La ce vârstă ar trebui să te căsătorești în funcție de ZODIE

Dacă nu ai întâlnit până acum partenerul potrivit pentru tine, nu contează câți ani ai. Nu ar trebui să te arunci cu capul înainte într-o relație sperând că te vei simți mai bine cu timpul. Nu îți frânge singură inima. Deși trebuie să aștepțim iată care e timpul potrivit pentru tine, în funcție de zodie:

1. Berbec

Berbecii vor să trăiască clipa. Cei din această zodie sunt entuziaști, cu o voință puternică și nu pot fi opriți. Nu le place să aștepte și se grăbesc atunci când poate că nu ar trebui. Cel mai bine ar fi să aștepte să treacă de anii 20 pentru a se căsători.

2. Taur

Taurii sunt oameni cu picioarele pe pământ, care caută Securitate și stabilitate. E foarte probabil să aștepte pe cineva care să le ofere aceste lucruri. E important însă să găsească pace și în interiorul lor. Asta se întâmplă de obicei după vârsta de 30 de ani, deci atunci ar trebui să se căsătorească.

3. Gemeni

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Gemenii sunt constant trași în diferite direcții. Deși îndoiala nu va dispărea niciodată din viața lor, se va dommoli subtil după vârsta de 30 de ani.

4. Rac

Nativii acestei zodii caută siguranță (să nu uităm de cochilia racilor). Pentru ei, acest lucru e foarte important. Ei întâlnesc de tineri pe cineva de care se îndrăgostesc și alături de care se simt în siguranță și nu stau pe gânduri, formându-și un refugiu alături de partener. Cel mai bun moment pentru asta e la jumătatea anilor 20.

5. Leu

Se spune că Leii sunt iubăreți, dar asta nu înseamnă că se grăbesc. Ei sunt destul de rebeli și se așază la casa lor ceva mai târziu decât ceilalți. Ei ar trebui să se căsătorească pe la sfârșitul anilor 30 și la începutul anilor 40.

6. Fecioară

Fecioarele sunt intelectuali cărora le place să urmeze regulile sociale. Asta înseamnă că se mai și grăbesc să facă lucrurile pe care cred că ar trebui să le facă. Se căsătoresc destul de repede, pe la 21-24 de ani, dar ar trebui să aștepte până la 27-29 de ani, când își vor da seama că pot trăi după regulile proprii.

7. Balanță

Balanțelor le plac simplitatea și consistența. Nu sunt adepții nunților mari, extravaggante, dar nici nu stau prea mult pe gânduri. Ei se pot căsători mai devreme decât ceilalți, între 20-25 de ani.

8. Scorpion

Scorpionii pot fi posesivi, ceea ce înseamnă că le place să se căsătorească repede. Totuși, pasiunea lor nestăvilită poate cauza probleme în căsnicie. Cel mai bine ar fi să aștepte să se înțeleagă pe sine, iar asta durează ceva. Ar trebui să se căsătorească în jurul vârstei de 40 de ani.

9. Săgetător

Săgetătorii vor să facă o diferență în lume. E grreu să împaci această misiune cu întâlnirile, așa că ei amână relațiile serioase. Cel mai bun moment pentru căsătorie e la mijlocul anilor 30.

10. Capricorn

Capricornii adoră să fie admirați de familie și prieteni. Ei vor o familie și o vor repede, așa că cel mai bun moment pentru căsătorie e la începutul anilor 20.

11. Vărsător

Vărsătorii s-ar putea să nu se căsătorească deloc. Ei sunt unici și originali, care explorează lumea și pe ei înșiși. Dacă se căsătoresc, ar trebui s-o facă pe la 40 de ani.

12. Pești

Peștii urăsc să fie singuri, așa că se cuplează rapid. Ei sunt și visători, dar asta nu înseamnă că ar trebui să aștepte o veșnicie. Dacă au găsit persoana potrivită, ar putea foarte bine să se căsătorească pe la 26 de ani.

 

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.