Iată de ce 11/11 va fi cea mai norocoasă zi din lună

Iată de ce 11/11 va fi cea mai norocoasă zi din lună

TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE PUTEREA SPIRITUALĂ A ZILEI DE 11/11

A face față astrologiei intense din a doua jumătate a anului 2023 nu a fost o plimbare în parc – dar întotdeauna există zile bune presărate printre furtuni, iar 11 noiembrie este una de marcat în calendar. Mulțumită numerologiei puternice a zilei de 11/11, această zi de miercuri se anunță a fi cea mai norocoasă zi a lunii (și chiar a întregului an).

Oamenilor le place să se uite la ceasuri și să spună: „Este 11:11, pune-ți o dorință”, o zicală la fel de omniprezentă ca și „gafă, îmi datorezi un suc”. Paris Hilton este renumită pentru că a crezut mult timp în magia orei 11:11, scriind frecvent pe Twitter ora 11:11 și folosind-o chiar ca denumire a noii sale companii media. Dar a pune o dorință la ora 11:11 nu este doar un comportament de fată maniacă a viselor, ci are rădăcini în numerologie, unde fiecare număr are propria sa semnificație metafizică. Și ceea ce este chiar mai semnificativ decât 11:11 a.m./p.m. este a unsprezecea zi din a unsprezecea lună a anului, sau 11 noiembrie. Citiți mai departe pentru a afla ce se întâmplă ~cosmic~ pe 11 noiembrie.

Numărul 11 în numerologie reprezintă creșterea, trezirea și conexiunea spirituală, așa că dubla explozie a acestei energii pe 11 noiembrie creează o oportunitate puternică de a intra în contact cu sinele tău superior și cu obiectivele tale spirituale. „Unsprezece este un număr maestru în numerologie, care se referă la schimbări masive de viață și posibilități care devin brusc disponibile pentru noi”, spune Brown. „Numărul unu este despre noi începuturi și noi începuturi, iar atunci când combini mai multe dintre ele împreună, le amplifici energia – ceea ce face din 11 noiembrie o putere de manifestare.”

Având în vedere că 11 noiembrie este a 11-a zi a celei de-a 11-a luni a anului, se crede că această dată anuală este impregnată și mai profund de semnificația numărului – ceea ce o face un moment de bun augur pentru a intra în contact cu latura ta spirituală. Potrivit multor practicieni spirituali, alinierea noastră la puterea norocoasă a zilei de 11/11 ne poate alinia, de asemenea, cu adevărurile noastre mai profunde – și ne poate ajuta să ne croim noi căi, mai autentice pentru noi înșine și să deschidem uși de oportunități abundente. „Unsprezece este numărul trezirii spirituale și al iluminării”, spune Brown. „Acolo unde cândva era confuzie cu privire la ceea ce îți doreai sau la calea pe care să o urmezi, dintr-o dată este ca și cum un stadion de lumini s-a aprins și știi exact ce vrei și cum să ajungi acolo.”

Din punct de vedere numerologic, 11 noiembrie este un moment pentru a intra în contact cu subconștientul tău, pentru a te conecta cu tărâmul spiritual și pentru a-ți deschide inima către posibilitatea de a-ți realiza cele mai mari vise. Gândește-te la 11 noiembrie ca la o ușă spre necunoscut – dacă ești suficient de curajos să treci prin ea, te-ar putea aștepta tot felul de recompense.

FOLLOW ME

În numerologie, majoritatea numerelor sunt convertite în numere cu o singură cifră, cu excepția „numerelor principale”, cum ar fi 11, 22 și 33 – care sunt considerate a fi deosebit de semnificative. „Să vezi acest număr este modul în care universul îți spune să lași această realitate materială în pace și să te scufunzi adânc în spiritualitatea ta”, a declarat consilierul spiritual Kesaine Walker pentru Bustle. Ea a adăugat că este un moment bun pentru „a rămâne deschis la mesajele pe care universul ar putea încerca să ți le trimită”. Practicianul mistic Krisy Belich a avut un alt mod de a spune asta: „Gândește-te la asta ca la aura ta magnetică care trece printr-un „control + alt + delete” spiritual”, a spus ea pentru Bustle.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.