Îndrăgostește-te de o femeie din zodia VĂRSĂTOR și vei afla ce înseamnă iubirea adevărată


Iubirea din cinematografe nu este o fantezie. Poți să o simți dacă ai lângă tine persoana potrivită. Conform astrologilor, există niște nativi care au calitățile necesare și iubesc cu tot sufletul.
Iată lângă ce ce femeie iubește intens:

Nativii Vărsători sunt cunocuți pentru gândirea neconvențională. O femeie Vărsător nu se lasă limitată de normele societății și se hrănește cu visuri și idei mărețe. Felul în care vede lucrurile îi este ascuns unui ochi neavizat, comun și de aceea poți să te câștigi altfel de perspective lângă femeia Vărsător, mereu departe de superficialitate și să te îmbogățești atât spiritual cât și cultural.

Pentru că trăiești fiecare zi ca și cum ar fi ultima, nu te-ai plictisi niciodată lângă ea. În pus, iubește foarte intens și nu se va lăsa niciodată dominată de orgoliu pentru că știe că este doar o pierdere de timp.

Femeia Vărsător este întotdeauna cu zâmbetul pe buze și se hrănește din idei, speranțe, visuri. Îi place să trăiască fiecare zi ca și cum ar fi ultima, să râdă, să creeze amintiri și să se bucure de lucrurile mărunte din viața ei.


O femeie Vărsător îndrăgostită emana iubire prin toți porii și este dispusă să ofere dragoste oricărui om este deschis să o primească. Ea este spontană, inovatoare, gata să se reinventeze oricând.

De cele mai multe ori, femeia Vărsător este persoana inteligentă, altruistă și empatică dintr-un grup. Inventivă și originală, ea te-ar putea scoate din orice impas. Deși la prima vedere ar putea detașată, femeia Vărsător este una dintre cele mai loiale femei pe care le-ai putea întâlni.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Nu este genul de femeie care să își exprime iubirea prin cuvinte mărețe, ci mai degrabă prin fapte și prin energia pe care o transmite. Este un ideal de parteneră pentru orice bărbat.

Semn de aer, femeia Vărsător nu va intra ca o briză blândă în viața ta, ci dimpotrivă, se va face observată și îți va schimba viața în bine. Simte totul la viteza unei furtuni și dacă reușești să treci prin această furtună vei descoperi o parteneră așa cum numai în filmele de dragoste există.

Nu ai cum să ai o dispoziție lângă o femeie Vărsător pentru că are zâmbetul pe buze în fiecare zi și un simț al umorului foarte bine dezvoltat.

Pentru că într-adevăr gândește neconvențional, ar putea să îți pară ciudată dar dacă îi atragi atenția asupra acestui fapt s-ar putea să pui o barieră între voi. Trebuie să o accepți așa cum este și să înveți să te bucuri de lucrurile mărunte ca și ea.

Ea este incitantă, imprevizibilă, și deloc comună, dacă cauți o relație stabilă și sigură fără valuri și provocări emoționale e partenera ideală. Nu-i place să fie constrânsă sau sufocată, deși va face orice pentru partenerul potrivit. Cel mai important lucru pe care ar trebui să-l ții minte atunci când începi o relație cu această femeie este că trebuie să o accepți așa cum este, idealistă, și vei fi cea mai fericită persoană.


Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.