Horoscopul SĂPTĂMÂNII: Capricornii au neînțelegeri în cuplu, Racii reaprind flacăra iubirii


HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII: Capricornii pot avea câteva neînțelegeri în cuplu, pe când Racii se pot îndrăgosti sau pot reaprinde flacăra iubirii.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII: Berbec

Luna Plină de la începutul săptămânii își pune amprenta asupra sferei financiare, care este în plină ascensiune. Se anunță câștiguri suplimentare. Apar și noi provocări pe care o să le depășești cu bine.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII: Taur


Luna Plină are un impact destul de mare asupra ta. Trecutul intervine din nou și îți poate influența deciziile. Ești încă sensibil în legătură cu ce s-a întâmplat în viața ta.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII: Gemeni

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Vine o perioadă bună pentru a lua decizii. Îți dai seama de tot ce ai făcut bine și de ce ai făcut rău până acum și ești mai pregătit ca niciodată.Te poți implica într-un parteneriat și să nu fie tocmai alegerea ta, ci mai degrabă să o faci obligat de circumstanțe.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII: Rac

Luna Plină își lasă amprenta mai ales pe plan emoțional. Dacă nu ai cunoscut încă pe nimeni pe placul tău, săptămâna aceasta te poți îndrăgosti. Dacă ești într-o relație în care s-a instalat rutina, săptămâna aceasta poți reaprinde flacăra pasiunii.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII:Leu

Vei sta mai mult timp retras săptămâna aceasta și vei privi din mai multe perspective situația ta profesională sau sentimentală. E un moment bun să îți reorganizezi planurile pentru viitor.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII: Fecioară

Săptămâna aceasta e prielnică pentru a-ți pune în valoare calitățile și pentru a te dezvolta. Ai șanse mari de reușită în ceea ce îți propui, trebuie doar să îți exploatezi talentul.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII: Balanță

Situația ta financiară va fi prioritară pentru tine în această săptămână. Apare o nouă nevoie de bani, pe care nu îi vei obține fără niciun efort. Trebuie să depui puțin efort și vei reuși.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII: Scorpion

Săptămâna aceasta vei fi nevoit să faci eforturi suplimentare la locul de muncă. Nu îți fie teamă să ceri bani suplimentari pentru că îi meriți. E un moment bun să îți negociezi veniturile.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII: Săgetător

Ca și în cazul nativului Scorpion, banii sunt cei mai importanți pentru tine în această săptămână. S-ar putea să intri în niște polemici cu cineva din jur dar vei face tot posibilul să rezolvi asta cât mai repede pentru că nu vrei să fii arătat cu degetul pentru greșelile tale. Ești gata să îți asumi tot ceea ce faci.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII: Capricorn

Pot apărea câteva neînțelegeri în cuplu. Tu vrei mai multă atenție din partea partenerului tău și faci tot posibilul să ai parte de ea. O altă prioritate pentru tine în această săptămână sunt deciziile pe care ești nevoit să le ei pentru viitorul tău.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII: Vărsător

Sfera carierei este favorizată. Această săptămână te poate propulsa pe schema organizațională dacă știi să îți asumi responsabilitatea și să depui un efort mai mare.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII: Pești

Comunicarea cu cei din jur este favorizată în această săptămână. E un moment bun să îți pui în practică ideile și nu duci lipsă de ele pentru că ingeniozitatea te caracterizează acum.Ai posibilitatea să înveți lucruri noi, așa că profită de asta.


Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.