HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII: Leii primesc o ofertă de nerefuzat, Peștii au planuri mari

În această săptămână planeta Mercur îşi face simţită prezenţa. În calitate de reprezentantă a comunicării, săptămâna va fi una productivă pentru că vei avea putere de convingere.

Berbec

Vrei să fii perfect şi să faci totul perfect şi în detaliu, însă uiţi că trebuie să te preocupi şi de sănătate. Ai tendinţa să cheltui, mai ales că intră în discuţie o eventuală mărire a salariului. Pe plan sentimental vei fi surprins de fantomele trecutului.

Taur

Datorita prezenţei lui Mercur în această săptămână, eşti capabil să discuţi problemele şi să le rezolvi într-un mod raţional şi comunicând fără probleme. Tensiunile cu partenerul sunt trecătoare în această perioadă.

Gemeni

FOLLOW ME

Eşti interesat foarte mult de locul de muncă pentru că te îngrijorează partea financiară. Ai tendinţa să dai la o parte relaţia pentru job, ceea ce nu este deloc potrivit.

Rac

Ai o săptămână foarte bună din punct de vedere sentimental. Simţi nevoia să arăţi toată iubirea pe care o porţi în suflet. Prietenii şi ieşiril te ajută de asemenea. Ai grijă cu alimentaţia în schimb.

Leu

Îţi este favorabilă această săptămână pentru că vei primi o ofertă foarte interesantă pe plan profesional. Cu calm şi răbdare poţi rezolva o problemă care îţi stătea de ceva timp pe suflet.

Fecioară

Abilitatea de a comunica este foarte dezvoltată şi te gândeşti foarte mult la propria dezvoltare personală, chiar faci mici modificări. Stai bine pe plan financiar şi medical.

Balanţă

Relaţia cu partenerul merge bine, deşi aţi trecut prin ceva momente de cumpănă. Se pare că vă ajută să vă uniţi forţele şi mai mult o sumă de bani care apare pe neaşteptate.

Scorpion

Comunicarea este una foarte bună şi te ajută să te apropii şi mai mult de familia, dar si să-ţi rezolvi problemele din cuplu. Nu este lipsită de evenimente plăcute nici parte financiară. Se anunţă proiecte noi.

Săgetător

Te axezi mult pe partea profesională şi semnezi câteva contracte de bun augur.Relaţia cu cei din jurul tău este una echilibrată, însă nu ai grijă de sănătatea ta.

Capricorn

Te apropii mult de familie, în special de copii. Îţi faci planuri de viitor şi comunici mult mai mult cu partenerul. Nu-ţi vor strica o mică distracţie şi câteva activităţi sportive.

Vărsător

Comunici mai bine cu familia şi începi negocierile pentru o nouă locuinţă. Munceşti mult, însă nu ţi-ar strica să ai grijă la ce mănânci în această săptămână.

Peşti

Banii nu stau pe lângă tine şi trebuie să scoţi din propriul buzunar ca să-ţi duci planurile la bun sfârşit. Comunici foarte bine şi asta te ajută să fii atent la informaţii în legătură cu un nou proiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.