La ce a trebuit să renunțe Meghan Markle ca să se poată căsători cu Prințul Harry

Orice fată visează să-și întâlnească Prințul Visurilor. Ei bine, din când în când se întâmplă ca unele chiar să reușească. Cu o poveste demnă de basme, având în vedere originile ei comune, Meghan Markle a reușit să cucerească inima Prințului Harry și a devenit astfe din actrița recunoscută internațional, ducesă de Sussex.

Ca să poți face parte din Familia Regală există câteva reguli pe care trebuie să le respecți:

1. Renunțarea la conturile din rețelele sociale

Toate conturile lui MeghanMarkle au dispărut cu 4 luni înainte de nunta ei cu prințul Harry. Raportul oficial al Palatului Kensington a transmis că Meghan este recunoscător tuturor urmăritorilor ei, însă renunță la conturile de Twitter, instagram și facebook, pentru că „nu le-a folosit de ceva timp”.

Probabil adevăratul motiv constă în interzicerea tacită a apariției membrilor familiei regale în rețelele sociale. O astfel de interdicție pare destul de logică dacă o considerăm ca fiind o măsură de securitate.

2. Nu mai dă autografe

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Familia regală comunică cu fanii, dar nu dă autografe tot din motive de securitate, deoarece semnătura poate fi falsificată și utilizată în scopuri nelegitime.

Ducesa de Sussex va trebui să urmeze această regulă, deși ea și prințul Harry au încălcat-o o dată . Chiar înainte de nunta lor, au semnat o carte poștală pentru o fetiță de 10 ani, iar Megan a pictat chiar o inimă și o față zâmbitoare pentru ea.

3. Restricții la haine și machiaj

Protocolul regal impune apariția în public într-o formă decentă și chiar reglementează detalii precum culoarea lacului de unghii, o culoare prea aprinsă sau întunecată, fiind considerată vulgară.  Prin urmare, regina ea însăși, ducesa din Cambridge, iar acum Megan Markle trebui să aleagă nuanțe neutru, apropiate de nuanțele naturale ale unghilor.

4. Religia

Un alt lucru pe care trebuie să-l facă mireasa prințului a fost renunțarea la religia ei, în cazul de față catolicismul, și trecerea la anglicanism.

5. Cariera artisitcă

Din păcate, probabil că nu vom mai vedea pe ecran pe Meghan Markle, pentru că un astfel de lucru este incompatibil cu noul stil de viață și datoria pe care trebuie să o îndeplinească. Deși s-a bucurat de un mare succes în urma rolului din Suits, ducesa a mărturisit că nu regretă această schimbare.

La insistențele Reginei, Ducesa de Sussex a trebuit să facă 6 luni de cursuri de etichetă regală.

0 comentarii pe “La ce a trebuit să renunțe Meghan Markle ca să se poată căsători cu Prințul Harry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.