I’m too sexy for pajamas!

I'm too sexy for pajamas

Nu sper să îmi răspunzi că îl aştepţi cu masa pusă, că ai stat în bucătărie să îi pregăteşti ciorbă, fripturi, sarmale şi tot aşa…Nu spun că nu este important să te îngrijeşti ca el să aibă ce mânca după o zi de muncă, dar şi mai important este ce se petrece în afara bucătăriei.

V-aţi întrebat vreodată de ce unii bărbaţi îşi fac amante?

Câte amante aţi văzut voi că îşi aşteaptă iubiţii (până la urmă chiar sunt iubiţi, fie că vreţi sau nu să acceptaţi sau să recunoaşteţi) îmbrăcate în pijamale şi capoate de casă sau halate de baie?

Eu, una, am auzit deseori în jurul meu bărbaţi care spuneau că, până să îşi oficializeze relaţia în faţa ofiţerului stării civile şi a preotului, partenerele, iubitele, îi aşteptau în ţinute uber sexy. După ce s-au văzut măritate, fetele parcă au uitat unde au pus desuurile incitante. Cine stie, le-o fi mâncat pisica aia imprimată pe pijămăluţele pe care le poartă seară de seară 🙂 Singurele articole vestimentare cu care pot aştepta seara un bărbat sunt pantalonii lungi sau scurţi şi cămăşile închise cu nasturi până la gât ori tricourile largi şi lungi, care nu lasă să se observe nimic din feminitatea partenerelor.


img_0356-5463383Carevasăzică, voi ce alegeţi să purtaţi când vă aşteptaţi iubitul seara acasă?

Niciodată nu am fost de acord cu acele păreri învechite conform cărora, din momentul în care te-ai măritat, nu trebuie să îţi mai pese de relaţie, că oricum pasiunea vine de la sine. Nu, nu vine dacă nu ştii să o trezeşti în partener. Frumuseţea unei relaţii stă şi în felul în care ştii şi te preocupi ca omul de lângă tine, în cazul acesta, soţul sau iubitul, să te vadă la fel de frumoasă şi sexy ca atunci când eraţi la început şi nu aveaţi grijile pe care le aveţi acum (copii de crescut, rate de plătit, casă de întreţinut, serviciu, etc.)

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Aud femei care spun „soţul meu nu mai e ca la început, nu îmi mai aduce flori, nu mă mai scoate la restaurant, nu mai face aia şi aia…”. Bărbaţii sunt, însă, aşa cum ni-i educăm, aşa cum îi tratăm. Ei ne oferă fix ceea ce noi le dăm! Dacă vă aflaţi în tabăra femeilor care aţi vrea şi altceva de la ei, dacă vă doriţi ca viaţa sexuală să se îmbunătăţească, vă recomand să renunţaţi la pijamalele imprimate cu toate animăluţele şi floricelele din lume, să renunţaţi la şosetele croşetate de bunica, la capotul flauşat de culoare roz, e el frumos şi călduros, dar nu încălzeşte relaţia.

Vă recomand din toată inima să alegeţi cea mai sexy lenjerie pe care aţi purtat-o vreodată. Nimic nu îi va deschide iubitului vostru mai mult poftă să vă iubească decât o lenjerie neagră sau roşie, din dantelă delicată. Oricum, eu zic că fiecare trebuie să poarte ceea ce îi place şi o face fericită. Oferta este inimaginabil de variată, numai să vreţi să alegeţi.

Sigur, pijamalele şi şosetele lucrate la andrele de vreo bunicuţă de prin Moldova sau Bucovina, ori Maramureş sunt minunate, îmi oferă confortul pe care numai acasă, lângă cei care mă iubesc aşa cum sunt, cu părţile minunate pe care le am, dar şi cu defectele mele. Dacă e să facem, totuşi, un sondaj printre bărbaţi, niciunul nu va spune că prefera o femeie care se îmbracă într-o pijama cu imprimeuri funny.

Cred că orice femeie trebuie să aibă în casă şi SĂ ÎMBRACE, măcar din când în când, cel puţin trei desuuri cu care să îşi aştepte iubitul, pentru că ei, bărbaţii, chiar dacă nu spun, visează şi aşteaptă astfel de momente. Şi nu trebuie să arăţi ca „îngerii” de la Victoria’s Secret. Atâta vreme cât eşti îngerul lui, with just a hint of sexiness, nimic altceva nu mai contează 😉

 


0 comentarii pe “I’m too sexy for pajamas!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.