Horoscopul săptămânii: Gemenii sunt puși la încercare, Scorpionii au bătăi de cap

Horoscopul săptămânii:

Berbec

Profită de aceste zile pentru a te încărca cu multă energie pozitivă, pentru că vei avea nişte zile senine. Îţi vei da seama unde ai greşit în relaţiile interumane şi vei învăţa lecţii pe care le ţii minte toată viaţa.

Taur

Nu te implica prea mult în tot ce înseamnă socializare. Sunt persoane care vor să te tragă în jos, să te oprească din drumul tău. Nu le permite acest lucru şi îndepărtează-te. Focusează-te mai mult pe odihnă şi pe starea ta spirituală!

Gemeni

FOLLOW ME

Săptămâna aceasta te pune la încercare. Atât pe tine, cât şi sistemul tău nervos. Relaţiile cu angajatorii se vor răci sau se vor contopi. Reacţiile tale contează foarte mult. Lasă încăpăţânarea deoparte pentru moment şi ascultă şi sfaturile prietenilor care văd situaţia mai clar decât o vezi tu.

Rac

Momente favorabile pentru tine se întrevăd. Cum îţi plac ţie foarte mult activităţile culturale, o să ai parte din plin de ele în această săptămână. Îţi pui la punct câteva concepţii despre viaţă de care nu erai ferm convinsă. Ca de obicei, eşti foarte sociabil.

Leu

Situaţia financiară este subiectul care îţi ocupă întreaga minte. Acte, cheltuieli sau datorii, toate vor lua o întorsătură neaşteptată şi trebuie să reacţionezi cu multă răbdare şi cumpătare. Sfârşitul săptămânii te găseşte în sânul familiei.

Fecioară

Ţi se schimbă vizibil cursul vieţii pentru că anumite relaţii se vor termina. Scapi de situaţii toxice de care nu ştiai cum să te desprinzi. Mai mult decât atât, în jurul tău se discută subiecte care te-ar putea interesa. Ascultă cu atenţie şi ia aminte!

Balanţă

Nu te încorda prea mult. Lasă-ţi umerii relaxaţi şi lasă situaţia să decurgă de la sine. Deciziile importante şi problemele de la locul de muncă mai pot aştepta. Totul va reveni la cursul normal în cel mai scurt timp.

Scorpion

Ţie îţi da bătăi de cap partenerul. Comunicarea este arma împotriva oricărei probleme pe care aţi dezvoltat-o. Însă vei realiza că anumite percepţii despre iubire le aveai cu totul greşite. Contezi doar tu şi aşteptările de la oameni lasă-le deoparte.

Săgetător

Schimbările majore îşi fac spaţiu în gospodăria ta. Renovarea casei, achiziţionarea unui imobil sau chiar un eveniment fîn familie îşi face loc în casa şi sufletul tău. Acesta te va apropia şi mai mult de rudele tale cu care nu aveai o relaţie extraordinară.

Capricorn

Surprizele pot apărea din toate părţile, astfel că vorbeşte cât mai puţin despre tine. Nu toată lumea îţi vrea binele şi se bucură pentru tine. Pentru a evita să ţi se pună piedici, trebuie să te desprinzi de unele persoane şi să te axezi mai mult pe aprecierea propriilor eforturi.

Vărsător

Este săptămâna extremelor pentru tine. Treci de la agonie la extaz, de la un plus la salariu la datoria pe care o ai la amicul tău de câteva săptămâni. Sfârşitul săptămânii te găseşte acasă, printre oameni care nu-şi permit să te înjunghie pe la spate.

Peşti

Relaxarea este la cote maxime. Un nou stil de viaţă îţi invadează teritoriul şi te ghidează spre linişte şi răbdare. Astfel, Universul lucrează şi îţi oferă vreo mărire al salariului sau ceva informaţii importante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.