Dr. Andrei Laslău ne învață cum să mâncăm de Paște – partea I

Ce alegeri facem pentru o masă sănătoasă și îmbelșugată de Paște

A rămas doar o singură săptămână până la Paşte, iar febra cumpărăturilor ne-a cuprins pe toţi. Nu ştiu dacă şi voi aţi început să vă pregătiţi, însă eu vă pot spune cu certitudine că, asa cum se întamplă în fiecare an, hypermarketurile sunt ca nişte furnicare în această perioadă.

Toată lumea cu coşurile pline, din care nu lipsesc brânzeturile, ouăle, carnea, cozonacii, pâinea, dulciurile, fructele şi toate acele produse pe care noi, românii, obişnuim să le avem pe masă în zi de sărbătoare. Poate vă întrebaţi de unde ştiu care este starea în magazine. Ei bine, zilele trecute mi-am dat întâlnire cu medicul Andrei Laslău într-un centru comercial, pentru a vă arăta vouă, dragii mei cititori, cam ce produse ar trebui să alegeţi.

Celor care nu îl cunosc, trebuie să vă spun că dl. doctor Laslău a reuşit să slăbească mâncând, dieta lui este pe bază de grăsimi şi are rezultate vizibile într-un timp foarte scurt. Ştiu că pare un vis, dar este adevărat. Iar masa de Paşte nu mai trebuie să fie un impediment în lupta cu kilogramele, ba mai mult, pe lângă plăcerea gustului, puteti să și slabiți.

În decursul acestei săptămâni voi posta câteva filmuleţe în care dr. Andrei Laslău ne va arăta ce să cumpărăm, iar la final ne va face şi un meniu pentru masa de Paşte.

Aşadar, dragii mei, vă invit să vedeţi, în minutele următoare, ce pâine este recomandată, apoi mergem la raionul de cozonaci.

8 comentarii pe “Dr. Andrei Laslău ne învață cum să mâncăm de Paște – partea I

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.