Împrăștie bicarbonat de sodiu în pat și după doar 30 de minute vei rămâne fără cuvinte!

Din momentul în care îți dai seama că salteaua ta de pat s-a deteriorat și este murdară, nu mai sta pe gânduri! Poate că nu vrem să admitem faptul că saltelele arată rău după doar câțiva ani de utilizare, dar aceste obiecte sunt de multe ori pline de germeni și bacterii și ne pot îmbolnăvi. Învață să cureți și tu salteaua ta, în cel mai simplu mod cu putință.

mujer-riega-bicarbonato-7368756

Suntem obișnuiți să schimbăm lenjeria de pat, dar asta nu este suficient pentru că patul nostru să fie curat și să ne odihnim fără probleme. Salteaua se îmbâcsește cu transpirația noastră din cursul nopții, cu fluide corporale, praf și murdărie.

Te pot ajuta să cureți cât mai temeinic salteaua, este simplu și rezultatul te va lăsa fără cuvinte. Înainte de toate, trebuie să folosești aspiratorul cu care să aspiri bine pe toată suprafața patului, apui presară bicarbonat de sodiu, care va distruge bacteriile. După ce lași praful de bicarbonat să acționeze 30 de minute, freacă salteaua cu o soluție din apă și oțet. Acest truc este deosebit de la îndemână, pe cât de simplu, pe atât de bun și eficient.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.