HOROSCOPUL zilei: sâmbătă, 23 decembrie – Noi surse de venit pentru RACI

Această zi va fi plină de liniște și pace în zona relațiilor. Pe plan sentimental, totul decurge minunat.

1. Berbec

Ai parte de o zi favorabilă. S-ar putea să obții o sumă importantă de bani și chiar să cunoști o persoană mai în vârstă, cu experiență, cate te-ar putea ajuta în domeniul afacerilor. Relațiile cu partenerul vor deveni și mai bune, în a doua parte a zilei. Dacă aveți conflicte, spre seară este momentul pentru a le rezolva.

2. Taur

Vrei să pornești o anumită afacere cu un prieten. Afacerea sună bine și chiar te tentează. Ar fi indicat să nu dai un răspuns rapid, până nu te consulți cu mai multe persoane dragi din viața ta.  Apelează la cineva cu o mai mare experiență.

3. Gemeni

FOLLOW ME

Această zi este ideală pentru tine. Toate-ți merg ca unse, atât pe plan profesional, cât și personal. Ai parte de multe lucruri frumoase și ar trebui să profiți de această zi.  În a doua parte a zilei vei petrece timp cu persoana iubită, care s-ar putea să-ți dea o veste foarte plăcută.

4. Rac

Ziua ta se concentrează mai mult pe partea profesională. O persoană cu experiență îți va da anumite ponturi, care te vor ajuta la muncă. În plus, este posibil să trebuiască să faci o mică excursie, în interes de serviciu. Noi surse de venit s-ar putea să apară.

5. Leu

Este o zi bună pentru relațiile cu cei din jur. Dacă ai o problemă de ordin sentimental, acum este momentul să o rezolvi. Ai o intuiție fantastică, de care nu trebuie să te temi. Un vechi prieten s-ar putea să-ți apară în cale.

6. Fecioară

Te focusezi pe munca în grup. Ai de rezolvat destul de multe probleme, așa că ar fi bine să accepți ajutorul celor din jurul tău.
Este posibil să ai parte de schimbări importante, mai ales pe plan sentimental. Nu te teme, totul este spre bine.

7. Balanță

Ai abilități foarte puternice de comunicare. Acest lucru te poate face un bun sfătuitor pentru cei din jurul tău.  S-ar putea să-i faci o vizită unui prieten pentru a vă petrece timpul împreună. Pe plan sentimental, este posibil să ai parte de surprize plăcute.

8. Scorpion

Este o zi excelentă pentru a semna contracte importante. Ai parte de relații favorabile cu cei din jur, atât pe plan profesional, cât și sentimental.  Dacă îți dorești să faci o schimbare în viața ta, este momentul potrivit.

9. Săgetător

Vei primi o sumă importantă de bani. Noi afaceri sunt pe punctul de a începe. Pe plan sentimental, totul decurge așa cum trebuie. Partenerul îți va face o surpriză, legate de viitor. Așadar, ziua ta este una favorabilă.

10. Capricorn

Schimbări majore sunt pe cale de a apărea în viața ta. Ai o intuiție fantastică, ce te va ajuta să iei decizii bune. Totuși, ar fi bine să ții cont și de părerile partenerului de viață. Buna comunicare nu-ți lipsește așa că vei putea rezolva orice problemă.

11. Vărsător

Este o zi perfectă pentru a stabili planuri de viitor. Acest lucru te va bucura foarte tare, dar această fericire va fi puțin umbrită de niște probleme financiare. Încearcă să fii cât mai cumpătat.

12. Pești

Oamenii din jurul tău te vor remarca pentru capacitatea ta de comunicare. Vrei să începi noi proiecte, însă ar fi bine să le duci la bun sfârșit pe cele deja existente. Pentru orice alegere, consultă-te și cu partenerul de viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.