Horoscopul saptamanii – pana duminica vin doar vesti bune pentru Raci si Sagetatori

Bine ați venit la horoscopul săptămânal pentru toate semnele zodiacale pentru perioada luni, 21 noiembrie – duminică, 27 noiembrie 2022.

În timp ce semnăm clopoțelul de închidere pe Soarele Scorpionului și alunecăm spre dulcea și amețitoarea bunătate care este sezonul Săgetătorului, începând cu 22 noiembrie.

La scurt timp după ce acest tranzit va prelua controlul, vom folosi Luna Nouă în Săgetător și Jupiter direct pentru niște vibrații super pozitive aici, pe planeta E.

Fiecare semn al zodiacului are propria cale karmică de urmat, iar această săptămână pare să fie foarte specifică în ceea ce ne învață, individual. În timp ce întreaga săptămână pare să fie „binecuvântată” cu tranzite miraculos de pozitive, fiecare zi are propriile mini-lecții de învățat, iar toate aceste lecții merită efortul pe care îl depunem pentru a le învăța.

Ne aflăm în fața ciocnirii titanilor, într-un fel. În timp ce îl avem pe Jupiter care practic ne scoate din necazuri, avem și supărările ocazionale ale lui Saturn, sau luptele lui Uranus care tind să ne stea în cale. Totuși, nu există nimic peste care să nu putem trece și, știind acest lucru, suntem deja înarmați cu tot ce avem nevoie pentru a trece cu brio peste această săptămână.

Horoscopul săptămânal al fiecărui semn zodiacal pentru perioada 21 – 27 noiembrie 2022

Berbec

FOLLOW ME

Nu te lăsa prea mult descurajat de obstacolele care îți ies în cale în această săptămână, Berbec, deoarece ai puterea în tine să înțelegi de ce sunt aici și ce trebuie să faci cu ele. Ai în față o săptămână în care multe lucruri nu merg conform planului, dar ești capabil să vezi cum poți remedia orice problemă care apare. Săptămâna îți va pune la încercare răbdarea, dar vei trece prin ea destul de ușor.

Taur

Ceea ce te calcă pe nervi în această săptămână este faptul că nu ai fost plătit pentru munca ta și asta te deranjează foarte tare. Ți s-a oferit de curând un loc de muncă și încă nu ai primit plata pentru el. Te simți nerespectată și, totuși, nu vrei să insiști, doar în cazul în care judeci greșit toată treaba, ceea ce s-ar putea foarte bine să fie așa. Rezistă, vei fi plătit. Nimeni de aici nu încearcă să vă jefuiască.

Gemeni

Te vei simți extrem de direcționată și capabilă în această săptămână, iar această rezoluție te va ajuta să scapi de unele dintre cele mai supărătoare lucruri din viața ta. Ești determinată și hotărâtă; problemele care te împovărează nu au nicio șansă de viitor. Ai mintea atât de limpede încât știi exact ce este necesar, iar dacă asta înseamnă să scapi de oameni sau lucruri, atunci așa să fie. Te ocupi de asta, până la capăt.

Rac

Ești pe cale să ratezi o mare oportunitate și o faci pur și simplu pentru că îți vei pierde răbdarea așteptând ca ea să devină reală. Ai fost atât de aproape, dar nu ai putut rezista, așa că, săptămâna aceasta este săptămâna în care spui prea multe și îți distrugi la propriu șansa de a obține ceea ce îți dorești. Trebuie să stai puțin deoparte și să ai mai multă încredere în situația ta; nu-ți sabota propria experiență pozitivă doar pentru că ești nerăbdător.

Leu

Săptămâna aceasta este una dintre cele în care petreci mult timp adunând piesele unui dezastru pe care de fapt l-ai creat. Chiar nu îți plac săptămânile de acest gen, deoarece par să arate cu degetul de blam către tine, iar ție nu îți place să fii învinuit, chiar dacă știi că tu ești cauza principală a oricărei nenorociri care a avut loc recent. Te simți prost în această săptămână pentru că te-ai pus singur într-o încurcătură din care acum trebuie să ieși cumva.

Fecioară

OK, se pare că săptămâna aceasta, Fecioară, câștigi câte ceva și pierzi câte ceva. Întotdeauna ai avut sentimentul că, de fiecare dată când intră bani, o nouă factură pare să-și facă în mod surprinzător loc în prim-plan și, ei bine, asta este ceea ce îți captează atenția în această săptămână. Ai făcut bani în ultima vreme și, pentru că natura este despre a da și a lua, vei plăti o factură mare. Cumva, totul se echilibrează. Nu-ți face griji, pentru asta sunt banii.

Balanță

Vei fi pus în fața unei alegeri în această săptămână, iar tu vei alege calea cea mai grea, fără să știi. Orice ai alege va avea parte de succes, dar o cale este mai grea decât cealaltă și este calea cea mai grea pentru care optezi. Într-un fel, nu te deranjează munca în plus, pentru că este munca preferată de alegere. Săptămâna aceasta aduce în discuție și unele aspecte extrem de personale, așa că fii în gardă.

Scorpion

Săptămâna ta este plină de dragoste și grație, dar te vei întreba, de asemenea, dacă poți avea încredere totală în persoanele cărora le oferi toată această dragoste. Acesta este un comportament tipic Scorpionului și, cum aceasta este și ultima săptămână a Soarelui Scorpionului, s-ar putea să vrei să te arunci puțin cu capul înainte. Așadar, în această săptămână vei oferi iubire, dar și teste pentru ca această iubire să treacă. Dacă le trec, atunci totul este bine. Dacă nu trec, atunci te întorci la planșa de desen pentru tine.

Săgetător

Toată treaba ta sunt banii în aceste zile, iar în timpul acestei săptămâni, vei fi cunoscut de prietenii tăi ca fiind zgârcitul grupului. Ești generoasă atunci când vrei să fii, dar în acest moment, viața ta se rezumă la a economisi bani pentru viitor, așa că, cu o mână fermă pe contul tău bancar, vei refuza ofertele de a cheltui o parte din acești bani pe lucruri distractive de făcut în această săptămână. Hei, este viața ta. Faci ceea ce trebuie să faci.

Capricornul

În acest moment, practic aștepți ca anul să se termine de la sine, pentru a putea adopta o atitudine complet nouă de pozitivitate pentru anul care urmează. Săptămâna aceasta, însă, te face să accepți ceva care te deranjează profund, și anume că relația ta de dragoste pur și simplu nu funcționează și niciunul dintre voi nu știe ce să facă în această privință. Acest lucru este ca și cum ai exista în noroi; este stagnant și respingător. Te vei strădui să iei o decizie în legătură cu toate acestea, în timpul săptămânii.

Vărsător

În acest moment, s-ar putea să vrei doar să privești spre viitor și să planifici pentru el, în timp ce ești acolo. Săptămâna aceasta îți rezervă o respingere. Nu va durea și nici nu va modifica viața așa cum o știi, dar este o respingere și va fi evidentă, fermă și ireversibilă. Dacă dorești să ai o săptămână bună, atunci va trebui să înghiți, să accepți decizia și să mergi mai departe. Poți face acest lucru cu ușurință, Vărsătorule.

Pești

Se pare că vei scăpa din ghearele negative ale săptămânii și se va părea că „evadezi” la propriu cu un prieten. Simți nevoia de o prietenie de tip unu la unu și o vei căuta și o vei avea, săptămâna aceasta, Pești. Întotdeauna te-ai refugiat în prietenii bune și există acel prieten al tău care este alături de tine la bine și la rău. Încă o dată, acea persoană va fi alături de tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.