Horoscopul săptămânii 25 aprilie – 1 mai 2022

Berbec (21 mart. – 19 apr.)

Renunțarea la trecut vă permite să vă îndreptați spre un viitor mai luminos. Este timpul să renunți la ranchiună și să pornești la drum cu visele tale. Doar tu te poți motiva acum. Vina ar putea să vă blocheze propriul progres. Fiți responsabil. O săptămână bună pentru planificare, cercetare și testare de produse și aplicații. Vei fi suficient de flexibil pentru a aduce schimbările necesare. Dacă chestiunile legate de bani au fost întârziate sau dezamăgitoare, în această săptămână găsești soluții viabile. Credeți că lucrurile bune se vor întâmpla și se vor întâmpla.

Taur (20 aprilie – 20 mai)`.

Nu mai ești aceeași persoană care erai în urmă cu câteva luni. O nouă latură a ta se trezește și s-ar putea să te afli la răscruce de drumuri. Orice decizie pe care o vei alege va fi cu siguranță interesantă. Iar dacă te-ai pregătit bine, așteaptă-te la liniște sufletească și la un scop reînnoit. Dacă cariera ta începe să se simtă stagnantă, ai putea lua în considerare o schimbare de industrie sau chiar să optezi pentru antreprenoriat. Acționează asupra ideilor și planurilor tale în timp ce restul încă dorm. Pe plan personal, lucrurile se anunță luminoase, deoarece o flacără se reaprinde sau o persoană îți aduce amintiri fericite.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

8 ore de muncă. 8 ore de odihnă. 8 ore de joacă. Poți să găsești un echilibru, pentru că s-ar putea să fii nevoit să jonglezi cu mult mai mult decât ai anticipat în zilele următoare? Se evidențiază munca în echipă. Ești pe drumul cel bun atâta timp cât te gândești la ceilalți implicați. Atunci când accepți oamenii așa cum sunt, fără să-i judeci, munca în echipă prosperă. Fiți atenți la excesul de mâncare și băutură. Un obicei prost trebuie să fie înlocuit cu unul sănătos. Munca voluntară și actele de caritate aduc un sentiment reînnoit de scop.

FOLLOW ME

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Gândurile tale pot face lucrurile stresante sau ușoare. Monitorizează-ți grijile și nu le permite să te copleșească. O responsabilitate pare împovărătoare atunci când nu există o limită. Decideți din timp cât de mult puteți și veți face pentru un șef, un client sau un membru al familiei exigent și fiți mai asertiv dacă trebuie. Lucrurile de birou și documentația pot dura mai mult timp pentru a fi finalizate. O scurtă pauză de la rutină vă va întineri. Pentru cei din zodia Rac în domeniul creativ, acesta este momentul în care ideile noi încep să apară treptat. Schimbările de dietă aduc mai multă energie și rezultatele dorite. Nu renunțați acum.

Leu (23 iulie- 22 august)

Unul dintre visele tale se poate împlini, dar deocamdată ai răbdare și muncește pentru a te dezvolta cu abilitățile necesare de care ai putea avea nevoie. Curiozitatea ta ar putea duce la o nouă descoperire interesantă sau ai putea descoperi un mister. O săptămână deloc plictisitoare, te vei asigura că interacțiunile cu ceilalți vor fi pline de viață atât la serviciu, cât și în viața personală. Doar fii atent la faptul că nu promiți mai mult decât poți oferi. Proiectele de peste hotare, misiunile, studiile și chiar relocarea sunt în cărți pe termen lung, iar dacă este ceva ce ai în vedere de ceva vreme, acum este momentul să începi să lucrezi în această direcție.

Fecioară (23 aug. – 22 sept.)

Moștenirea, proprietățile strămoșești, valorile familiale și problemele de familie pot domina o mare parte din zilele tale, în timp ce comunici cu alți membri ai familiei sau încerci să găsești o soluție la o problemă recurentă. La locul de muncă s-ar putea să vă simțiți nemulțumit de răspunsurile pe care le primiți și să aprofundați sau să vă angajați în mai multe activități de cercetare. S-ar putea ca cineva să nu vă spună adevărul, indiferent cât de mult îl convingeți, e timpul să vă retrageți pentru o vreme și să vă distrageți atenția cu altceva. Pe plan sentimental, ar putea exista o perioadă de răcire. Ce vă spune?

