Impactul eclipsei lunare asupra semnelor zodiacale (Luna de sânge) din 8 noiembrie 2022 asupra semnelor zodiacale

Impactul eclipsei lunare asupra semnelor zodiacale (Luna de sânge) din 8 noiembrie 2022 asupra semnelor zodiacale

În afară de Horoscopul eclipsei lunare, când vorbim despre impactul eclipsei lunare, atunci Luna va fi afectată în timpul perioadei de eclipsă, iar această eclipsă va avea loc în Taur și se va întâmpla în Rohini Nakshatra. Acest lucru înseamnă că nativii din zodia Taurului vor beneficia în special de efectul acestei eclipse, iar nativii din alte semne zodiacale vor avea, de asemenea, rezultate de bun augur în funcție de poziția lunii. Să înțelegem care va fi efectul eclipsei de Lună pentru semnul tău zodiacal:

Berbec: Această eclipsă va avea loc în Berbec, așa că trebuie să acordați mai multă atenție. Sănătatea va fi probabil slabă. Problemele fizice și mentale vă pot deranja. Fiți foarte precaut în timp ce conduceți, altfel pot exista șanse de accidente. Pot exista unele tensiuni în viața de cuplu.

Taur: Nativilor din zodia Taur li se va cere să fie atenți în munca legată de bani, deoarece pot exista șanse de pierdere bruscă de bani. Vor exista șanse de pierdere în munca legată de piața de acțiuni sau loterie etc. Și de data aceasta veți avea parte de o creștere neașteptată a cheltuielilor, ceea ce vă poate deranja. De asemenea, este posibil să trebuiască să mergeți la spital pentru probleme legate de sănătate.

Gemeni: Nativii din semnul zodiacal Gemeni vor avea parte de oportunități chiar și în situații dezastruoase. Această eclipsă de Lună se poate dovedi a fi foarte benefică pentru voi. Vor exista șanse bune de reușită în eforturile tale și planurile tale vor deveni un succes. Vor exista șanse puternice de câștiguri bănești. Dorințele tale vor fi îndeplinite, ceea ce îți va da satisfacție.

Rac: Nativii din zodia Rac se vor bucura de facilități excelente. Vor exista șanse de succes bun în carieră. Posibilități de creștere a locului de muncă și de mărire a salariului pot exista, împreună cu posibilitatea de a aduce un nou vehicul în familie. Poate exista o situație de a cumpăra orice proprietate mobilă sau imobilă în această perioadă.

Leu: Nativii din semnul zodiacal Leu se pot simți mai puțin norocoși sau ghinioniști, iar sarcina în curs de desfășurare se poate opri la mijloc. Va trebui să vă confruntați cu unele probleme din cauza unor obstacole în muncă, dar veți obține succesul mergând la adăpostul lui Dumnezeu pentru a obține beneficii virtuoase. Sănătatea tatălui poate scădea și relațiile cu el se pot deteriora.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Fecioară: Veți începe brusc să obțineți câștiguri bănești. Banii vor începe să vă parvină pe neașteptate. Dacă există vreun fel de investiție financiară, atunci în această perioadă veți obține randamente bune, iar starea dvs. financiară va începe să se îmbunătățească. Se poate primi un fel de moștenire.

Balanță: Va exista o reducere a stresului în viața de cuplu și problemele legate de partenerul de viață se vor reduce. Va fi necesar să aveți grijă de sănătate, dar vor exista șanse de succese bune în afaceri. Dacă vă ocupați de afaceri în parteneriat, atunci puteți obține beneficii și mai bune.

Scorpion: Dacă sunteți născut în Scorpion, atunci această perioadă va fi foarte benefică. Puteți scăpa de datorii și de situația de a primi bani care au existat de foarte mult timp, dar care nu sunt primiți, puteți obține acești bani și în această perioadă și puteți face ca starea dvs. financiară să fie puternică.

Săgetător: Vei beneficia de avantajele inteligenței tale, dar dacă pui prea multă minte în anumite locuri se va dovedi a fi dăunător. Eforturile pe care le făceați pentru a obține bani, doar un succes parțial va fi posibil în acest sens. Este posibil să existe unele îngrijorări legate de copil. În această perioadă vor exista suișuri și coborâșuri în afacerile amoroase, iar studenții se pot confrunta cu unele provocări în educație.

Capricorn: Vor exista șanse de a obține rezultate mixte pentru nativii din Capricorn. Pot exista unele îngrijorări legate de problemele de sănătate ale mamei. Vor exista șanse de a cumpăra o proprietate în casă. Dacă există deja mâna în vreo proprietate, atunci nu mai puneți mâna pe ea deocamdată, deoarece ar putea exista o piedică în obținerea vechii proprietăți. De asemenea, s-ar putea să vă simțiți puțin îngrijorați în legătură cu casa.

Vărsător: Curajul și puterea vor crește. Veți putea să duceți mai departe afacerile asumându-vă riscuri. Vor exista șanse de beneficii financiare bune. Cu sprijinul fraților și cu ajutorul prietenilor, va fi un succes în afaceri. Veți putea avea performanțe bune în carieră, iar această perioadă vă va oferi și beneficii financiare.

Pești: Vor exista șanse de tensiune în viața de familie. Vor exista unele incertitudini în ceea ce privește banii. Pot apărea situații de pierdere a banilor, așa că investiți banii oriunde cu înțelepciune. Ar trebui să evitați să investiți bani fără să vă consultați cu cineva. Nu luați decizii importante în această perioadă, altfel se pot dovedi dăunătoare. Ridicarea și coborârea vocii poate afecta relațiile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.