Înainte îi era rușine să-și arate MÂINILE, acum toată lumea o întreabă ce CREMĂ folosește de sunt așa FRUMOASE

Anotimpul rece poate fi necruțător cu mâinile tale. Astfel, pielea devine roșie, crăpată și aspră. Principalii inamici ai pielii sunt figul și lipsa de hidratare. De asemenea, spălarea frecventă duce la eliminarea uleiui natural di pielea ta, deshidratându-te și mai tare.

Bariera pielii noastre este un amestec de lipide, proteine și ueliuri ce ne protejează și ajută la regenerarea acesteia. Dacă bariera ta este slabă, ești predispus la mâncărimi, iritații și eczeme, simptome ale pielii sensibile.

 

 

Pielea sănătoasă şi frumoasă nu ţine numai de apanajul viselor. Pentru a o obţine nu e nevoie să îţi cumperi creme scumpe din comerţ care sunt, de multe ori, ineficiente. Îţi poţi pregăti chiar tu, acasă, o cremă bună din numai 3 ingrediente. Foloseşte-o în orice zonă unde pielea este pătată.

Ai nevoie de: 1 lingură de miere, 1 lingură de iaurt, 1 linguriță suc de lămâie.

Mierea luptă îmotriva bacteriilor, lămâia împotriva ciupercilor, conferind luminozitate pielii. Iaurtul este exfoliant și răcorește și calmează pielea. Ingredientele ajută și în cazul acneei.

Amestecă ingredientele pentru a obține o pastă omogenă. Spală zona unde vei folosi crema. Întinde jumătate din ea prin mișcări circulare, apoi întinde și restul, frecând ușor pielea. Primul strat va intra în piele, al doilea va fi unul protector. Lasă crema să acționeze un sfert de oră, fără să te miști prea mult. După aceea, spală-te cu apă călduță. Iaurtul se va fi uscat probabil, așa că freacă-ți pielea cu mișcări blânde. șterge-te apoi cu un prosop uscat.

FOLLOW ME

Nu folosi crema de mai mult de 2 ori pe săptămână. Dacă ai pielea uscată, folosește mai mult iaurt și mai puțină lămâie. Dacă ai pielea grasă, alege un iaurt fără grăsimi și folosește mai mult suc de lămâie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.