Horoscopul săptămânii: CAPRICORNII doboară orice obstacol, BERBECII au vești bune în plan financiar

Horoscopul săptămânii pentru toate zodiile:

Horoscopul săptămânii 18-24 Februarie 2019 Berbec

Ai depus ceva eforturi în utlimul timp, iar roadele muncii tale încep să apar. Se anunță niște vești bune în plan financiar.

Horoscopul săptămânii18-24 Februarie 2019 Taur

Încearcă să accepți schimbările care au intervenit în viața ta și gândește-te la beneficiile pe care le aduc. Încearcă să nu exagerezi cu munca și dedică-te mai mult lucrurilor care te fac cu adevărat fericit.

Horoscopul săptămânii 18-24 Februarie 2019 Gemeni

FOLLOW ME

Această săptămână vine cu multe lecții pentru tine. Apar oportunități în carieră și ar fi bine să profiți de orice șansă. Încearcă să fii mai clar când vine vorba de ceea ce îți dorești.

Horoscopul săptămânii 18-24 Februarie 2019 Rac

Fii mai atent la zona familiei. S-ar putea să nu simți bine din cauza unor probleme cu partnerul de viață. Încearcă să acorzi mai mult timp persoanei iubite și să reduci nivelul de stres.

Horoscopul săptămânii 18-24 Februarie 2019 Leu

Ai o săptămână încărcată care te va supra solicita. Planifică-ți mai bine programul pentru a reuși să faci tot ce ți-ai propus.  Vei avea parte de o întâlnire interesantă, dar nu te grăbi să dezvălui totul despre noua ta cucerire.

Horoscopul săptămânii 18-24 Februarie 2019 Fecioară

Exigența ta nu îți poate aduce lucruri bune. Acceptă că nimeni nu e perfect și nu le mai atrage atenția celor din jur pentru orice, altfel riști să fii considerat foarte enervant.

Horoscopul săptămânii 18-24 Februarie 2019 Balanţă

Problemele tale sunt pe cale să se rezolve. Vei fi nevoit să amâni niște planuri pe care le aveai, dar lucrurile stau bine pe plan sentimental. Îi vei cuceri pe cei din  jur cu energia ta pozitivă.

Horoscopul săptămânii 18-24 Februarie 2019 Scorpion

E timpul să devii o prioritate în viața ta și să înțelegi că felul în care te tratezi îți influențează puternic starea de spirit. Concentrează-te pe ceea ce contează cu adevărat și încearcă să renunți la stilul de viață nesănătos și la persoanele toxice din viața ta.

Horoscopul săptămânii18-24 Februarie 2019 Săgetător

Vei fi o inspirație pentru multe persoane.  Pe plan emoțional lucrurile merg cum trebuie și ești foarte bine văzut în plan social, de prieteni și de colegii de muncă.

Horoscopul săptămânii 18-24 Februarie 2019 Capricorn

Înveți să oferi a doua șansă și imediat ce lași trecutul în spate îți vei găsi liniștea de care aveai atâta nevoie. Fii mai optimist când e vorba de planurile tale și nu te teme de obstacole.

Horoscopul săptămânii 18-24 Februarie 2019 Vărsător

Îți e destul de greu să lucrezi în echipă și poate că ar fi mai bine să încerci să faci totul pe cont propriu pentru a nu mai avea probleme de comunicare. Concentrează-te pe lucrurile importante ți nu uita că izolarea nu îți face bine. Dacă ești la începutul unei relații, se poate transforma în ceva special.

Nativii din zodia Vărsător trebuie să le permită prietenilor să se reapropie de ei. Chiar dacă nu se află în cele mai bune toane, izolarea nu este o opțiune, ci, din contră, ea nu reușește decât să amplifice stările negative pe care le aveau deja.

Horoscopul săptămânii 18-24 Februarie 2019 Peşti

Începi un capitol important din viața ta. Te simți mai apropiat ca niciodată de prietenii tăi și e bine să fii deschis la sfaturile lor, pentru că au intenții bune.

0 comentarii pe “Horoscopul săptămânii: CAPRICORNII doboară orice obstacol, BERBECII au vești bune în plan financiar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.