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

S-ar putea să vă fie greu să vă concentrați în această săptămână sau să vă găsiți în derivă, visând la o pauză de la rutina zilnică. Este posibil să tânjești după odihnă sau după o schimbare de rutină. Așadar, ce te oprește, dragă Balanță, să îți iei câteva zile libere? Chestiunile de la locul de muncă pot fi frustrante, deoarece te trezești așteptând ca cineva să se hotărască. S-ar putea să trebuiască să acoperi un coleg de muncă nesigur. Sau începeți să simțiți nevoia de schimbare. Acționați conform presimțirilor și faceți din liniștea dvs. o prioritate. O persoană tânără ar avea nevoie de îndrumarea ta înțeleaptă.

Scorpion (23 octombrie- 21 noiembrie)

Mergeți dincolo de aparențe. Cineva s-ar putea să vă flateze pentru propriul câștig. Sau ați putea descoperi un motiv ascuns. Sau discuții pe surse despre dvs. Un document sau un mesaj mult așteptat sosește, aducând ușurare și un nou val de activitate. Nivelul de energie fluctuează, asigură-te că ai un somn bun. În ceea ce privește sănătatea, este posibil să fiți sensibil la mediul înconjurător, așa că luați măsuri de precauție când pășiți în aer liber. O prietenie plină de iubire ar putea să se liniștească, deoarece unul dintre voi caută timp pentru a se retrage. Nu este momentul să trageți concluzii pripite, doar urmăriți și așteptați până când veți ști mai multe.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Victoria vine pentru cei care sunt pregătiți. Îți uimești audiența cu farmecul și inteligența ta. O afacere este încheiată și negocierile merg în favoarea dvs. O săptămână norocoasă în materie de afaceri, veți descoperi că, datorită stilului dvs. de colaborare, vi se deschid mai multe oportunități pe termen lung. Oportunitățile de schimbare a locului de muncă se deschid pe măsură ce auzi de noi piste. Nu este momentul să faci mișcări pripite sau să acționezi impulsiv, cărțile te îndeamnă să faci o pauză înainte de a acționa. Veștile bune de acasă și din familie mențin moralul ridicat și s-ar putea vorbi despre o reuniune cu un vechi prieten. Însuflețiți dragostea și atenția, deoarece tot mai mulți oameni doresc o parte din vibrația voastră specială.

Capricorn (22 dec 22-ian19)

Un capitol din viața dvs. se încheie. Este posibil ca mișcări majore să vă fie pregătite. Mutarea, o schimbare de carieră sau un punct de vedere total nou. Nu este momentul să te îndoiești sau să analizezi prea mult, doar urmează-ți instinctul și vezi cum începe să se desfășoare aventura care te așteaptă. În plan financiar, s-ar putea să ceri sfatul unui om de încredere și să pui încet-încet în ordine niște acte. De asemenea, dezordinea spațiului tău face loc unei energii noi și proaspete să intre. În timp ce s-ar putea să vă simțiți un pic deranjat de oamenii din jurul vostru, fiți atent la energia voastră. Străduiește-te să păstrezi interacțiunile pozitive pe cât posibil. O afecțiune minoră recurentă poate necesita o vizită la medic.

Vărsător (20 ian. – 18 feb.)

Ceva sau cineva din trecutul dvs. revine. O amintire nevindecată sau o întâlnire întâmplătoare cu cineva pe care l-ați cunoscut cu mult timp în urmă ar putea declanșa emoții care trebuie eliberate odată pentru totdeauna. Lasă-te dus și mergi mai departe de cei care te-au doborât cu invidia lor. Tu știi cât valorezi. Păstrează-ți un sentiment de echilibru cu sănătatea ta, mai ales dacă treci prin faze de diete extreme și regimuri de fitness. Chestiunile bănești curg ușor, plățile și dările vechi sunt în sfârșit recuperate. Un pic de cercetare în materie de investiții îți va fi de mare folos. Succesul este asigurat atâta timp cât ai răbdare și ești dispus să deprinzi câte ceva în fiecare zi.

Pești (19 februarie-20 martie)

Ajutorul vă vine în cale din surse neașteptate. Se dezvăluie binecuvântări ascunse. Și s-ar putea să culegeți roadele unei karme bune din trecut. Cineva vă dă o mână de ajutor atunci când aveți nevoie. Prietenii dau dovadă de dragoste, sprijin și loialitate. Obțineți un loc de muncă de vis sau o nouă afacere pe baza recomandării cuiva. Logodnele și căsătoriile pot avea loc mai devreme decât se așteptau. Amintiți-vă că onestitatea este și va fi întotdeauna cea mai bună politică. Minciunile albe pot fi prinse sau te-ai putea trezi lămurind o neînțelegere. Chestiunile legate de sănătate rămân bune, atâta timp cât vă țineți departe de chefuri.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.