HOROSOCOPUL SĂPTĂMÂNII 8-14 ianuarie 2018: Se anunță schimbări la 180 de grade pentru o ZODIE

HOROSOCOPUL SĂPTĂMÂNII 8-14 ianuarie 2018 – Citește în fiecare dimineață horoscopul pe elacraciun.ro!

HOROSOCOPUL SĂPTĂMÂNII 8-14 ianuarie  Berbec

Munca pe care ai depus-o în ultimul timp dă în sfârșit roade. Îți crește încrederea în tine și vei reuși să faci tot ceea ce îți propui.

HOROSOCOPUL SĂPTĂMÂNII 8-14 ianuarie  Taur

O veste legată de un prieten te va uimi total. Deși vei fi dezamăgit, încearcă să nu arăți asta. Cel mai bine e să discuți problemele cu o persoană foarte apropiată.

HOROSOCOPUL SĂPTĂMÂNII 8-14 ianuarie  Gemeni

FOLLOW ME

Îți scapă de sub control lucrurile pe care le ai de făcut. Încerci să-ți faci planuri, deși nu știi dacă le poți pune în aplicare. O persoană specială din viața ta te va ajuta să-ți pui ordine în gânduri și să prioritizezi lucrurile la care trebuie să te concentrezi.

HOROSOCOPUL SĂPTĂMÂNII 8-14 ianuarie  Rac

Ai câteva gânduri negative din cauză că nu ești pe aceeași lungime de undă cu partenerul de viață. Încearcă să te relaxezi ca să scapi de tensiune și nu te lăsa pradă concluziilor pripite.

HOROSOCOPUL SĂPTĂMÂNII 8-14 ianuarie  Leu

Săptămâna asta încerci să te agăți de persoane care nu își mai au locul în viața ta. Spre sfârșitul săptămânii ai timp să te gândești la ce ai de făcut pe viitor și unde ai procedat greșit.

HOROSOCOPUL SĂPTĂMÂNII 8-14 ianuarie  Fecioară

Se anunță schimbări foarte importante pentru tine. E momentul să te concentrezi mai mult pe lucrurile care te fac fericită și să scapi de rutină. Îți vei asuma riscuri, te vei oragniza și vei profita de toate oportunitățile care îți ies în cale.

HOROSOCOPUL SĂPTĂMÂNII 8-14 ianuarie  Balanţă

Săptămna asta primești ceea ce ți-ai dorit. Fie că e vorba de prietenie sau de o relație amoroasă, apare o persoană în viața ta pe care o așteptai de mult timp. Te vei bucura de fiecare moment.

HOROSOCOPUL SĂPTĂMÂNII 8-14 ianuarie  Scorpion

Îți pui multe întrebări legate de viața ta și direcția în care o iau lucrurile. Vrei să ai mai multă liniște, dar nu reușești să îți acorzi atâtea momente de relaxare pe cât ți-ai dori. Încearcă să-ți răspunzi cu sinceritate la întrebări și nu te lăsa descurajat.

HOROSOCOPUL SĂPTĂMÂNII 8-14 ianuarie  Săgetător

Va fi nevoie de mult efort pentru a-ți începe săptămâna într-un mod pozitiv. Ai în plan să reiei legătura cu un prieten vechi și acum e momentul perfect. Pentru a putea trece peste problemele pe care le ai, ar fi bine să le discuți cu cineva.

HOROSOCOPUL SĂPTĂMÂNII 8-14 ianuarie  Capricorn

Te gândești mai mult ca niciodată la viitor. Îți vei planifica lucrurile pe care le ai de făcut și îți vei face ordine în sertarul cu dorințe, lucru care te ajută să începi să le materializezi. În weekend, lucrurile se vor schimba puțin și te axezi mai mult pe distracție.

HOROSOCOPUL SĂPTĂMÂNII 8-14 ianuarie  Vărsător

Vei începe săptămâna cu forțe proaspete și multă energie. Ai un aer pozitiv care te va ajuta să duci la bun sfârșit tot ceea ce ai de făcut. Te simți puțin neglijat pentru că cei din jur sunt ocupați cu propriile probleme, dar îți vei ieși ușor din stare.

HOROSOCOPUL SĂPTĂMÂNII 8-14 ianuarie  Peşti

Îți dorești mult să-i ajuți pe cei din jur, dar nu reușești la nivelul la care ți-ai propus. Amintește-ți că nu le poți face pe toate și nu te întrista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.