Lună nouă în Fecioară – zodiile afectate. Fenomenul are loc pe 27 august 2022

Lună nouă în Fecioară - zodiile afectate. Fenomenul are loc pe 27 august 2022

Sentimentul tău de siguranță este acum legat de ordine și claritate, chiar și în ceea ce privește emoțiile. Este posibil să aveți nevoia de a organiza tot ce este haotic și dezorganizat. Încercați să fiți mai tolerant și să acceptați imperfecțiunile vieții. Este mai bine să ai încredere în viață și să o lași să își urmeze propriul drum, nu totul trebuie să fie conform așteptărilor noastre.

Luna Nouă în Fecioară 27 august 2022: Horoscop pentru fiecare zodie

Berbec

Noi începuturi în carieră și la locul de muncă, noi oportunități de creștere, noi poziții, noi posibilități de a atinge obiectivele. Cei care își doresc să obțină un loc de muncă vor avea acum această șansă. Plus șansa de a începe ceva legat de casă sau de familie. Există un mare sprijin pentru nativii care vor să cumpere o casă, să construiască o locuință.

Taur

Noi începuturi în dragoste, noi relații amoroase care durează mult timp, poate cu parteneri pe care îi cunoașteți de la locul de muncă. De asemenea, noi începuturi legate de modul în care îți îndeplinești sarcinile zilnice și noi responsabilități profesionale. O ocazie excelentă de a-ți schimba stilul de viață și de a-ți descoperi noi hobby-uri și pasiuni. De asemenea, noi modalități de a face față băncilor.

FOLLOW ME

Gemeni

Grăbiți-vă să duceți la bun sfârșit această sarcină. Nu ezitați să vă faceți treaba. Performanțele tale sunt observate.

Rac

Pregătiți o masă specială pentru familia dumneavoastră. Acordați o atenție deosebită pentru a vă asigura că este sănătoasă, nutritivă și delicioasă. Eforturile dumneavoastră vor fi apreciate.

Leu

Sunteți iubit pentru onestitatea dumneavoastră. Cu toate acestea, aveți grijă cât de sincer sunteți cu oamenii astăzi. S-ar putea să vă aflați într-o situație delicată.

Fecioară

Prea multă distracție îi poate răni pe cei care te iubesc. Căutați un loc unde să mergeți cu cei dragi unde să râdeți cu toții. În timpul Lunii Noi în Fecioară, vei fi excepțional de onest și sincer.

Balanță

Nu permiteți niciodată nimănui să vă facă să vă simțiți nesigur pe voi. Stați departe de persoanele care vă fac să vă simțiți prost în legătură cu cine sunteți.

Scorpion

Nu le permiteți celorlalți să vă șocheze. Dacă vor vedea că sunteți șocat, nu vor face decât să încerce să vă manipuleze și mai mult atenția.

Săgetător

Dacă veți continua frugalitatea de luna trecută, veți avea o stabilitate financiară mai mare. Ești sub presiune la locul de muncă, așa că planifică-ți cu grijă dacă vrei să ai timp pentru viața ta sentimentală. Beți suc și apă.

Capricorn

Judecata dvs. financiară este la fix; chiar dacă vor fi unele momente în care v-ați simțit confuz sau indecis. Ai putea fi gata să cauți un angajament din partea acelei persoane speciale din viața ta. Ia-ți o noapte liberă și reîncarcă-ți bateriile.

Vărsător

Fiți sigur de ceea ce vă doriți. Nu vă comportați niciodată indecis în preajma oamenilor. Aceștia o vor vedea ca pe o slăbiciune.

Pești

Depui mult efort și entuziasm la locul de muncă astăzi, iar acest lucru îți va aduce recompense monetare în viitorul apropiat. Sunteți puțin cam subțirel astăzi. Nu stricați un lucru bun pentru nimic. Influența unui bărbat Fecioară aduce multă energie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.