Luna nouă din martie 2022 va fi cea mai norocoasă din an

Luna nouă din martie 2022 va fi cea mai norocoasă din an

Să devenim magici! O lună nouă în Pești va apărea pe 2 martie 2022. Toate lunile noi prezintă noi începuturi, oportunități și căi în fața noastră.

Citește aici cum va fi afectat semnul tău zodiacal!

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Este timpul pentru ceva nou, Berbec. Luna nouă te va ajuta să te relaxezi, să te odihnești și să-ți reîncarci bateriile. Pregătește-te pentru un somn adânc și niște vise profunde în această perioadă. De fapt, ar fi o perioadă excelentă pentru a fantezia despre cum ai vrea să îți construiești viața în anul care vine, precum și despre ceea ce trebuie să eliberezi pentru a fi mai fericit. Concentrează-te pe diminuarea anxietății și pe sănătatea ta mentală.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Cine este cel mai tare din oraș în acest moment, Taur? Alertă de spoiler: tu ești! Cu luna nouă care îți energizează viața socială și rețeaua, ai putea descoperi că toată lumea vrea o bucată din tine acum. S-ar putea să devii inspirat să te întâlnești cu echipa ta sau chiar să participi la un eveniment orbitor sau romantic. Scoate-ți tabloul de viziune și decide ce aspirații vrei să urmărești imediat în lunile următoare și începe să le faci să se întâmple.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Urcă pe tron, Gemeni. Luna Nouă îți zâmbește în viața profesională și îți spune să ajungi la eșaloane mai înalte acum. Te așteaptă călătorii noi în carieră și ai putea avea chiar șansa de a păși spre mai multă putere, succes sau recunoaștere. Dacă ești nemulțumit de progresul tău actual, muncește suplimentar acum și încearcă să te orientezi într-o direcție mai satisfăcătoare sau caută un loc de muncă mai bun. Ai putea avea noroc!

FOLLOW ME

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Înțelepciunea poate fi găsită doar atunci când ești dispus să investighezi necunoscutul, Rac. Luna nouă îți va oferi șansa de a urmări noi aventuri care te inspiră și apoi de a împărtăși aceste cunoștințe cu alții. Unii Rac ar putea decide să urmărească acum călătoriile, imigrația sau relațiile de afaceri internaționale. Alții ar putea simți impulsul de a se îndrepta pe o cale academică sau spre o nouă întreprindere media sau de publicare. Dacă ești spiritual, ai putea fi chemat la noi perspective sau te-ai putea implica într-o cale religioasă. Indiferent de situație, gândiți în afara cutiei.

Leu (23 iulie – 22 august)

Intimitatea va fi un subiect fierbinte pentru tine după Luna Nouă, Leu. S-ar putea să vă concentrați în mod special pe negocierea unui nou mod de a sta împreună cu cineva în afaceri sau în dragoste. Dacă există dezechilibre, veți avea ocazia să vă exprimați și să aveți mai multe dintre nevoile voastre îndeplinite. Aceeași lunare ar putea declanșa și o schimbare în jurul finanțelor tale, fie sub forma unui bonus, a unei înțelegeri, a unui cec de redevențe, a unor investiții sau a unui pachet de beneficii.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Dansează cu o flacără geamănă, Fecioară. Luna nouă îți va zâmbi atât de dulce, oferindu-ți puterea de a te uni cu cineva care te oglindește în dragoste sau în afaceri. Celibatarii au o mare oportunitate de a întâlni pe cineva cu potențial de a rămâne pe termen lung, în timp ce cuplurile angajate ar putea discuta despre a face următorul pas: mutarea, logodna sau chiar căsătoria. Uniunile vor fi binecuvântate în această perioadă.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Fii mai ocupată ca niciodată! Luna nouă pune în evidență modul în care îți gestionezi rutina zilnică, precum și echilibrul productivității cu toate responsabilitățile de pe farfurie. Mai multă muncă ți-ar putea fi înmânată de către angajator, precum și alte sarcini pe umerii tăi din partea vieții în general. Evaluează-ți cu adevărat echilibrul dintre viața profesională și cea personală acum, astfel încât să nu te epuizezi și să ai timp pentru obiceiuri sănătoase, cum ar fi exercițiile fizice.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Pregătește-te ca inima ta să răcnească, Scorpionule. Luna nouă îți va umple viața de distracție, pasiune și romantism. Aceasta este cea mai importantă lunare a anului pentru cei singuri să iasă în lume și să se agite, aliniind cât mai multe întâlniri. Cineva cu adevărat special ți-ar putea aprinde inima și pântecele. Cuplurile angajate ar putea, de asemenea, să aibă parte de această strălucire, reaprinzând scânteia dintre ei. Faceți ceva distractiv și memorabil! Fertilitatea și chestiunile creative strălucesc, de asemenea, acum.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Încântați-vă acasă, Săgetătorule. În timp ce, în mod normal, ești mereu în căutarea unor noi orizonturi, această lună nouă îți va evidenția de fapt viața domestică și familia. Aveți ocazia să faceți o schimbare, fie că este vorba de redecorarea sau de mutare, fie că este vorba de o relocalizare, sau chiar de o apropiere tot mai mare de cei dragi. Ar trebui să te simți mai așezată și mai veselă acum, așa că bucură-te de aceste momente simple.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Apropie-te de microfon, Capricorn. Luna nouă îți amplifică de o mie de ori vocea și ideile! Acest lucru vă poate da impulsul de a începe să lucrați la un proiect interesant de scriere, vorbire, publicitate sau branding. Cu latura ta intelectuală activată, ai putea, de asemenea, să înveți multe concepte noi care să te ajute să pășești în direcții noi și entuziasmante. Călătoriile pe distanțe scurte, depănarea de amintiri cu frații și problemele contractuale sunt toate susceptibile să apară în apropierea acestei perioade, de asemenea.

Vărsător (20 IANUARIE – 18 februarie)

Fă bani, dragă! Luna nouă ar putea aduce un mare câștig în viața ta financiară, Vărsătorule. O ofertă de muncă interesantă, o mărire de salariu, un client profitabil sau un cec consistent ar putea să-și croiască drum spre tine ca o rachetă ascuțită. Cu toate acestea, nu aștepta doar să vină la tine. Mergi acolo și fă-o să se întâmple. De asemenea, evaluarea bugetului tău va merge bine.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Este sezonul zilelor de naștere, Pești, iar tu ești cel mai tare! Cea mai importantă lună nouă a anului a sosit pentru tine, oferindu-ți șansa de a te pune în evidență, de a-ți intra în putere și de a cere exact ceea ce îți dorești de la univers. Folosește săptămâna care urmează după această lunare pentru a-ți croi un nou drum și pentru a fi intenționat cu cuvintele și acțiunile tale și observă cum ușile se deschid pentru tine oriunde te-ai duce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.