HOROSCOPUL zilei: joi, 28 decembrie – FECIOARELE vor avea parte de ajutor

Citește horoscopul în fiecare dimineață pe elacraciun.ro!

1. Berbec

Berbecul nu este printre cele mai norocoase zodii, în această zi. Ai o stare de spirit nu tocmai benefică, lucru care te poate face să iei decizii nu prea potrivite. Nu ai răbdare, ești nervos și poți chiar să intri în diferite conflicte cu cei din jur.  Ai noroc cu prietenii care te vor putea scoate din situații neplăcute.

2. Taur

În prima parte a zile vei întâmpina anumite probleme de ordin financiar. Din cauza acestora s-ar putea să intervină o discuție aprinsă cu partenerul de viață.  Prietenii îți vor fi alături și te vor ajuta să ieși din acest impas.  În a doua jumătate a zile vei avea parte de momente relaxante și te vei întâlni cu persoanele cele mai apropiate.

3. Gemeni

FOLLOW ME

Ești destul de nemulțumit de faptul că cei din jurul tău nu te apreciază, atât pe plan financiar cât și personal. Ar fi bine să te destinzi puțin și să nu iei totul atât de personal. Spre seară, lucrurile ar putea deveni mai bune, deoarece un prieten pe care nu l-ai mai văzut de ceva vreme îți va da o veste bună.

4. Rac

Relațiile cu partenerul de viață sunt armonioase. Vei petrece niște momente romantice, foarte frumoase, poate chiar vei pleca într-o mică excursie sau într-o vizită la rude.  Întâlnirile de afaceri nu sunt recomandate și s-ar putea ca, în ciuda ideilor tale geniale, cei din jur să nu rezoneze cu ele.

5. Leu

S-ar putea să cheltuiești o sumă importantă de bani, din cauza faptului că îți dorești să achiziționezi cât mai multe lucruri. Ar fi bine să te consulți cu partenerul de viață, pentru a lua cele mai bune decizii.  Nu ești chiar cea mai intuitivă persoană în această zi, așa că sfaturile celor din jur sunt bine-venite.

6. Fecioară

În plan profesional, lucrurile nu stau chiar grozav, mai ales în prima jumătate a zilei. Cei din jur te vor ajuta să treci peste micile probleme.  Ești încântat de schimbări, iar membrii familiei te vor susține, mai ales când vine vorba de casă.

7. Balanță

Ziua va începe cu multă energie, care te va ajuta să te implici în anumite proiecte. Din cauza acestora, s-ar putea ca cei din jur să se simtă puțin neglijați.  Sunt posibile anumite conflicte cu autoritățile, așa că fii foarte atent la toate regulile societății.

8. Scorpion

Este indicat să îți păstrezi calmul, deoarece ai o stare destul de puternică de nervozitate. Trebuie să eviți discuțiile aprinse.
Pe plan personal, lucrurile merg foarte bine. Vei avea parte de momente frumoase cu partenerul de viață.

9. Săgetător

Relațiile cu familia s-ar putea să nu fie tocmai plăcute, deoarece ai o stare de spirit destul de irascibilă. Pe plan financiar, lucrurile nu merg chiar bine și s-ar putea să pierzi anumite sume de bani. De asemenea, este posibil să apară anumite discuții cu un membru al familiei.

10. Capricorn

Este o zi bună pentru rezolvarea unor probleme. Pe plan profesional, este indicat să te bazezi doar pe tine, nu și pe cei din jur, deoarece este posibil să întâmpini dezamăgiri. Pe plan personal, ar fi bine să-ți păstrezi calmul pentru a evita posibilele conflicte.

11. Vărsător

Este posibil să intervină anumite probleme de ordin financiar. Din fericire, prietenii îți vor fi alături și te vor ajuta cu banii, dacă ai nevoie. Ar fi bine să fii atent la toate regulile de circulație, deoarece pot apărea discuții cu autoritățile.

12. Pești

La locul de muncă există posibilitatea apariției unor tensiuni, din cauza unui superior. Este indicat să fii calm și răbdător. În a doua jumătate a zilei vei petrece momente frumoase cu familia și cu partenerul de viață. Acesta s-ar putea să găsească o soluție pentru o problemă mai veche.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.