La ce vârstă ar trebui să te căsătorești în funcție de ZODIE


Dacă nu ai întâlnit până acum partenerul potrivit pentru tine, nu contează câți ani ai. Nu ar trebui să te arunci cu capul înainte într-o relație sperând că te vei simți mai bine cu timpul. Nu îți frânge singură inima. Deși trebuie să aștepțim iată care e timpul potrivit pentru tine, în funcție de zodie:

1. Berbec

Berbecii vor să trăiască clipa. Cei din această zodie sunt entuziaști, cu o voință puternică și nu pot fi opriți. Nu le place să aștepte și se grăbesc atunci când poate că nu ar trebui. Cel mai bine ar fi să aștepte să treacă de anii 20 pentru a se căsători.

2. Taur


Taurii sunt oameni cu picioarele pe pământ, care caută Securitate și stabilitate. E foarte probabil să aștepte pe cineva care să le ofere aceste lucruri. E important însă să găsească pace și în interiorul lor. Asta se întâmplă de obicei după vârsta de 30 de ani, deci atunci ar trebui să se căsătorească.

3. Gemeni

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Gemenii sunt constant trași în diferite direcții. Deși îndoiala nu va dispărea niciodată din viața lor, se va dommoli subtil după vârsta de 30 de ani.

4. Rac

Nativii acestei zodii caută siguranță (să nu uităm de cochilia racilor). Pentru ei, acest lucru e foarte important. Ei întâlnesc de tineri pe cineva de care se îndrăgostesc și alături de care se simt în siguranță și nu stau pe gânduri, formându-și un refugiu alături de partener. Cel mai bun moment pentru asta e la jumătatea anilor 20.

5. Leu

Se spune că Leii sunt iubăreți, dar asta nu înseamnă că se grăbesc. Ei sunt destul de rebeli și se așază la casa lor ceva mai târziu decât ceilalți. Ei ar trebui să se căsătorească pe la sfârșitul anilor 30 și la începutul anilor 40.

6. Fecioară

Fecioarele sunt intelectuali cărora le place să urmeze regulile sociale. Asta înseamnă că se mai și grăbesc să facă lucrurile pe care cred că ar trebui să le facă. Se căsătoresc destul de repede, pe la 21-24 de ani, dar ar trebui să aștepte până la 27-29 de ani, când își vor da seama că pot trăi după regulile proprii.

7. Balanță

Balanțelor le plac simplitatea și consistența. Nu sunt adepții nunților mari, extravaggante, dar nici nu stau prea mult pe gânduri. Ei se pot căsători mai devreme decât ceilalți, între 20-25 de ani.

8. Scorpion

Scorpionii pot fi posesivi, ceea ce înseamnă că le place să se căsătorească repede. Totuși, pasiunea lor nestăvilită poate cauza probleme în căsnicie. Cel mai bine ar fi să aștepte să se înțeleagă pe sine, iar asta durează ceva. Ar trebui să se căsătorească în jurul vârstei de 40 de ani.

9. Săgetător

Săgetătorii vor să facă o diferență în lume. E grreu să împaci această misiune cu întâlnirile, așa că ei amână relațiile serioase. Cel mai bun moment pentru căsătorie e la mijlocul anilor 30.

10. Capricorn

Capricornii adoră să fie admirați de familie și prieteni. Ei vor o familie și o vor repede, așa că cel mai bun moment pentru căsătorie e la începutul anilor 20.

11. Vărsător

Vărsătorii s-ar putea să nu se căsătorească deloc. Ei sunt unici și originali, care explorează lumea și pe ei înșiși. Dacă se căsătoresc, ar trebui s-o facă pe la 40 de ani.

12. Pești

Peștii urăsc să fie singuri, așa că se cuplează rapid. Ei sunt și visători, dar asta nu înseamnă că ar trebui să aștepte o veșnicie. Dacă au găsit persoana potrivită, ar putea foarte bine să se căsătorească pe la 26 de ani.

 


Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.