HOROSCOPUL zilei: 27 decembrie 2021 – Pentru PEȘTI se anunță o călătorie

Planul artistic este cel care domină această zi.  Activitățile spirituale sunt cele favorizate. De aceea, deciziile practice ar trebui să fie amânate.

1. Berbec

Dovedești un simț al creativității mai mare decât în general. Ești extrem de inspirat și ai o mulțime de idei noi. Ar fi bine să te relaxezi puțin și să nu uiți că trebuie să te mai și odihnești.

2. Taur

În această zi vei avea câteva probleme de concentrare. De asemenea, s-ar putea să apară dificultăți de comunicare cu cei din jur.  Ar fi bine să te calmezi, pentru a nu tensiona și mai tare lucrurile. Riști să creezi conflicte cu oamenii dragi.

3. Gemeni

FOLLOW ME

Nu oferi promisiuni pe care nu le poți respecta. Relațiile cu cei din jur oricum vor fi puțin afectate, deoarece ai parte de o zi în care ești mult mai sensibil, decât de obicei. În a doua parte a zilei, lucrurile se mai așază. Activitățile creative au mare succes în această zi.

4. Rac

Nu este tocmai cea mai bună zi pentru afaceri. Ești mult mai sensibil și nu poți lua decizii practice și tranșante. Ar fi bine să lași puțin problemele de la serviciu și să te concentrezi pe relațiile cu oamenii dragi din jurul tău.

5. Leu

Această zi se va sfârși cu bine, deoarece vei fi capabil să treci cu bine peste orice obstacol. Ca de obicei, ai o intuiție foarte bună.  Relațiile cu cei din jur merg ca pe roate și ai șansa de a te îndrepta către domeniul artistic.

6. Fecioară

Ai planuri mari, însă acestea nu decurg chiar cum ți-ai dorit. Trebuie să ai multă răbdare și să iei fiecare lucru în parte, pas cu pas. Sunt șanse foarte mari să reușești ceea ce-ți propui, dacă ai răbdare.  Este indicat să-ți petreci mai mult timp cu cei dragi.

7. Balanță

Nu ești prea prins în probleme de serviciu. De aceea, nu este indicat să iei decizii noi legate de acest subiect. Ar fi bine să asculți sfaturile celor din jur, mai ales cele ale colegilor de muncă.

 

8. Scorpion

Este o zi favorabilă petrecerii timpului cu tine însuți. Ești destul de sensibil și nu ai dispoziția necesară pentru a te întâlni cu foarte multă lume. Totuși, relația cu partenerul de viață este una reușită. Pe plan financiar, ar fi bine să nu iei nicio decizie importantă.

9. Săgetător

Partenerul de viață s-ar putea simți puțin neglijat. Te preocupă foarte mult partea profesională. Proiecte noi bate la ușă și te cam sperie acest lucru. Ar fi bine să asculți sfaturile celor din jurul tău.

10. Capricorn

Nu lua decizii importante în această zi. Nu este un moment favorabil.  În schimb, te poți concentra pe momentele relaxante, momentele pentru tine. Ascultă niște muzică, citește o carte sau fă o plimbare în aer liber.

11. Vărsător

Creativitatea ta atinge un apogeu. Vei întâlni o persoană care-ți va sprijini acest talent artistic. Planul profesional este destul de neglijat. Nu te poți concentra pe probleme de la locul de muncă, așa că ar fi bine să le amâni.

12. Pești

Nu este indicat să iei decizii importante. S-ar putea să fii dezamăgit de o veste de la locul de muncă.  În a doua jumătate a zilei, vei petrece câteva momente frumoase cu partenerul de viață. S-ar putea să faceți anumite planuri de viitor, poate chiar o călătorie în 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.