Horoscopul tău săptămânal: 18 – 24 aprilie 2021. Ce se întâmplă cu zodiile cât luna este în primul pătrar

Horoscopul tău săptămânal 18 - 24 aprilie 2021. Ce se întâmplă cu zodiile cât luna este în primul pătrar

Astrologia din această săptămână ne va scoate pe toți din rutină. Pe 19, atât Soarele, cât și Mercur se mută în Taur. Da, lăsăm în urmă îndrăzneala din sezonul Berbecului, dar ne așteaptă luxul sezonului Taurului! Poate că schimbarea de care avem nevoie este să luăm lucrurile într-un ritm mai lent și, cu atât Venus cât și Mercur întâlnindu-se cu inovatorul Uranus, lucrurile cu siguranță nu vor fi plictisitoare. Apoi, pe 23 aprilie, Marte se mută în Rac, unde planeta acțiunii conduce mai degrabă cu emoția decât cu intelectul. Conflictele duc la lacrimi, dar nu am putea folosi cu toții un pic de catharsis?

Horoscopul săptămânal 18 – 24 aprilie 2021

♈ BERBEC

Deși sezonul tău s-a încheiat, planeta care te guvernează, Marte, se mută în Rac pe 23 aprilie pentru a ne asigura că viața ta nu este decât plictisitoare. Cu această planetă de acțiune acum în sectorul tău domestic până pe 10 iunie, dramele din familie sau din apartament fierb la suprafață. Eviți o confruntare cu sora ta? Mergi pe vârfuri în jurul unui coleg de cameră nerespectuos? Această schimbare îți aduce o anumită claritate emoțională și curajul de a vorbi în sfârșit pentru tine.

♉ TAUR

Este în sfârșit sezonul tău, Taur! Și cum planeta care te guvernează, Venus, se află în semnul tău și se întâlnește cu excentricul Uranus pe 22, te întrebi dacă nu cumva este timpul să faci o schimbare cutremurătoare în ceea ce privește look-ul tău. Fă-ți o tunsoare pixie! Vopsește-ți părul în roz! Ar putea fi ceva ce vei regreta mai târziu, dar cum vei ști dacă nu încerci? Renunță la sticla ieftină de rosé și încearcă acel vin natural de lux, dacă tot ești aici. Aceasta este săptămâna experimentelor!

♊ GEMENI

Pe 18 aprilie, planeta care te guvernează, Mercur, se întâlnește cu Soarele și o conversație cu un prieten îți aduce o descoperire sau cel puțin un mic moment de claritate. Te-ai săturat de anumite persoane care îți irosesc timpul. Pe măsură ce începe sezonul Taurului și planetele se îngrămădesc în sectorul tău inconștient, este necesar să te îndepărtezi de o situație (sau de persoane) care te secătuiesc. Lasă-l pe acel fost coleg de serviciu pe citit și sări peste întâlnirea post-vaccinare cu o cunoștință care încearcă mult prea mult să fie BFF-ul tău, dar ceva nu se potrivește.

♋ RAC

Sezonul Berbecului te-a ars – mai ales în ceea ce privește munca. Așa că, pe măsură ce sezonul Taur începe pe 19, acordați-vă o pauză. Cu Soarele, Mercur și Venus acum toate în sectorul tău de prietenie, este un moment minunat pentru a programa plimbări leneșe în parc și convorbiri telefonice de recuperare fără limită de timp (cu excepția, știi tu, a copiilor care țipă). Marte intră în semnul tău pe 23, ceea ce ar putea scoate la iveală tendințele tale de workaholic. Verifică-te și ia-ți ritmul.

