Horoscopul tău săptămânal pentru 24 septembrie – 1 octombrie

Horoscopul tău săptămânal pentru 24 septembrie - 1 octombrie

Berbec

Săptămâna aceasta, renunță la ideea de a obține o concluzie. Uneori, ai nevoie să te vindeci fără răspunsuri. Trebuie să accepți că există unele întrebări care vor rămâne un mister, iar acest lucru este în totalitate în regulă.

Taur

În această săptămână, încercați din răsputeri să vă lăsați purtat de curent. Rămâi flexibil. Chiar dacă preferi să ai un plan strict, viața nu va merge întotdeauna așa cum te aștepți. Trebuie să înveți cum să te adaptezi mai bine la circumstanțe sau vei sfârși prin a te simți mizerabil.

Gemeni

Săptămâna aceasta, evită să petreci timp cu persoane care te epuizează. Chiar dacă te simți prost să refuzi invitații și să refuzi să îi ajuți pe alții, ai voie să stai singur. Nu ai nevoie de o scuză. Poți face ceea ce vrei să faci fără să te justifici.

Rac

Săptămâna aceasta, joacă un rol activ în existența ta. Nu-i lăsa pasiv pe alții să ia decizii în locul tău. Dă-ți seama ce îți dorești – și pretinde asta. Este în regulă să fii un pic egoist, un pic lacom. Este în regulă să te consideri o prioritate.

Leu

Săptămâna aceasta este un moment bun pentru a te reorganiza. Fă puțină curățenie prin casă, dezordonează-ți biroul și frigiderul și găsește un program care să funcționeze mai bine pentru tine. Nu mai amâna acest lucru pentru că ți-ar putea schimba complet starea de spirit.

Fecioară

Săptămâna aceasta, nu uitați că totul este temporar. Durerea pe care o resimțiți nu va dura pentru totdeauna. În cele din urmă va dispărea. Vei fi într-un loc mai bun în cele din urmă, așa că păstrează-ți speranța.

Balanță

Săptămâna aceasta, concentrează-te pe progresele pe care le-ai făcut în loc de obiectivele pe care încă nu le-ai finalizat. Amintește-ți că drumul este la fel de important ca și destinația. Ajungi acolo încet, dar sigur, iar acei pași mici sunt totuși pași de care ar trebui să fii mândru.

Scorpion

Săptămâna aceasta, iubește cu voce tare. Spune-le oamenilor la care ții cel mai mult cât de mult înseamnă pentru tine. Nu așteptați până la o ocazie specială pentru a-i copleși cu laude. Spune-le că sunt prețuiți și adorați astăzi.

Săgetător

Săptămâna aceasta, rămâi consecvent. Nu renunța la obiectivele tale, doar pentru că nu ai văzut rezultatele pe care ți le-ai dorit. Trebuie să continui dacă vrei să reușești, așa că nu te opri. Continuă să te miști. Continuă să crezi.

Capricorn

Săptămâna aceasta, așteaptă-te la reciprocitate. Dacă cineva nu este dispus să-ți ofere același nivel de energie pe care i-l oferi tu, pleacă. Păstrează-ți timpul și efortul pentru persoanele care chiar îl merită.

Vărsător

În această săptămână, luați lucrurile încet. Nu vă grăbiți. Nu alergați dintr-un loc în altul. Nu vă suprasolicitați programul. Acordă-ți permisiunea de a te mișca într-un ritm liniștit, de a te opri și de a mirosi trandafirii în loc să îi calci în picioare.

Pești

Săptămâna aceasta, conduceți cu dragoste. Încearcă să răspândești bunătate peste tot pe unde mergi, pentru că nu știi niciodată cu ce se confruntă ceilalți oameni în spatele ușilor închise. Nu știi niciodată cât de mult au nevoie de o vorbă bună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.