Horosocop Dragobete: BALANȚELE fac planuri de viitor cu partenerul, RACII fac următorul pas în relație

Horoscop Dragobete 2019 Berbec

Nu ești un fan al acestei zile. Romantismul nu este punctul tău forte, și nu vrei să aduci dulcegării în relație doar de dragul acestei zile. Trebuie însă să observi și ce își dorește partenerul și să ții cont și de nevoile sale.

Horoscop Dragobete 2019 Taur

Pentru tine nu va fi tocmai sărbătoarea iubirii. E posibil să primești vești proaste – mai exact să afli că partenerul îți e infidel. Îți spune cineva sau vei găsi singur niște conversații care te vor face suspicios. Dacă ești singur, această zi te va face să îți amintești lucruri din trecut.

Horoscop Dragobete 2019 Gemeni

Astăzi e posibil ca în drumul tău spre muncă sau în oraș să întâlnești pe cineva pe care îl vei îndrăgi și îl vei vedea ca pe un posibil partener. Dar, ai grijă, pentru că acest scenariu se aplică și dacă ești singur, dar și dacă ești într-o relație – ceea ce ar putea să-ți complice viața și planurile.

FOLLOW ME

Horoscop Dragobete 2019 Rac

Ziua îndrăgostiților va fi cu adevărat o zi romantică pentru tine. Este posibil să îți faci planuri mai serioase cu partenerul și chiar să se aducă în discuție un mariaj. Dacă ești singur, e posibil să iei în considerare o posibilă relație cu cineva care te îndrăgește.

Horoscop Dragobete 2019 Leu

Ai parte de o iubire care se aseamănă cu primele iubiri din punct de vedere emoțional. Este deci o zi extraodrinară pentru tine și va continua să fie așa alături de acest partener- multe zâmbete și iubire.

Horoscop Dragobete 2019 Fecioară

E posibil să fii puțin melancolic astăzi, mai ales dacă ești singur. Dar de asemenea, știi că pentru moment îți este mai bine așa și nu ai vrea să te mai implici într-o relație amoroasă. Dacă ești într-o relație, veți fi romantici astăzi și cel mai probabil veți lua cina împreună.

Horoscop Dragobete 2019 Balanță

Dacă ești singur, astăzi va fi cu adevărat sărbătoarea iubirii pentru tine, pentru că astăzi ai toate șansele să îți întâlnești sufletul pereche fără a-l căuta. Va fi ceva imprevizibil. Dacă ești într-o relație , astăzi veți discuta planurile de viitor care pot implica o căsătorie sau copii.

Horoscop Dragobete 2019 Scorpion

Ai parte de o zi a Îndrăgostițiilor foarte romantică. Alegi împreună cu partenerul niște activități relaxante și romantice.

Horoscop Dragobete 2019 Săgetător

Dacă ești singur, ziua aceasta nu are prea multă semnificație pentru tine. La fel și dacă ești într-o relație, dar spre seară partenerul te va face să îți schimbi părerea și veți petrece câteva momente romantice împreună.

Horoscop Dragobete 2019 Capricorn

Astăzi te macină mai multe gânduri. Dacă ești singur, ești puțin cam rezervat cu privire la începerea unei relații. Iar dacă ești deja deja o relație, vei fi confuz în legătură cu direcția în care se îndreaptă lucrurile.

Horoscop Dragobete 2019 Vărsător

Vei plănui o ieșire în club, unde vei întâlni o persoană specială. Și din acel moment lucrurile vor sta extraordinar pentru tine pe plan amoros.

Horoscop Dragobete 2019 Pești

Relația ta devine din ce în ce mai solidă și astăzi vreți să o celebrați. Dacă ești singur, ești încântat de sărbătoarea iubirii, însă devi puțin melancolic pentru că ți-ai dori și tu o relație.

0 comentarii pe “Horosocop Dragobete: BALANȚELE fac planuri de viitor cu partenerul, RACII fac următorul pas în relație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.