Imagini amuzante: ce au comandat de pe interent și ce au primit acasă

Cumpărăturile online au avantajele şi dezavantajele lor. Principalul avantaj e că îți poți face cumpărăturile la orice oră din zi și din noapte, din confortul casei tale. Cu numai un click, poți avea un coș plin – de lucruri de care probabil nu ai avut niciodată nevoie. Dar ce se întâmplă atunci când lucrurile comandate nu sunt deloc așa cum te-ai fi așteptat? Iată câteva greșeli pe care le fac oamenii de obicei și cum le poți evita:

1. Cumpărăturile online par soluția perfectă, dar uneori între așteptări și realitate e o distanță uriașă

Ceea ce vezi online s-ar putea să nu fie ceea ce primești atunci când curierul îți bate la ușă. Asta e enervant, dar e ceva ce se întâmplă mult mai des decât crezi, mai ales atunci când nu citești întreaga descriere a produsului.

2. Citirea descrierii produsului înainte de a-l comanda este esențială și te poate scuti de niște dezamăgiri serioase

Este vital să citești chiar și rândurile cu scris mic la orice ai cumpăra. Rochia pe care o primești poate să fie de o mărime prea mică sau prea mare. S-ar putea chiar să nu aibă culoarea potrivită – fiindcă nu ai citit mica notă care spune că „produsul s-ar putea să fie diferit de ceea ce vezi în imagine”.

3. Uneori, vina nu e nici măcar a magazinului online, ci e complet a ta

FOLLOW ME

Ne referim aici la situațiile în care comanzi lucruri care e evident că nu ți se potrivesc absolut deloc.

4. E recomandat să verifici mărimea articolelor vestimentare, pentru a încerca să îți dai seama dacă ți se potrivesc

1-6-4262140

Cele mai multe rochii au dverse culori și mărimi, pentru a corespunde nevoilor diverșilor clienți, dar dacă tu comanz ceva fără să verifici dimensiunile, poate că nu ar trebui să fii surprins/ă când te trezești cu ceva total nepotrivit la ușă.

5. Oamenii mai greșesc și atunci când cumpără ceva de la un magazin fizic, dar e mult mai rău atunci când cumperi ceva online

Verifică întotdeauna politica de returnare a site-ului înainte de a-ți comanda ceva online, fiindcă unele magazine nu au una rezonabilă dacă articolul vestimentar sau produsul pe care îl cumper nu ți se potrivește sau nu se ridică la înălțimea așteptărilor tale.

6. Atunci când îți cumperi o rochie online e ca și cum ai conduce cu ochii închiși

2-7-5482031

Ai putea crede că arăți ca Beyonce și să semeni mai mult cu un personaj negativ din Power Rangers, deoarece ceea ce primești e, adesea, foarte diferit de ceea ce ai comandat. De aceea, cumpără-ți haine online numai de la magazine de încredere și cu reputație bună.

7. Dacă vrei să cumperi ceva special pentru o persoană dragă, cel mai bine ar fi să mergi tu însuți / însăți la magazin

Dacă ai comandat un urs mare și frumos e pluș, dar primești unul „leșinat”, de exemplu? Poți să te aștepți deja la multe lacrimi – și nu de fericire.

3-5-6776701

Foarte fioroasă masca…

4-7-600x482-1817415

Observați diferențele?

5-7-600x450-4210362

Când vrei să mănânci fasole, dar în conservă sunt roșii…

6-6-600x580-4692620

Când îi arăți make up artistului o poză și la final arăți așa:

7-8-600x349-2395410

0 comentarii pe “Imagini amuzante: ce au comandat de pe interent și ce au primit acasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.