Horoscopul tău săptămânal pentru 24 septembrie – 1 octombrie

Horoscopul tău săptămânal pentru 24 septembrie - 1 octombrie

Berbec

Săptămâna aceasta, renunță la ideea de a obține o concluzie. Uneori, ai nevoie să te vindeci fără răspunsuri. Trebuie să accepți că există unele întrebări care vor rămâne un mister, iar acest lucru este în totalitate în regulă.

Taur

În această săptămână, încercați din răsputeri să vă lăsați purtat de curent. Rămâi flexibil. Chiar dacă preferi să ai un plan strict, viața nu va merge întotdeauna așa cum te aștepți. Trebuie să înveți cum să te adaptezi mai bine la circumstanțe sau vei sfârși prin a te simți mizerabil.

Gemeni

Săptămâna aceasta, evită să petreci timp cu persoane care te epuizează. Chiar dacă te simți prost să refuzi invitații și să refuzi să îi ajuți pe alții, ai voie să stai singur. Nu ai nevoie de o scuză. Poți face ceea ce vrei să faci fără să te justifici.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Rac

Săptămâna aceasta, joacă un rol activ în existența ta. Nu-i lăsa pasiv pe alții să ia decizii în locul tău. Dă-ți seama ce îți dorești – și pretinde asta. Este în regulă să fii un pic egoist, un pic lacom. Este în regulă să te consideri o prioritate.

Leu

Săptămâna aceasta este un moment bun pentru a te reorganiza. Fă puțină curățenie prin casă, dezordonează-ți biroul și frigiderul și găsește un program care să funcționeze mai bine pentru tine. Nu mai amâna acest lucru pentru că ți-ar putea schimba complet starea de spirit.

Fecioară

Săptămâna aceasta, nu uitați că totul este temporar. Durerea pe care o resimțiți nu va dura pentru totdeauna. În cele din urmă va dispărea. Vei fi într-un loc mai bun în cele din urmă, așa că păstrează-ți speranța.

Balanță

Săptămâna aceasta, concentrează-te pe progresele pe care le-ai făcut în loc de obiectivele pe care încă nu le-ai finalizat. Amintește-ți că drumul este la fel de important ca și destinația. Ajungi acolo încet, dar sigur, iar acei pași mici sunt totuși pași de care ar trebui să fii mândru.

Scorpion

Săptămâna aceasta, iubește cu voce tare. Spune-le oamenilor la care ții cel mai mult cât de mult înseamnă pentru tine. Nu așteptați până la o ocazie specială pentru a-i copleși cu laude. Spune-le că sunt prețuiți și adorați astăzi.

Săgetător

Săptămâna aceasta, rămâi consecvent. Nu renunța la obiectivele tale, doar pentru că nu ai văzut rezultatele pe care ți le-ai dorit. Trebuie să continui dacă vrei să reușești, așa că nu te opri. Continuă să te miști. Continuă să crezi.

Capricorn

Săptămâna aceasta, așteaptă-te la reciprocitate. Dacă cineva nu este dispus să-ți ofere același nivel de energie pe care i-l oferi tu, pleacă. Păstrează-ți timpul și efortul pentru persoanele care chiar îl merită.

Vărsător

În această săptămână, luați lucrurile încet. Nu vă grăbiți. Nu alergați dintr-un loc în altul. Nu vă suprasolicitați programul. Acordă-ți permisiunea de a te mișca într-un ritm liniștit, de a te opri și de a mirosi trandafirii în loc să îi calci în picioare.

Pești

Săptămâna aceasta, conduceți cu dragoste. Încearcă să răspândești bunătate peste tot pe unde mergi, pentru că nu știi niciodată cu ce se confruntă ceilalți oameni în spatele ușilor închise. Nu știi niciodată cât de mult au nevoie de o vorbă bună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.