Horoscopul SĂPTĂMÂNII: Capricornii au neînțelegeri în cuplu, Racii reaprind flacăra iubirii

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII: Capricornii pot avea câteva neînțelegeri în cuplu, pe când Racii se pot îndrăgosti sau pot reaprinde flacăra iubirii.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII: Berbec

Luna Plină de la începutul săptămânii își pune amprenta asupra sferei financiare, care este în plină ascensiune. Se anunță câștiguri suplimentare. Apar și noi provocări pe care o să le depășești cu bine.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII: Taur

Luna Plină are un impact destul de mare asupra ta. Trecutul intervine din nou și îți poate influența deciziile. Ești încă sensibil în legătură cu ce s-a întâmplat în viața ta.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII: Gemeni

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Vine o perioadă bună pentru a lua decizii. Îți dai seama de tot ce ai făcut bine și de ce ai făcut rău până acum și ești mai pregătit ca niciodată.Te poți implica într-un parteneriat și să nu fie tocmai alegerea ta, ci mai degrabă să o faci obligat de circumstanțe.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII: Rac

Luna Plină își lasă amprenta mai ales pe plan emoțional. Dacă nu ai cunoscut încă pe nimeni pe placul tău, săptămâna aceasta te poți îndrăgosti. Dacă ești într-o relație în care s-a instalat rutina, săptămâna aceasta poți reaprinde flacăra pasiunii.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII:Leu

Vei sta mai mult timp retras săptămâna aceasta și vei privi din mai multe perspective situația ta profesională sau sentimentală. E un moment bun să îți reorganizezi planurile pentru viitor.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII: Fecioară

Săptămâna aceasta e prielnică pentru a-ți pune în valoare calitățile și pentru a te dezvolta. Ai șanse mari de reușită în ceea ce îți propui, trebuie doar să îți exploatezi talentul.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII: Balanță

Situația ta financiară va fi prioritară pentru tine în această săptămână. Apare o nouă nevoie de bani, pe care nu îi vei obține fără niciun efort. Trebuie să depui puțin efort și vei reuși.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII: Scorpion

Săptămâna aceasta vei fi nevoit să faci eforturi suplimentare la locul de muncă. Nu îți fie teamă să ceri bani suplimentari pentru că îi meriți. E un moment bun să îți negociezi veniturile.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII: Săgetător

Ca și în cazul nativului Scorpion, banii sunt cei mai importanți pentru tine în această săptămână. S-ar putea să intri în niște polemici cu cineva din jur dar vei face tot posibilul să rezolvi asta cât mai repede pentru că nu vrei să fii arătat cu degetul pentru greșelile tale. Ești gata să îți asumi tot ceea ce faci.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII: Capricorn

Pot apărea câteva neînțelegeri în cuplu. Tu vrei mai multă atenție din partea partenerului tău și faci tot posibilul să ai parte de ea. O altă prioritate pentru tine în această săptămână sunt deciziile pe care ești nevoit să le ei pentru viitorul tău.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII: Vărsător

Sfera carierei este favorizată. Această săptămână te poate propulsa pe schema organizațională dacă știi să îți asumi responsabilitatea și să depui un efort mai mare.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII: Pești

Comunicarea cu cei din jur este favorizată în această săptămână. E un moment bun să îți pui în practică ideile și nu duci lipsă de ele pentru că ingeniozitatea te caracterizează acum.Ai posibilitatea să înveți lucruri noi, așa că profită de asta.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.