Horoscopul săptămânii: Peștii avansează în carieră

Planeta iubirii şi a armoniei, Venus, îşi face simţită prezenţa. Declaraţiile de dragoste şi pasiunea îşi vor face loc, noi relaţii se pot închega, iar tot ce nu îţi face bine, îndepărtezi.

Berbec

Este o săptămână bună pentru tine din punct de vedere financiar. Noi oportunităţi pentru avansare la job apar şi dai startul proiectelor pe care le ai în minte de ceva timp. Însă, banii te pot distrage de la ce se întâmplă în jurul tău şi pot apărea conflicte cu partenerul.

Taur

Planeta care te guvernează te ajută să îţi îmbunătăţeşti situaţia financiară. De asemenea, prezenţa ei îţi dă forţa necesară să închei relaţii toxice şi să o iei de la capăt. Te preocupă şi şcoala pentru că ai lăsat-o moale în ultima vreme.

Gemeni

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Din punct de vedere medical, nu te-ai îngrijit prea tare, aşa că Luna Plină va fi prezentă să te guverneze şi să te responsabilizeze. Este nevoie să te împaci şi cu trecutul, aşadar răni mai vechi ţi se vor deschide ca să se vindece definitiv.

Rac

Venus este un ajutor pentru tine pentru că relaţia ta cu partenerul se poate îmbunătăţi sau chiar avansa. Eşti mai interesat de discuţiile ce ţin de familie şi întemeierea unei familii. Ideea conceperii unui copil nu te mai sperie.

Leu

Este o săptămână foarte agitată pentru tine. Datorită efortului profesional pe care îl depui, aprecierile încep să curgă. Pot apărea conflicte interioare, dar şi ceva probleme de sănătate.

Fecioară

Că pleci în vacanţă sau pleci la studii, o călătorie peste hotare vei face. Îţi faci planuri, iar cursurile pentru dezvoltare personală sunt unul dintre ele.

Balanţă

Partea financiară este favorizată în această săptămână. O sumă de bani intră în contul tău , fie că este un împrumut sau o moştenire. Însă, poate apărea şi situaţia unui partaj.

Scorpion

Luna Plină îţi aduce veşti bune în casa iubirii. O cerere în căsătorie îţi este predestinată, ori romantismul şi pasiunea pun stăpânire pe tine bine de tot. Evoluezi profesional, dar şi mental.

Săgetător

Lucrurile stau bine pe toate planurile. Din punct de vedere al sănătăţii, îţi rezolvi şi probleme mai vechi. Cine îşi caută un nou job, va apărea ceva potrivit pentru tine.

Capricorn

Viaţa de familie este tare frumoasă,mai ales atunci când se măreşte. Fie că este vorba despre o logodnă sau o sarcină, vei avea parte de ceva frumos pe acest plan. Nu te agita pentru prietenii care devin egoişti şi îşi văd doar propriul interes.

Vărsător

Eşti ocupat cu locuinţa în această săptămână. Te muţi sau faci mici renovări. Există posibilitatea să-ţi schimbi locul de muncă.

Peşti

Pe plan profesional, îţi doreşti să avansezi, dar mai întâi lucrezi la propria persoană. Acest lucru te va face să-ţi schimbi anumite percepţii şi vei deveni un om diferit.Pe plan sentimental, câteva neînţelegeri apar între tine şi partener.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.