la locul de muncă. Nu îți fie teamă să ceri bani suplimentari pentru că îi meriți. E un moment bun să îți negociezi veniturile.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII: Săgetător

Ca și în cazul nativului Scorpion, banii sunt cei mai importanți pentru tine în această săptămână. S-ar putea să intri în niște polemici cu cineva din jur dar vei face tot posibilul să rezolvi asta cât mai repede pentru că nu vrei să fii arătat cu degetul pentru greșelile tale. Ești gata să îți asumi tot ceea ce faci.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII: Capricorn

Pot apărea câteva neînțelegeri în cuplu. Tu vrei mai multă atenție din partea partenerului tău și faci tot posibilul să ai parte de ea. O altă prioritate pentru tine în această săptămână sunt deciziile pe care ești nevoit să le ei pentru viitorul tău.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII: Vărsător

Sfera carierei este favorizată. Această săptămână te poate propulsa pe schema organizațională dacă știi să îți asumi responsabilitatea și să depui un efort mai mare.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII: Pești

Comunicarea cu cei din jur este favorizată în această săptămână. E un moment bun să îți pui în practică ideile și nu duci lipsă de ele pentru că ingeniozitatea te caracterizează acum.Ai posibilitatea să înveți lucruri noi, așa că profită de asta.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.