Îndrăgostește-te de o femeie din zodia VĂRSĂTOR și vei afla ce înseamnă iubirea adevărată

Iubirea din cinematografe nu este o fantezie. Poți să o simți dacă ai lângă tine persoana potrivită. Conform astrologilor, există niște nativi care au calitățile necesare și iubesc cu tot sufletul.
Iată lângă ce ce femeie iubește intens:

Nativii Vărsători sunt cunocuți pentru gândirea neconvențională. O femeie Vărsător nu se lasă limitată de normele societății și se hrănește cu visuri și idei mărețe. Felul în care vede lucrurile îi este ascuns unui ochi neavizat, comun și de aceea poți să te câștigi altfel de perspective lângă femeia Vărsător, mereu departe de superficialitate și să te îmbogățești atât spiritual cât și cultural.

Pentru că trăiești fiecare zi ca și cum ar fi ultima, nu te-ai plictisi niciodată lângă ea. În pus, iubește foarte intens și nu se va lăsa niciodată dominată de orgoliu pentru că știe că este doar o pierdere de timp.

Femeia Vărsător este întotdeauna cu zâmbetul pe buze și se hrănește din idei, speranțe, visuri. Îi place să trăiască fiecare zi ca și cum ar fi ultima, să râdă, să creeze amintiri și să se bucure de lucrurile mărunte din viața ei.

O femeie Vărsător îndrăgostită emana iubire prin toți porii și este dispusă să ofere dragoste oricărui om este deschis să o primească. Ea este spontană, inovatoare, gata să se reinventeze oricând.

De cele mai multe ori, femeia Vărsător este persoana inteligentă, altruistă și empatică dintr-un grup. Inventivă și originală, ea te-ar putea scoate din orice impas. Deși la prima vedere ar putea detașată, femeia Vărsător este una dintre cele mai loiale femei pe care le-ai putea întâlni.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Nu este genul de femeie care să își exprime iubirea prin cuvinte mărețe, ci mai degrabă prin fapte și prin energia pe care o transmite. Este un ideal de parteneră pentru orice bărbat.

Semn de aer, femeia Vărsător nu va intra ca o briză blândă în viața ta, ci dimpotrivă, se va face observată și îți va schimba viața în bine. Simte totul la viteza unei furtuni și dacă reușești să treci prin această furtună vei descoperi o parteneră așa cum numai în filmele de dragoste există.

Nu ai cum să ai o dispoziție lângă o femeie Vărsător pentru că are zâmbetul pe buze în fiecare zi și un simț al umorului foarte bine dezvoltat.

Pentru că într-adevăr gândește neconvențional, ar putea să îți pară ciudată dar dacă îi atragi atenția asupra acestui fapt s-ar putea să pui o barieră între voi. Trebuie să o accepți așa cum este și să înveți să te bucuri de lucrurile mărunte ca și ea.

Ea este incitantă, imprevizibilă, și deloc comună, dacă cauți o relație stabilă și sigură fără valuri și provocări emoționale e partenera ideală. Nu-i place să fie constrânsă sau sufocată, deși va face orice pentru partenerul potrivit. Cel mai important lucru pe care ar trebui să-l ții minte atunci când începi o relație cu această femeie este că trebuie să o accepți așa cum este, idealistă, și vei fi cea mai fericită persoană.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.