♌ LEU

Aceasta este săptămâna pe care ați așteptat-o tot anul! Pe 19, Soarele și Mercur intră în sectorul tău de carieră și primești vești uimitoare despre o promovare pentru care te-ai luptat la serviciu. Nu te întreba dacă o meriți sau nu. Savurează momentul! Cu Marte care se mută în sectorul tău inconștient pe 23, este posibil ca noile tale responsabilități să amplifice anxietatea și stresul. În timp ce lucrezi la stilul tău de conducere, asigură-te că acorzi prioritate echilibrului dintre viața profesională și cea personală.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

♍ FECIOARA

Pe măsură ce Mercur (planeta care vă guvernează), orientat spre detalii, se întâlnește cu Soarele pe 18, veți putea inversa o situație financiară dificilă care vă atârna deasupra capului de câteva săptămâni (sau ani). Datoriile tale sunt șterse, așa că acum este timpul să te concentrezi pe planurile tale pe termen lung! Sezonul Taurului înseamnă să îți extinzi mintea și să gândești în perspectivă. Pe măsură ce Mercur se întâlnește cu șocantul Uranus pe 24 aprilie, ai o oportunitate de studiu sau de călătorie pe care nu ai văzut-o venind.

♎ BALANȚĂ

Sezonul Taurului începe pe 19 aprilie și, ca iubitoare a tot ceea ce este frumos, ești încântată de mesele delicioase ale sezonului și de statul confortabil pe canapea. Dulcea ta planetă guvernatoare, Venus, se întâlnește cu radicalul Uranus pe 22: un tranzit care îți aduce niște bani neașteptați. Fie că e vorba de o moștenire surpriză sau de o avalanșă de clienți noi, ești în bani! Planeta de acțiune Marte se mută în Rac și în sectorul tău de imagine publică pe 23, punând în mișcare o nouă eră pentru cariera ta.

Citește și:

♏ SCORPION

Sezonul Taurului începe pe 19, ceea ce îți luminează sectorul parteneriatelor (o ușurare după toată munca aglomerată din sezonul Berbecului). Dacă ești singur, un nou iubit surpriză ar putea intra în viața ta pe 22, când Venus se întâlnește cu inventivul Uranus. Sigur, el locuiește într-un alt oraș și are un stil de viață mult mai activ (în comparație cu statutul tău de canapea), dar nu crezi că este timpul să visezi măreț când vine vorba de relații? Săptămâna aceasta, ești atrasă de cineva care te lasă să te plimbi pe partea ta mai sălbatică.

♐ SĂGETĂTOR

Sezonul Taurului sosește pe data de 19 și se simte că toți cei din jurul tău sunt gata să ia lucrurile mult mai încet. Atunci de ce ești încă atât de ocupat? Ei bine, Taurul este a șasea ta casă a sarcinilor repetitive și a muncii zilnice – nu este cea mai strălucitoare parte a hărții tale. Săptămâna aceasta înveți că comisioanele nu se vor face niciodată singure. Încearcă să îți pui în program, alături de toate treburile, și grija de sine.

♑ CAPRICORN

Ai muncit din greu până acum. Lasă ca sezonul Taurului (din 19) să fie despre răsfăț și plăcere. Pe 22, dulcele Venus se întâlnește cu șocantul Uranus (un eveniment o dată pe an) și aprinde o întâlnire romantică surprinzătoare. Chiar dacă nu plănuiați să vă reactivați aplicațiile de dating, de ce să nu vă lăsați curiozitatea să vă pună în valoare? Revenirea la o practică muzicală sau artistică este, de asemenea, foarte satisfăcătoare în această săptămână.

♒ VĂRSĂTOR

Sezonul Taurului începe pe 19 aprilie și este oportunitatea de a lucra la îmbunătățiri la casă sau pur și simplu de a hiberna în confort. Cu toate acestea, având în vedere că atât Venus cât și Mercur se întâlnesc cu inovatorul Uranus în această săptămână, vei dori să-ți schimbi stilul. Credeai că acel covor magenta nu este pentru tine, dar dacă este exact pata de culoare de care ai nevoie? Când vine vorba de indulgență, gândește-te în afara cutiei.

♓ PEȘTI

Marte se mută în Rac și în sectorul tău romantic pe 23 aprilie. Dacă ați fost într-o perioadă lipsită de iubire, să spunem doar că: Acele zile s-au terminat. În ultimele luni, ai simțit că nu meriți dragostea pe care o dorești, dar pasiunea te cucerește în această săptămână. Nu te poți abține! Cu planeta comunicării Mercur care se întâlnește cu șocantul Uranus pe 24, nu-ți fie teamă să fii creativ flirtul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.