La ce a trebuit să renunțe Meghan Markle ca să se poată căsători cu Prințul Harry

Orice fată visează să-și întâlnească Prințul Visurilor. Ei bine, din când în când se întâmplă ca unele chiar să reușească. Cu o poveste demnă de basme, având în vedere originile ei comune, Meghan Markle a reușit să cucerească inima Prințului Harry și a devenit astfe din actrița recunoscută internațional, ducesă de Sussex.

Ca să poți face parte din Familia Regală există câteva reguli pe care trebuie să le respecți:

1. Renunțarea la conturile din rețelele sociale

Toate conturile lui MeghanMarkle au dispărut cu 4 luni înainte de nunta ei cu prințul Harry. Raportul oficial al Palatului Kensington a transmis că Meghan este recunoscător tuturor urmăritorilor ei, însă renunță la conturile de Twitter, instagram și facebook, pentru că „nu le-a folosit de ceva timp”.

Probabil adevăratul motiv constă în interzicerea tacită a apariției membrilor familiei regale în rețelele sociale. O astfel de interdicție pare destul de logică dacă o considerăm ca fiind o măsură de securitate.

2. Nu mai dă autografe

FOLLOW ME

Familia regală comunică cu fanii, dar nu dă autografe tot din motive de securitate, deoarece semnătura poate fi falsificată și utilizată în scopuri nelegitime.

Ducesa de Sussex va trebui să urmeze această regulă, deși ea și prințul Harry au încălcat-o o dată . Chiar înainte de nunta lor, au semnat o carte poștală pentru o fetiță de 10 ani, iar Megan a pictat chiar o inimă și o față zâmbitoare pentru ea.

3. Restricții la haine și machiaj

Protocolul regal impune apariția în public într-o formă decentă și chiar reglementează detalii precum culoarea lacului de unghii, o culoare prea aprinsă sau întunecată, fiind considerată vulgară.  Prin urmare, regina ea însăși, ducesa din Cambridge, iar acum Megan Markle trebui să aleagă nuanțe neutru, apropiate de nuanțele naturale ale unghilor.

4. Religia

Un alt lucru pe care trebuie să-l facă mireasa prințului a fost renunțarea la religia ei, în cazul de față catolicismul, și trecerea la anglicanism.

5. Cariera artisitcă

Din păcate, probabil că nu vom mai vedea pe ecran pe Meghan Markle, pentru că un astfel de lucru este incompatibil cu noul stil de viață și datoria pe care trebuie să o îndeplinească. Deși s-a bucurat de un mare succes în urma rolului din Suits, ducesa a mărturisit că nu regretă această schimbare.

La insistențele Reginei, Ducesa de Sussex a trebuit să facă 6 luni de cursuri de etichetă regală.

0 comentarii pe “La ce a trebuit să renunțe Meghan Markle ca să se poată căsători cu Prințul Harry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.